Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N_M

jak poprawic ogolny wyglad nierownej tradzikowej skory?

Polecane posty

Gość N_M

Mam tradzik od ok. 10 lat (a teraz mam 24 lata...). W tej chwili wyglada on nastepujaco: czolo i nos - bez wypryskow ale pozostaly zaskorniki (duzo), skora jest niejednolita, nierowna, jakas to szorstka a to sie przetluszcza, wizualnie wyglada kiepsko, jakies grudki pod skora sa. Pod swiatlo widac blizenki niewielkie i male zmarszczki. Policzki to samo + wysypuja sie co jakis czas male krosteczki. Broda w duzych puchnacych i bolesnych kostach :( ale nie o brode tu chodzi bo tu stosuje miejscowo leki. Chodzi mi o poprawe ogolnego wygladu, zeby ta skora byla rowna, ladna!! Bylam w kwietniu na zabiegu kwasem pirogronowym , potem trojchlorooctowym. Efekty marne (ale to dopiero dwa zabiegi). Co robic??

Gość MACHOS56
24 lata i zmarszczki? Spróbuj peelengów kwasami

Gość N_M
MACHOS56 --> no pod swiatlo widac takie zmarszki ;/ pisalam o kwasie pirogronowym i trojchlorooctowym - wlasnie to mialam w tym miesiacu. Skora powinna byc gladsza a nie jest. Z tym ze uwazam ze po pirogronowym byla nawet gladka ale jak zrobilam trojchlorooctowy to sie jakos pogorszyla.

Gość N_M
Myśli Pozłacane --> Brevoxyl chyba kiedys mialam, ale to dawno bylo, moze nazwa mi sie pomylila... W kazdym badz razie dziekuje za pomysl, poczytam teraz o nim :)