Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Nie opiekuja się nami za karę!

Polecane posty

Za odebranie im pozycji, stanowisk, pensji, przywilejów. Za pokazanie że są zwykli, słabi, przeciętni, znerwicowani, przewrazliwieni... Za odebranie im atrybutów męskości. Za wymagania wszelkie. Nawet te najmniejsze. Za to że skończyly się dla nich tłuste lata nicnierobienia i niestarania się. Ze teraz żeby mieć dobrą kobietę, musza się porządnie kopnąć w dupę. Więc obrazili sie i nie chca si ę opiekować. :) A ja mówię: nie to nie, łaski bez. Po raz kolejny chętnie udowodnimy że i bez was można sobie doskonale poradzić. :) :)

Gość hge
nie daj sie poniesc takim mysl om bo urodzie to szkodzi. Podobno gdy kobieta ma pelna glowe to glupieje.

Gość Praying Mantis
To jest tylko Twoja teoretyczna wizja.

o właśnie: Niemyśląca kobieta to szczyt męskich marzeń. :)

Gość Praying Mantis
Qwa z jakimi ty sie facetami spotykasz ze tak myslisz? :|

Gość hge
dokladnie . Bo jak kobieta za duzo mysli to jej odbija i sama nie wie czego chce . Mezczyzni doceniaja normalne kobiety, a nie jakies emocjonalne kurewki

hge pasujesz mi do moich teorii:) Dziękuję ci za pełnienie roli cennego okazu na tym topiku:)

Gość feministki sa chyba wszystkie
takie posrane :O

Gość podajcie i mnie
hahahaha:)

Gość Praying Mantis
Jakas kolejna, porzucona laska, ktora nagle postanawia zostac feministka. Po raz pierwszy slysze, ze faceci wola niemyslace kobiety. Do czego, chyba do tego , zeby zaliczyc na raz i zostawiac, bo do zycia na pewno nie. Wqwiaja mnie takie laski, deklarujace swoja niezaleznosc, ktore zaraz potem wkakuja pierwszemu lepszemu do lozka, aby podniesc swoje morale. Zenujace.

Praying Mantis a ja jestem wzruszona uwagami tego typu kobiet kótre prasuja męskie gaciory i na myśl im nie przyjdzie że można miec w zyciu inne pasje:)

Gość Praying Mantis
Taki z Ciebie znawca , jak z koziej dupy trabka. Smiac mi sie chce jak czytam Twoje posty. Nie znasz mnie, i nie wiesz co robie, a po Twoich wypowiedziach mozna jednoznacznie wywnioskowac jaka jestes.

Praying po twoich również :) Tylko kobieta kóra przeszła pranie mózgu ze strony faceta jest w stanie sprzeciwić się drugiej kobiecie która chce sobie na facetów poburczeć:)

Gość Praying Mantis
Ja jestem w stanie sprzeciwic sie kazdemu moja droga, sczegolnie jak czytam jakies niestworzone glupoty , wypisywane przez jakas pseudo feministke.

Ale pranie mózgu przeszłaś, nie zaprzeczyłaś:) Pozdrawiam szczęsliwego wybranka:)

Gość Praying Mantis
Pranie mozgu. Ty musisz byc slaba psychicznie, skoro w ogole uwazasz, ze facet jest w stanie cos takiego zrobic kobiecie. Zalecam operacje na ego.

retro to stara dewota facet kopnal ja w dupe tak mocno ze zostala feministką

Pranie mozgu. Ty musisz byc slaba psychicznie, skoro w ogole uwazasz, ze facet jest w stanie cos takiego zrobic kobiecie. Achaaaa! Pomyliłam się! Ty w ogóle nie masz do czynienia z facetami! :) :)

a mnie kopnely wszystkie i stare imlode dlatego jestem taki ograniczony

Gość Praying Mantis
Ty w ogóle nie masz do czynienia z facetami! No raczej mam, ale nie uwazam , ze musialabym sie z tego tlumaczyc. Zostalas kopnieta w dupe i udajesz teraz niewiadomo kogo. Wlasnie takich kobiet faceci nie lubia.

Wlasnie takich kobiet faceci nie lubia. Coż... bez obrazy... nie jest to moim życiowym celem.:) :)

Gość Praying Mantis
Coż... bez obrazy... nie jest to moim życiowym celem. Skoro nie masz szans, to jak to ma byc Twoim celem?

Gość sprawa smierdzi
mną sie tam nikt opiekować nie musi

Praying za to ty pewnie masz szanse ogromne:) :) Cieszę się twoim szczęsciem:)

Gość Prowizorka
Ten topik jest troche powierzchowny. Ja pracuje, studiuje i u boku mam kochanego meza, ktory jest zadowolony z tego, ze ma tak madra zone:))

wiem co to seks bo mi mama mowila i mowila tez ze na starosc zostane dewiantem jak nie przestane trzepac konia do zdjec otylych kobiet

Retro... tutaj ludzie nie wyczuwają "tej nutki" ale bawi mnie to ich święte oburzenie dlatego wciaz dla Cibie 🌻