Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kurde

kreca mnie nogi od jakiegos czasu co mi jest

Polecane posty

Gość no kurde

takie dziwne uczucie,wiem ,ze cos sie dzieje, zauwazylam to od momentu jak uzywam peeling kawowy, czy to moze byc od tego??

Gość opisz to dokładnie
bolą Cię?Pieką?Swędzą?Mrowią?

Gość mi sie tak robi ze zmęczenia
a nie od peelingu, i czasem z zimna.

Gość no kurde
nie,nie pieka, takie dziwne uczucie nie za bardzo przyjemne, tez nie swedza, raczej kreca jak czasami przy okresie, ale teraz to dlugo trwa(tzn. z 2 tyg.),a nie jeden dzien

Gość kolezanka romkaa
kup sobie magnez pewnei amsz niedobór, a moze skurcze ajkies, albo drganie jednego oka?

Gość no kurde
jakbym miala isc do lekarza to nie wiem do jakiego kurde to chyba od tego peelingu co:(czy to mozliwe, tyle osob to robi,a nic im sie nie dzieje :( najbardziej sie boje,ze moga mi pekac naczynka :( a w ogole na brzuchu tez robie ten peeling i tu nic nie czuje poza tym peeling powinien dzialac pozytywnie na krazenie,a tu co :(

Gość no kurde
czasami mam drganie jednego oka,ale bardzo bardzo rzadko,ale znam to uczucie niedobor magnezu...kiedys codziennie pilam rano, mozliwe ,ze dlatego ze wtedy tez kawe,ale czulam ,ze serduszko mnie potem boli,dlatego juz nie pije kurde chyba sie sypie :(

Gość kolezanka romkaa
kup sobie magnez nie zaszkodzi, moze to wiosenne przemeczenie, i jeszcze witaminki moze i odzywiaj sie dobrze, duzo spij

Gość no kurde
myslisz ze to nie ma nic wspolnego z tym peelingiem??to mnie najbardziej martwi,ze nie bede mogla tego wiecej robic:( mam magnez jutro wypije

mnie kiedyś bardzo kręciły nogi, teraz juz przeszło.A przyczyną było to że jako dziecko mieszkałam w zawilgoconym mieszkaniu, to był zmiany reumatyczne, często pojawiały się przy zmianach pogody.Z latami przeszło mi to.

Gość co za tytuł
myślałam, że będą tu wyznania jakiejś lesbijki :P

Gość no kurde
hahaha :D

Gość no kurde
dobra dzis wypilam 2 razy magnez,niedawno ten drugi, nogi taraz jakby mi drżaly :(:( to chyba nic nie pomoze, no dziwnie sie trzesa :(

Gość jak nogi moga sie
kręcić?

Gość no kurde
jak nie wiesz to wasnie pytanie nie do ciebie:(

Gość xMateuskyTv
ja tak miałem poszedłem do apteki dała mi jakiś lek z magnezem i powiedziała że to dlatego że mam zamało magnezu wtedy kilka razy wziełem i od wtedy nic :)

Gość veziak
kręcą nogi to dziwnie napisane jest jak bedziecie odczuwali uczucia zimna lydek czy stóp to polecam w aptece maxi3vena kupic jak bedziecie regularnie stosowac to ta dolegliwosc na pewno minie wiem bo to niestety przerabialem

Gość kajaaa7611
Maxi3Vena też jest dobre na tego typu dolegliwości spróbuj sobie kupić w aptece. Kosztuje parę groszy a wart mieć to w swojej apteczce.

Gość MarzeniX8

Ja biorę maxi3vena i rzeczywiście są bardzo w porządku. Pomagają na te bóle nóg, które mam od długiego siedzenia przed kompetm. Ale i tak warto treochę np. chociaż więcej spacerować, żeby pobudzić sobie krążenie.

Gość kszaksza

niestety, dziś żyjemy w świecie, w którym praca biurowa to powszechna rzecz, więc ból czy kręcenie nóg też są powszechne. można tylko więcej się ruszać i wspierać się tabletkami, jak np. maxi3vena.

Gość Galinka

Ja mam kochaną panią w osiedlowej aptece, która właśnie poleciła mi maxi3venę na takie kręcenie czy to się nazywa zespół niespokojnych nóg. powiedziała, że to prawdopodobnie przez problemy z krążeniem, które mogę mieć, bo mama miała, a ja jeszcze w dodatku pracuję w biurze i nie mam za wiele przerw, bo pracy jest natłok...