Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Altair

Szukam fajnej dziewczyny

Polecane posty

Gość Przyjazny przechodzeń
Uff, dobrnąłem do ostatniej strony, ciekawa konwersacja, trzymała w napięciu od deski do deski:)

Gość Przyjazny przechodzeń
Właściwie sam zadaje sobie to pytanie patrząc z perspektywy czasu. Czy Altair znalazł sobie kogoś. Czy jest sens w taki sposób szukać. Zainspirowany niejako tą całą rozmową wpisałem w wyszukiwarkę hasło Samotne dusze. Otworzyłem jedną ze stron. To co tam przypadkiem znalazłem, to jest rozmowę o seksie bez zobowiązań, przeraziło mnie. Było tam wiele wypowiedzi zachwalających taką formę kontaktu międzyludzkiego. Niby to dobre, bez zobowiązań, ale co jeśli ktoś się zobowiąże, przywiąże. Niby kobiety lubią coś takiego, przeczytałem. Ale jakie? gdybym tam się wypowiedział pewnie zostałbym zmieszany z błotem. Ja nie rozumiem tego świata, mam dopiero 21 lat i widziałem już tyle wynaturzonych ludzkich zachowań, tyle skrajności, gdzie uczucia?lach. Tysiące ogłoszeń, rozmów jakby nigdy nic, żony, które otwarcie zdradzają swoich mężów ogłaszając się na portalach. Swoja drogą Altair, jeśli jeszcze nikogo nie znalazłeś, postaraj się poznać bezpośrednio, zrozumieć go. Nie w taki sposób, sam jestem samotnym wśród ludzi, ale wolę poznać kogoś oko w oko. Chodź jak to romantyzm mówił, tam gdzie oko jest zawodnym patrz sercem. Pozdrawiam wszystkich.

Gość Gregor27
szukam faina dziewczyne do zycia i do rozpieszczania jej chcialbym na zawsze dobry i bardzo wierny kierowca nie dla kazdej ale na kazda sytujcje i pogode pozdrawiam wszystkie kobiety kture potrafia byc choc troszke mile

Gość uuuuuuuuuuu bbbbeeeeeeeeeeeeee
a normalnie i bez bledow jak to brzmi :)

Gość kariban
I jak, szukasz tutaj? Dziewczyny się szuka przez portale randkowe. Przykład darmowego serwisu - http://sympatie.eu/ Tam na pewno łatwiej będzie kogoś znaleźć. Na forach takie propozycje raczej nie są brane na poważnie. Powodzenia ;-)

Gość gość
wlasnie w tym problem malo kobiet potrafi sie szanowac ida kto tylko sie nawinie a potem probuja komus wmowic ze nie znajdzie kobiety w takim wieku dziewicy he he po co dajecie jak nie jestescie pewni swoich uczuc kurwiary wy

Gość justynka 25
hej ,popieram Cie kolego ,ja poszlam do lozka dopiero z przyszlym mezem przed slubem jezdzil do mnie 3lata i dopiero tydzien przed slubem síe kochalismy mialam 23 lata i co mozna mozna byc dziewica i moj maz tez byl prawiczkem to bylo super ..i tak powino byc a nie piepszycie sie na lewo i prawo a potem nie ma dziewic ze koles zwariowal