Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowyktos

nadaje sie tylko na męża?

Polecane posty

Gość anonimowyktos

część z was pewnie uzna, że sie przechwalam, czesć odrazu powie że nie jestem skromny ale pomimo tego sie zapytam :P czy facet, który lubi: - i umie gotować, - sprzątać, - prasować, - myć okna - robić zakupy u boku piknej istotki - ogólnie wykonywać wszekie domowe czynności, a poza tym: - uprawia sporty, - chodzi czasami na imprezy, - lubi i umie tańczyć, - jest miły i sympatyczny lecz troche nieśmiały - traktuje kobiety z należytą im godnością oraz przychyla im nieba czy taki ktoś nadaje sie tylko na męża? czy ma szanse na chodzenie z jakąś dziewczyną?

Gość konwalijanka
biorę Cię w ciemno :))

Gość ja też Ciebie z chęcią
wezmę :) :D

Gość a feeeeeeeeeeeeeee
nie ma.Jestes nudziarzem

Gość konwalijanka
byłam pierwsza :))

Gość anonimowyktos
tylko sie nie pozabijajcie :P

Gość konwalijanka
co za pierwszomajowe podszywy ????????????

Gość anonimowyktos
to sie dogadajcie która była pierwsze i która mnie chce i dajcie znać ;) a ja sie zastanowie ;)

Gość ja też Ciebie z chęcią
haha :D

Gość pozdrawiam
kandydat a ile masz latek ?

Gość anonimowyktos
20 i 2 latka sobie mam ;)

Gość konwalijanka
mało jak dla mnie, ale na pewno znajdzie się chętna

Gość anonimowyktos
tzn. gdzie mam przyjechać ? ;)

oooooo to ja takiego chcę strasznie mi imponuje jak facet umie to co kobieta i dzieli sie z nią obowiązkami.... jest podpora jej i rodziny a nie tylko głową która siedzi w fotelu ogląda mecz i pije piwo i nawet swoich skarpetek z pod fotela nie zanosi do pralki;(

Gość anonimowyktos
czyli tak jak myślałem :/ nadaje sie tylko na męża :/

heheh no wlanie mąż to nie tylko darmowa sprzątaczka mąż to cios więcej niż przyjaciel i coś więcej niż chłopak dla mną mąż jest najukochańsza i najwspanialsza istota na świecie(zaraz po mamie) i chcialabym męza z którym moge wszystko ;D

anonimowyktosiu, nie rozumiem, dlaczego nie podoba Ci się fakt, że według tego opisu Twojej osoby zostałeś uznany za dobrego kandydata na męża? To kim wolałbyś być dla dziewczyny? :D

Jeszcze nigdy takiego nie spotkałam... Nooo... Takiego ze świecą szukać. Ja sie meżczyzn boję... Że z czasem nie będzie mnie szanował, nie będę sie czuła wartościowa kobietą... Anonimowyktos, jeśli naprawdę taki jesteś jak piszesz, to na pewno masz szanse na poznanie kogoś :)

I nie jestes tylko kandydatem na meża... :) Nieeeee... Jakiś dziwny poglad... :P :P :P

Gość prowizorka
Powiem tak: moj maz potrafi swietnie gotowac i uwielbiam go za to bo potrafi stworzyc naprawde fajne potrawy. Jednak jesli chodzi o sprzatanie domu to jest to moja dzialka i z reka na sercu mowie, ze gdy tylko oferuje swoja pomoc to wrecz go przeganiam.

Hello :) No jasne, ze ma szanse na chodzenie, ktore.. moze zakonczyc się ślubem ;p hehe, ale nie musi. Masz wzięcie w realu ? Piszesz, że jesteś nieśmiały, walcz z tym ! :)

na ja chce tak jak prowizorka żeby nie było wszystko tylko na mojej głowie ale także i on umiał coś zrobić jednego porządnie:P

Gość ALE Z CIEBIE BAłWOCHWALCA
Jeżeli ktoś siebie tak opisuje to znaczy , że nie posiada połowy opisywanych cech. Taki z Ciebie przechwałek . Prawdziwa cnota nie reklamuje się , nie musi robić sobie Pijar . Ha ha

Moim zdaniem jesteś zbyt idealny i faktycznie możesz zostać tylko kandydatem na porządnego męża, albo przyjaciela. Ale o seksie z kobietami zapomnij :) One nie szukają ideałów, a zakochują się przeważnie w ich totalnym przeciwieństwie.

Gość anonimowyktos
w realu na jakichś imprezach czasami podchodze do nieznajomych kobitek i próbuje coś zagadać... czasami sie uda... lecz częściej nie :o Gerronimo---> dlatego sie o to pytam... :o tylko że one właśnie szukają ideałów, a zakochują się w totalnie kimś innym...

Prawde mówiąc i tak Twój wyglad jest decydujący. Jeśli jesteś pasztetem, to Twoje zalety nic nie znaczą.