Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham kafe

kto tu jest błyskotliwy?

Polecane posty

Gość kilka słów dla Was
którym wyznaniem ? mówisz o przeznaczeniu ? ;)

Gość Marta.Grzechu.Warta
Witam, mam prośbę. Możesz wziąć udział w badaniu dotyczącym seksualności i wypełnić krótką, całkowicie ANONIMOWĄ ankietę. link do ankiety to: http://webankieta.pl/ankiety/w1hppw6himsg Ankieta jest dodatkowo chroniona hasłem. hasło to: seks Będę bardzo wdzięczna, bo potrzebuję kilkaset respondentek i respondenów do mojej pracy magisterskiej. W zamian na razie jestem w stanie przekazać Ci jedynie ogromne, serdeczne DZIĘKUJĘ, a kiedy będę już bardzo bogata i sławna, to obiecuję się odwdzięczyć i dać Ci coś więcej (upomnij się - mój e-mail to ona1984@gmail.com)! ...A będę jeszcze bardziej wdzięczna, jeśli uda Ci się przekazać linka do ankiety wraz z hasłem do jak największej liczby Twoich znajomych (najlepiej, gdy będą poniżej 26 rż., ale niekoniecznie) - bez względu na ich orientację psychoseksualną. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! Marta Grzechu Warta

tak, ale pisz... chyba ze cos zle zrozumialem jak pisalas kiedys o przeszlosci, pisz :p

Gość kilka słów dla Was
siedziałam na tym forum prawie od początku...byłam może nie tyle zdesperowana, co naprawdę bardzo nieszczęśliwa. Potrafiłam to wszystko przelać na klawiaturę. To byłam ja...prawdziwa , szczera, rozgoryczona, z głową pełną marzeń i zmęczoną udawaniem w realu innej osoby. Chyba każdy z nas wie jak to jest....

Gość kilka słów dla Was
to chyba moja szczerość zaczęła przyciągać mężczyzn. Całymi nocami rozmawialiśmy, żartowaliśmy i naprawdę dobrze się bawiliśmy. Jak już kiedyś wspomniałam napisałam z jednym z nich nawet opowiadanie i to na forum. On był takim , jakim chciał być w swoich marzeniach, a ja spełniałam swoje....

Gość kilka słów dla Was
Wiecie, to naprawdę pomaga...marzenia są czymś wyjątkowym. Dzięki temu przyjaźnimy się do dnia dzisiejszego...znamy swoje problemy, dzielimy się radościami i to jest wyjątkowe. Są oczywiście i wojny, ale to dzięki temu, że każde z nas przekonuje drugą stronę o swoich racjach czasem zbyt gorliwie... :)

Gość dobra samica 60
Ja ide spać jednak,bo z przeznaczenia z kafe leczyłam sie 2 msc:O Dopiero teraz jestem wolna:classic_cool:

Gość kilka słów dla Was
W tamtych czasach pisałam wiersze ( już o tym wiesz sumienie :) ). Ostatnio mój ojciec dowiedział się publikacji i oczywiście musiał je przeczytać. Zadzwonił do mnie i powiedział ze smutkiem, że nie zdawał sobie sprawy z tego jak bardzo byłam nieszczęśliwa i przeprasza, że go przy mnie nie było, a ja jestem dużą dziewczynką i nikomu nie opowidałam, co tak naprawdę przeżywam....

Gość kilka słów dla Was
dobra poczekaj do końca, to zmienisz zdanie.... :) masz na to moje gwarancje...

Gość dobra samica 60
Mi sie wszystko przypomina...i jestem takazły]ale ja go kiedyś dorwe:classic_cool:

Gość kilka słów dla Was
W tym samym czasie jakiś mężczyzna założył nowy temat i zostawił na nim wiersz o poszukiwaniu miłości.... Wiersz oczywiście nie był jego, ale piękny...

Gość kilka słów dla Was
Oczywiście odpisałam zarówno ja, jak i jeszcze kilka kobiet...wiecie dziewczyny jak to jest, prawda ? ;) Ta cholerna nadzieja jest silniejsza od rozsądku i całe szczęście...

Gość kilka słów dla Was
Oj sumienie...jesteś drobiazgowy, tak mi się po prostu napisało... :P

Gość dobra samica 60
przyspiesz troche z tą opowieścią...

Gość kilka słów dla Was
tak jakoś wyszło, że pociągneliśmy ten topick we dwoje... Najpierw były wiersze...potem doszły pojedyńcze zdania...rozmowa i w końcu jakiś podszywacz tak namieszał, że uciekliśmy na gg...a żeby było ciekawiej, to o mało wszystkiego nam nie pomieszał...muszę przyznać, że prawdziwa , wredna podszywka z niego była... ;)

Gość kilka slow dla Was
i dzis jestem w ciazy z siodmym dzieckiem..

Gość kilka słów dla Was
rozmawialiśmy prywatnie i jednocześnie z sentymentu pisaliśmy do siebie wiersze na forum... a teraz tak już z przyspieszeniem... Od dwóch lat razem mieszkamy... :)

Gość kilka słów dla Was
teraz chyba już wiesz sumienie o co mi chodziło ?

Gość dobra samica 60
A ja moge wiedzieć?

Gość dobra samica 60
Moge zadać Ci pytanie kilka słów dla Was???---rozumiem ze jesteś z kimś z kafe i to w dodatku szczesliwa.Napisz jesli mozesz czy dzieliła Was odległość czy miałaś jakieś wątpilwości.

tylko nie wiem za co mam cie chciec zabic? chyba ze to ze lekko ubarwilas kiedys..? :p

Gość kilka słów dla Was
oj , chodzi o to, że rozmawiałam tu z kimś jakiś czas temu o marzeniach i o tęsknotach...pisałam szczerze, bo mimo wszystko w człowieku zostają jakieś tęsknoty...nawet jak jesteśmy szczęśliwi... :)

Gość kilka słów dla Was
sumienie...chyba trafiłeś i pewnie dlatego chciałam z Tobą porozmawiać wtedy poza kafe...

mam nadzieje ze teraz z kolei nie ubarwiasz w druga strone :p bo pewien jak sama rozumiesz juz byc nie moge ;) mam nadzieje ze wiesz ze ja tego nie odebralem w ten sposob, w jaki mysle, ze obawiasz sie ze moglem odebrac - zeby to ladnie ujac :D

Gość kilka słów dla Was
dobra....pewnie, że mogę napisać. :) Dokładnie 360 kilometrów i miałam bardzo wiele wątpliwości. Wątpliwości biorą się przeważnie ze strachu przed zmianą...człowiek, to zwierzę kochające stabilizację i to jest pewnie nasz największy problem.

Gość kilka słów dla Was
nie , nie możesz być spokojny...wiem jak to odebrałeś, ale i tak miałam lekkiego moralniaka i pewnie dlatego przestałam tam pisać.