Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa ewa ewka

kiedy ruchy dziecka stana sie na tyle silne zeby ...

Polecane posty

Gość ewa ewa ewka

... moj maz mogl je poczuc??? jestem w 22tyg i ja czuje ruchy od ok 16 - 17 tc. w ktorym tygodniu czuc je przykladajac reke do brzucha????

takie porzadne kopniaki to ok 30tc, a mysniecia czylam duzo wczesnie ok 20tc

ja czuje i widze jak mala sie przewraca i wypina juz teraz (24 tydzien) maz juz od dawna po przylozeniu reki czuje kopniaki ale w 1 ciazy czulam to zdecydowanie pozniej , pierwsze ruchy ok 22 tygodnia, a takie do ogladania i wyczucia pod reka od ok 25-28 tygodnia

Gość mamisaaaaa
Pierwsze bulgotania w 14 tyg, potem co raz mocniej do 20 tyg juz były dosc solidne ale wyczuwalne pod ręką:) teraz 24 tyg i kopniaki mocne, jak ide ulicą to widać jak mi brzuch sie rusza he he, taki gulki mi wychodzą, wszystko zalezy jak duża masz tanke tłuszczową na brzuchu. to moja pierwsza ciąża.

Gość peska
dziweczyny zapraszam na ( www.kobieta.mojeforum.net ) :)

Gość ewa ewa ewka
ja ruchy czuje juz od dawna tylko moj maz sie nie moze doczekac kiedy poczuje je po przylozeniu reki do brzuszka. to moja pierwsza ciaza, 22tc. przed zajsciem w ciaze mialam tez troche tluszczyku na brzuchu, wiec to pewnie tez troche przeszkadza.

ja juz troszke czuje ruchy zwlaszcza takie pykniecia a jestem w 17 tyg i nawet raz poczulam pod reka a moj facet jak spalam przylozyl reke bo brzucha i powiedzial mi dzisiaj ze czol takie delikatne pykniecia .

Gość eleonora wlasciwa
jejku, dziewczyny laska pyta o porzadne kopniaki, a nie delikatne pykniecia!!! przeciez pisze jak byk, ze czuje ruchy, interesuje ja kiedy te ruchy beda silne. czytajacie ze zrozumieniem...

Ja czuje ruchy od 15 tc, mój mąż poczuł je dopiero wczoraj. Jestem w 22 tc.