Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja tu tylko na chwileczkę

UDZIELAM CENNYCH RAD NA KAŻY TEMAT

Polecane posty

Gość dobra to poradź
co mam zrobić żeby mi się chciało, ta jak mi się nie chce?

Gość w y p i e r d a l a j to nie
jest pytanie :classic_cool: co nie zmienia faktu że rzeczywiście.................i to w podskokach

Wiec dobrze. Jestem w toksycznym zwiazku. Moj facet mnie zdradza a ja nie umiem tego skonczyc.To chyba ze mna jest cos nie tak...

Gość kokolala
szukam pracy dla męża w Anglii,który tam ją właśnie stracił......

Nie bądź dla siebie zbyt surowa Sue, ale zastanów się - do czego Ci potrzebny związek z nim, bo do czegoś jest Ci potrzebny, skoro trwa. Jeśli odpowiesz sobie na to pytanie - sama lub z kimś bliskim - zrozumiesz przyczynę i wtedy dokonasz wyboru.

Gość kokolala
dodam tylko że ma skończony kurs otwieracza drzwi w londyńskim metrze, a teraz uczy sie w eksluzywnej szkole Wyjadaczy Psich Odchodów :-) i ma zamiar na tym nie skończyć, tylko nadal podnosić swoje kwalifikacje :-) a jednak............:-( martwie sie o jego przewód pokarmowy :-(

Gość kokolala
nie podszywaj się ...robaczku..... p tak masz rację ale w lipcu dojeżdżam do niego z dziećmi już mamy wszystko załatwione....a tu nagle firemka plajtnęła a język bardziej niemiecki niż angielski no ale rozumiem że nie ma pracy dla niego w twoich radach....

Nie potrafię odpowiedziec sobie na to pytanie...Moze jeszcze go kocham? ale ile jeszcze dostanę po głowie zebym w koncu cos zrozumiala? Nie mam sie kogo tu poradzic bo nie mam zadnej rodziny...Byc moze dlatego jest mi tak trudno bo nawet gdybym odeszla to gdzie? Ja mam 3 letnie dziecko i jestem w ciazy. To nie jest takie proste...

Gość klqaaqaaa
jak juz nie masz co robic to powiedz czy laminarka .ktora zostawilam w biurze wlaczona-przycisk wlaczony i sie nagrzewa-sama sie wylaczy?

Sue - nikt nie mówi, że jest proste. Nawet jeśli go kochasz - to nie jest wystarczający powód, żeby tkwić w chorym związku. Wydaje się, że jest Ci potrzebny do poczucia bezpieczeństwa, ale bezpieczeństwo to nie tylko potrzeby materialne, pamiętaj o tym. Jeśli ZECHCESZ - możesz zmienić WSZYSTKO, to brzmi jak slogan, ale mówi Ci to osoba, która wie, co mówi.

klqaaqaaa < mylisz pojęcia. Ja nie jestem wróżką. Udzielam rad. Moja rada jest taka - SPRAWDZAJ przed wyjściem z pracy, czy wszystko jest w porządku, czy nic nie jest włączone do prądu, czy nic nie zagraża bezpieczeństwu mienia.

ok: azibiza@hotmail.com GG:12084141

Gość kokolala
dzięki --miłego dnia

Gość Śledząca ten wątek
MAM PYTANIE A KIM TY JESTEŚ ŻE UDZIELASZ CENNYCH RAD?

Gość Śledząca ten wątek
MAM PYTANIE A KIM TY JESTEŚ ŻE UDZIELASZ CENNYCH RAD?

Ja juz rozmawiałam z załozycielką tego topika. To bardzo madra i doswiadczona kobieta.Posłucham jej rad poniewaz uwazam ze w chwili nic lepszego nie mogło mnie spotkac jak kontakt z nią.A wulgaryzmy i glupie zapytania są conajmniej nie na miejscu.