Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka buuu

On Ex i Ja / dobrze wpisałam kolejność ....

Polecane posty

Gość załamka buuu

Przez ponad rok wmawiał mi że są tylko znajomymi i że musi jej odpisywać bo nie wypada inaczej a ja wierzyłam bo co to za związek bez zaufania :O Poprosiłam go ładnie o spotkanie z nią ale kategorycznie odmówił wiec zapaliło mi się światełko :(( Spotkałam się z nią sama, zobaczyłam jak ją błaga w smsach o możliwość powrotu.... dużo tego było :(( Czuję się jak ostatnia idiotka :O No to mam teraz za swoją naiwność, dół, kanał idę się zapić na śmierć [cześć]

Co za palant z niego :-0 wspolczuje ci ale ciesz sie ze teraz to wyszlo,im wczesniej tym lepiej.Ubierz sie ladnie,idz z kolezankami na impreze i odreaguj a takim debilem nie zawracaj sobie glowy nie warto...

Gość sąsiadka z dołu
mam uczulenie na eks pierwszy facet mnie przez pol roku zdradzal z byla drugiemu - sie zdarzylo winie facetow - jak sie konczy zwiazek to sie konczy i tyle

Gość oni zawsze wracają
jak zwiazek trwał długo to nie stety można sie tego spodziewać :O Wiem to po sobie :((

Gość nigdy nie wolno ufać
do końca ja sama sobie do końca nie ufam a co dopiero facetowi którego ledwie znam :O

Gość Holly Evil
No świetnie... Facet pokazał na co go stać i na co zasługuje... Dziewczyno olej go, kopnij w dupę, nawet jeżeli czujesz do niego coś więcej! Kolo dobrze zagrywa i dostaje to co chce, przynajmniej od Ciebie. Nie wiem jakie są relacje między Wami, ale moim skromnym zdaniem jesteś furtką awaryjną faceta, osobą od której dostaje to, co jest mu aktualnie potrzebne. A jego błagalne prośby do ex... No cóż...Chyba sama dokładnie rozumiesz co to oznacza... Jednym słowem ch... mu w d.... jak wlezie i nie sprawi przyjemności :)

Gość nie wszyscy sa zli
a myslicie ze tylko facet tak potrafi??? jesli tak to sie mylicie. Trafilem na dziewczyne, wszystko jak z bajki tylko koniec nie taki. Bylismy razem 6 miesiecy ale to o 6 za wiele-zyciowa porazka. I po tym wszystkim dostalem sms'a-koniec. Mily byl. Czlowiek sie stara i jak ma nie wyjsc to nie wyjdzie. Od czasu kiedy rozstalismy sie minelo ponad pol roku, w tym czasie ona skutecznie niszczyla mi zycie, teraz doszla do wniosku ze chce wrocic. i co robic?

Gość proszę bardzo
wSPółCZUJę

Gość do nie wszyscy sa zli
w tym czasie ona skutecznie niszczyla mi zycie," Ty znasz ją lepiej alejeśli to zła kobieta była to po co???

Gość Holly Evil
do nie wszyscy są zli: ..... zadaj sobie pytanie czy naprawdę chcesz być z kobietą, która pokazała na co ją stać? Człowiek potrafi wiele wybaczyć, zapomnieć, ma doskonale skonstruowany mechanizm wypierania - to fakt. Ale skoro sam stwierdziłeś, że panna niszczyła Ci życie to czy nadal widzisz szanse stworzenia jako tako funkcjonującego związku z ową kobietą? Byłbyś wtedy szczęśliwy?