Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham kafe

kto tu jest błyskotliwy?

Polecane posty

Gość kocham kafe prawdziwa
a co z moją listą? mogliście się "oczyszczać" na topiku sumienia k? ;-) a tak w ogóle to myślę, że za poważnie podeszliście do tych analiz - jedno drugiego ... nie było to chyba potrzebne :-O

hehehehe Sumienie odebrałeś mi wczoraj fanów.Cała uwaga skupiła sie na TobieDobrze Ci radze skup sie na jednej kobiecie z Kafe,a nie mieszaj w głowie wszystkim:O👄dla Ciebie.Miłego dnia.

Gość
🖐️ Kiedy Wy śpicie?

samcia, mialas swojego jednego szczegolnego, to ci wystarczy :p i ja nic nie mieszam :o zreszta, niedlugo znudze sie wam, a przez to wy mi :p ;) a ja sobie jade na wycieczke :classic_cool: pogoda do dupy, ale co tam :D milego rowniez ;)

Gość kilka słów dla Was
Może zaczniemy od chcesz dowalenia----> dużo goryczy i złości. Tak naprawdę sprawiasz wrażenie dziewczyny, która koniecznie chciała zrobić wrażenie na sumieniu. Nie udało się w sposób, który ludzie nazywają normalnym, to chcesz coś zyskać udając wielki dystans i niechęć do jego osoby. To nie jest sposób dziewczyno. Wiem kiedy i w jaki sposób Cię obraził. Zresztą ja niestety miałam w tym swój udział. Sama zachowałam się jak smarkata i za to przepraszam. Nie musisz udowadniać, że jesteś mądrą dziewczyną, a tak właśnie to wygląda. Po prostu nabierz do tego dystansu , ale tak naprawdę. Piszesz, że jesteś dobrym obserwatorem. Widzisz każdy z nas nim jest , a zwłaszcza osoby, które spędzają tu trochę czasu. Nie powinnaś oceniać innych dziewczyn, które tu przesiadują. Piszesz, że jesteś samotna. Tym bardziej powinnaś rozumieć te dziewczyny. Jedne szukają oparcia, a inne chcą po prostu porozmawiać, a że jest tu tak mało mężczyzn, to wygląda to tak, a nie inaczej. Pozostaje nam kwestia krzyża. Masz rację każdy z nas dźwiga swój, ale nie mów mi, że nie widzimy własnych problemów i nie rosną one w naszych oczach do rangi najwięszych na świecie.

Gość kilka słów dla Was
sumienie do Ciebie mam pisać tu, czy na tamtym ?

Gość kocham kafe
ja tylko na chwilę... Justyna, jesteś na liście! ale nie na pierwszym miejscu, bo ja bym spadła na trzecie, a na to nie wyrażam zgody :classic_cool: i zgadzam, się że było dla odmainy lekko i zabawnie dopóki nie wyszła ta sprawa analizay osobowości sumiena k... zły pomysł, zły :-O inna sprawa, że on sam to w dużej mierze sprowokował :-)

Gość kocham kafe
a ja moze ubiorę się na czarno :-D

Gość kocham kafe
oczywiscie, że się nie da tej analizy... tzn. mozna łagodnie, jakieś tam opinie w konktretnym temacie, o sposobie rozumowania, pisania, argumentacji.. ale to co się tutaj działo to była gruba przesada..... ja oczywiscie nie chciałam się do niczego wtracać, bo niemoja sprawa, ale oboje zainteresowani powinni byli sobie powiedzieć STOP

bylem w piekle :classic_cool: a pogoda byla super, bardzo cieplo i slonecznie, rozpadalo sie dopiero jak wracalismy :D a tu widze wszyscy narzekaja, ale w gruncie rzeczy sie podobalo i na wiecej liczycie po cichu :o :p za szybko sie wam znudzi w ten sposob :D a pisac do mnie gdziekolwiek, zebym tylko nie przeoczyl ;)

Gość kilka słów dla Was
tak naprawdę nie ma czego analizować ( chodzi oczywiście o sumienie ) dzieciak dobrze się bawi i tyle :)

Gość dobra samica 60
Sumienie K jest jak złota rybka którą chce sie złapać,by spełniła 3 zyczenia:)😭

:D juz nie musisz tak podkreslac ze jestem mlodziak, ja to wiem i dobrze sie z tym czuje szczegolnie z tym ze wszystko jeszcze przede mna tak naprawde ;) i masz racje, tylko szczerze, to troche przeszkadza mi to, ze niektorzy biora wszystko zbyt powaznie tutaj; odzywa sie jakby sumienie :o :p

Gość dobra samica 60
chce kasy,auta i Ciebie na 1 dzień i 1 noc :):classic_cool:

ze co? kasy i auta za jedna dobe? ja co prawda nie jestem specjalnie zorientowany w cennikach, ale to chyba dosc drogo..? :p :D ;)

Gość dobra samica 60
Co z Ciebie za rybka:O:P I tak Cie złowie:classic_cool:

jesli juz moglbym wybierac :p to chcialbym byc rekinem :classic_cool: ale pewnie nawet pirania nie jestem :o jakis karp moze, albo gupik to ostatnie sie pewnie spodoba niektorym :p :D

Gość kilka słów dla Was
no widzisz sumienie i tu masz rację...Ty tego po prostu nie rozumiesz. Ty się bawisz, ale nie dla wszystkich rozmowa jest zabawą. dowalenie odezwij się...chcę Ci coś pokazać. Poznasz moją małą tajemnicę, która daje nadzieje. :) Dzięki temu zobaczysz świat w innych barwach.