Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dear Jessie

zwiazek z facetem z zakolami

Polecane posty

Gość Dear Jessie

Nie wiem czy pchac sie, czy nie jest to bez sensu. Facet ma 24 lata, za chcwile bedzie lysy. ma fajny charakter, ale wyglad niestety zmienia sie na gorszy. Co sadzicie?

Gość Dear Jessie
z drugiej strony, ponoć jak poklepać łysego po łbie to szczęście przynosi, więc mogłabym go należycie wykorzystać :classic_cool:

moj chlopak ma tez zakola(po jego ojcu) prawdopodobnie tez kiedys wylysieje ale kocham go i jestem z nim nie dla idealnych wlosow...

Gość se la wi
Zależy Ci na facecie, czy na jego włosach ? Jeśli to problem, to może peruka ? Jesteś fetyszystką ?

Gość se la wi
szczęście przynosi poklepanie garbatego po garbie....

Gość zjawa mroczna
Moj maz tez ma zakole na glowie a dla mnie to zaden problem. kocham jego cudna glowke jak i jego calego:))

rozumiem,że autorka jest idealnej urody,bez najmniejszej skazy......i z wiekiem ta uroda nie będzie jej przemijać :P

Gość zjawa mroczna
Jak czlowiek jest naprawde zakochany to wszelkie niby wady nie stanowia zadnego problemu, a wiecej sprawiaja, ze widzimy ukochana osobe jako inna niz wszystkie inne (w sensie pozytywnym). Autorka prawdopodobnie nie kocha swego chlopaka i tyle.

Mowiac szczerze, jak poznalam mojego chlopaka to te zakola nie wydawaly mi sie atrakcyjne... nie podobaly mi sie, ale jak go pokochalam to i pokochalam te zakola i nie chcialabym zeby mial innych;)

Gość Dear Jessie
ale on za kilka lat może wyglądać jak ten łysy od Benny Hill'a, co to go po łbie walą :O

Gość Dear Jessie
no, kocham, ale co kumpele powiedzą jak na imprezkę z łysym przylecę :O

"ale co kumpele powiedzą jak na imprezkę z łysym przylecę " o cholera... co kumpele powiedza:D i ty to nazywasz miloscia?:D Biedny facet ile ty masz lat?

Gość Dear Jessie
w sumie łysi są obleśni,wyglądaja jak tasiemce i glaca im się świeci w słońcu a ja mam takie wrażliwe oczęta