Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilotynka 123456

Czy są jeszcze tacy faceci ?

Polecane posty

z tymi zdjeciami to zartowalam, c.r.e.a.m czy przeszkadza Ci ze gilotynka ma zielono szare oczy?

Romantyk, a czy Ty rowniez chcesz byc brany pod uwage? bo ja tu swatam na odleglosc ;P

to jesli Ci nie przeszkadza, to niech Romantyk powie "cos o sobie" ( o jej, jak to tandentnie brzmi - chyba nie nadaje sie na swatke :]). A przede wszytskim czy Romantyk poczekal by do slubu z seksem?

zasadniczo zgadzam się z gilotynką, rozumiem ją, wiem, że trudno jest znaleźć odpowiednią osobę ja jestem romantyczny uwielbiam wieczory przepełnione blaskiem rozgwieżdżonego nieba lubię wiersze, dobrze ułożone słowa, lubię teatr spokojne piosenki kolor włosów, oczu, wygląd nie są istotne no ale ta odległość

Odległość to dość duży problem niestety, bo ja bym chciała mieć faceta dość często przy sobie. Chyba, że jakaś przeprowadzka :P

Gilotynka, ja moge tylko swoje - obiektywne zdanie wypowiedziec. i na tym sie moja rola jako swatki moze skonczyc :]

jeszcze nie pisałem o wadach Więc tak: słabo tańczę czasami podtrzymanie rozmowy nie idzie lekko (staje się ona nieco nudna, to już zależy od upodobań słuchaczki), nie wiem, może nudziarzem nie jestem na wakacjach zamiast leżeć na plaży i konsumować różne rzeczy, ja chodzę po muzeach i książki czytam

nie nawidzę techno nie umiem pływc jak jestem na wakacjach to lubie uprawiac sport

czy ktoś może przedstawić, do jakich doszliście wniosków? ;-)

Co do muzyki to ja lubię taką muzykę raczej clubową. Znaczy bardzo często wpada mi w ucho, chociaż innych gatunków muzyki też słucham :)

a ja po prostu piosenki z dobrym tekstem fajnie, gdy są nastrojowe za klubowymi nie przepadam, choć trzeba przyznać, że gdy jakiś artysta popowy nagra utwór w klubowym klimacie, to często wychodzi ciekawa kompozycja

Gilotynka, Cream, Romantyk :P robta co chceta jak to powiedzial poeta. Ja jedynie moge rzec ze wybralabym Cream'a:] a to iz gdyz wydaje mi sie normalniejszy, ja z tych co to romantykow nie lubia, a juz napewno nie w duzej ilosci.