Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham kafe

kto tu jest błyskotliwy?

Polecane posty

tylko ze zdaje sobie z tego sprawe moze tylko brak mi takiej wrazliwosci a moze najpierw robie, potem mysle co za roznica wiem ze czasem efekt jest nie taki jak chcialbym zeby byl i z tym mam wlasnie problem wiem ze nie moge oczekiwac od ludzi takich reakcji jakich ja chce tylko czemu w takim razie oni oczekuja ode mnie takich reakcji, jakich oni chca?

Gość kilka słów dla Was
sumienie, to się nazywa nadzieja, rozumiesz ? One po prostu mają nadzieję i to wszystko. Jesteś na tyle mądrym człowiekiem, że powinieneś to czuć. Jeżeli masz choćby cień przeczucia, że kobieta nie pragnie tylko zabawy, powinieneś się wycofywać z rozmowy.

rozumiem ale szczerze? to myslalem tez, ze rozumiesz dlaczego pewnych rzeczy o sobie pisac nie chcialem na forum... tak wlasnie dlatego dlaczego w koncu to zrobilem, chyba rozumiesz a jak myslisz dlaczego przestalem pisac bardziej powsciagliwie? tak, tez dlatego dlaczego wiele rzeczy obracam w pewnym momencie w zart? dlaczego nie okazuje sympatii pewnym osobom jakos bardziej otwarcie, mimo ze bym chcial?

Gość kilka słów dla Was
A Ty zwyczajnie pchasz się nie tam, gdzie trzeba i to jest właśnie cecha niedoświadczonego dzieciaka. Mężczyźni również potrafią grać na uczuciach kobiet, ale robią to o wiele subtelniej i z wyczuciem. :) Dlatego podkteślam fakt, że jesteś dzieciakiem.

wiesz, generalnie moja tu obecnosc to jakies nieporozumienie, jesli tak spojrzec :D :p i moze tak jest ale mi sie wydaje ze stawiam sprawe jasno, mimo wszsytko i wole byc dzieciakiem niz wyrachowanym grajacym na uczuciach czlowiekiem, ale mnie to nie obraza w zaden sposob, bez obawy ;) bo ja nie chce nikomu na uczuciach grac, no... oprocz ewidentnych przypadkow :D i wcale nie w tym sensie o ktorym teraz piszesz

Gość kilka słów dla Was
To może zwyczajnie baranie z Nią porozmawiaj ? ;) Ja mam Cię uczyć życia ? Czasem szczerość jest o wiele lepsza , niż takie chore wykręty. Szczerość nic nie kosztuje, a tutaj możesz dzięki temu zyskać bratnią duszę i to niejedną.

Gość kilka słów dla Was
Justynaaa, Ty nie bądź taka pewna, że dziś prześpisz... :)

nie sadze... wydaje mi sie ze to moze narobic wiecej szkod jeszcze ;) justys, jedno slowo tylko i cos sie pomysli :p :D

Gość dobra samica 60
hehehhehe kilka słów dla Was--->Ty nic nie rozumiesz tu nie trzeba żadnej analizy dogłębnej Sumienia K.On sie nie bawi niczyimi uczuciami,poprostu nie chce sie angazować bo sie sparzył....lub nie może o Kimś zapomnieć,wiec flirtuje ze wszystkimi,nie skupia sie na jednej kobiecie z Kafe,by nie wpaść jak śliwka w kompot.Proste chyba

Gość dobra samica 60
zostań Justyna

jakie tam flirtuje :p ale to jest wlasnie to, a moja wrodzona skromnosc nie pozwala mi przyznac ze kij moze miec dwa konce :p :D

Gość kilka słów dla Was
dobra samico błagam poczytaj dokładnie moje posty :) Justynaaa jesteś potrzebna jak każdy, kto chce rozmawiać. Szczere rozmowy naprawdę bardzo dużo potrafią wyjaśnić i bardzo wiele dobrego zdziałać.

Gość dobra samica 60
dobrze nic nie pisze.Tylko czytam inteligentnej osoby

Gość kilka słów dla Was
Jak chcecie , to na pocieszenie coś Wam opowiem. :)

kilka slow, masz bardzo duzo racji, ale dobra tez moze to troche konformistycznie brzmi, ale tak wlasnie jest nic nie jest czarne lub biale, ja to wiem, dlatego potrafie zrozumiec skad pochodza twoje zarzuty pod moim adresem z drugiej strony widze ze dobra mnie rozumie i wlasnie rpzez to czuje sie w jakims stopniu usprawiedliwiony nei wiem czy slusznie

Gość dobra samica 60
👄Sumienie

ja dzis bylem :p i fajnie bylo :D i pogoda super :classic_cool: a ty nad jaka wode? duza?

Gość dobra samica 60
Jestem w haremie?:O

dobra przestan, przeciez mnie zatluka i wywioza na furmance z gnojem w koncu za te teksty :D ju, jakby nad duza, to wiesz ze akurat pada nie? :p :D

Gość dobra samica 60
Nie zwalaj winy na mnieTrzeba było ze mną nie zaczynać:PSumienie przed przeznaczeniem nie uciekniesz:classic_cool:moze rozmawiasz teraz ze swoją przyszłą żoną:O?

Gość dobra samica 60
ale sie boje:O Nie ja obrywam tylko Ty:classic_cool:Ok wtrąciłam sie i wszyscy uciekli:O

Gość kilka słów dla Was
słuchajcie przede wszystkim każdy z nas przeżywał lub przeżywa jakieś zawody miłosne. To zdaje się posiada dumną nazwę zdobywania doświadczeń życiowych... ;) Nie czekam, już piszę. Powinieneś mnie zrozumieć, musiałam zrobić fsa ;)

Gość kilka słów dla Was
A na dodatek jakiś smarkacz z top 10 mnie prześladuje. To się nazywa pech. No dobra już Wam opowiadam, ale jak mi któraś jeszcze napisze o tym, że przeszkadzam, to jej dokopię.

Gość kilka słów dla Was
No więc tak...jeżeli ktoś nie wierzy, że można na tym forum spotkać swoje przeznaczenie, to ja jestem żywym dowodem na to i to poważnie.

Gość kilka słów dla Was
sumienie, ale obiecaj, że mnie nie zabijesz...

kilka slow, no to brawo za te slowa, wlasnie zdjelas ze mnie cala odpowiedzialnosc :D :p ;) a powaznie piszac, powiedz mi, czemu nie jestem zaskoczony tym wyznaniem? ;)