Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9OHHKJKJ

CZY MOZNA BADANIA DO MAGISTERKI PRZEPROWADZIĆ W NECIE ?PLISSS POWIEDZCIE.

Polecane posty

Gość 9OHHKJKJ

CZY MUSZE KONIECZNIE ISC DO JAKICHS INSTYTUCJI ROBIC TE BADANIA ?CZY MOGE W NECIE NA PRZYKLAD NA KAFE JAKOŚ TO ZROBIĆ ?

no pewnie, że możesz:) Ja to mam 13 prawdziwych ankiet a resztę tzn 37 sobie wymyśliłam..przecież nikt tego nie sprawdza;)

Gość kkrt
oczywiscie ze wpadniecie ..to jest nielegalne a jesli jakosciowe badania sie robi to nie ma szans

ciekawe jak mi udowodnią, że te osoby odpowiedziały tak i tak..?! bez przesady..kto ma czas latać po instytucjach i prosić o wypełnienie ankiety..weź się człowieku obudź!

Gość kkrt
tobie łatwo dziewczyno tak robić ale zastanów sie co byszrobila jakbyśrobila badania nie ilosciowe tylko jakosciowe ..wtedy nie byloby wesolo.

główka pracuje :classic_cool: Trzeba trochę myśleć co się robi..a nie bzdury wypisywać:O i nie wierzę w żadne cuda że ktoś sprawdza te badania..

Gość kkrt
sprawdza uczelnia.

Gość dfsfdfdfdfdf
Na a potem placz ze taki magister od siedmiu bolesci pracy nie moze znalezc, tylko sztucznie zawyzacie poziom wyksztalcenia w kraju bo teraz studiowac moze kazdy, ale jak widac ilosc nie przedklada sie na jakosc...sztuczni magistrzy za dyche!!!!

Gość co takiego pieprzycioeee
KAZDA UCZELNIA SPRAWDZA BADANIA BO TRZEBA MIEC PIECZATKE Z INSTYTUCJI W KTÓREJ SIE TE BADANIA ROBIŁO. OT CO.