Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodkamalinka

Wtrącający się rodzice, dobrze czy źle?

Polecane posty

Jestem z moim facetem już ponad 4 lata i nie jest miedzy nami za wesoło, tzn. on mnie nie szanuje, obraża i wyzywa jak mu sie podoba, ja mam być na każde zawołanie, on twierdzi że jestem jego własnością i nikt poza nim nie powinien mi być do szczęścia potrzebny. Ostatnio moja mama była świadkiem jak na mnie skoczył bo czegoś nie załatwiłam i mu powiedziała co o tym myśli a on nie wrócił już do domu na noc i się do mnie nie odzywa, co teraz mam robić?

Gość dsfd
błagaj go na kolanach, zeby wybaczyl. :o

Gość Mirk_a
O rany, dziewczyno, dlaczego dajesz sie tak traktowac! Sama mowisz, ze chlopak Cie nie szanuje, a Ty nie wiesz, co powinnas zrobic? Jak czytam takie teksty to sie nie dziwie, dlaczego jest tak duzo nieszczesliwych kobiet. Maja to na wlasne zyczenie. Jestes widocznie potworna smarkula, skoro tak postepujesz. Twoja mama zareagowala prawidlowo. Powinnas jej posluchac, a nie zastanawiac sie, czy ona powinna sie wtracac. Ma do tego prawo, kiedy widzi, ze jej dziecko jest zle traktowane. Tez tak kiedys bedziesz robic, jak bedziesz miala wlasne dzieci. Ale moze jednak lepiej ich nie miej, bo nie nauczysz ich niczego dobrego, a juz na pewno nie nauczysz ich szacunku do samych siebie.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
rodzice nie powinni się wtrącać...ale rodzice nie są z kamienia, mają serce i czasem się nie uda powstrzymać..bywa...i to raz. a dwa to zachowanie twojego faceta było takie, ze jakby sie wydarzyło na ulicy czy w autobusie to obca zupełnie osoba (taka z odrobina tupetu) też by mu dogadała i to może bardziej niż twoja mama. pan się teraz obraził i niech sobie tak siedzi...to co on teraz robi to ma być kara dla Ciebie żebyś wiedziała że nikt nie ma go prawa skrytykować i żebyś była zła na mamę a nie na niego żeby nie daj boże nie dotarł do ciebie sens tego co powiedziała mama, bo jeszcze zaczniesz oczekiwać dla siebie szacunki i lo laboga. ja tam bym sie pozbyła takiego gnoja.

Gość ja bym chama
kopnela w dupe, szkoda zycia, mialam kiedys takiego kolesia, byl slodki kochajacy itp, az raz pokazal swoje prawdziwe oblicze i mu podziekowalam za znajomosc, szkoda zycia na takich dupkow.

Gość asdasdsad
i co- niech pije, bije, wyzywa ale byleby był? Dziewczyno otrząśnij się!!! Masz bardzo dobrą mamę. Ja też bym tak zareagowała gdyby facet mojej córki robił takie rzeczy. Mało tego sama spakowałabym jego ciuchy gdyby u mnie mieszkał.

Gość jeszcze nie mama...
widzisz teraz pytasz sie czy rodzice powinni sie wtracacv, ale jak ktoregos dnia pobije ciebie to wrocisz do mamusi i juz nei bedziesz zadawal takiego pytania, rodzice zawsze nawet gdy dziecko bedzie mialo 50 lat to beda starali sie je chronic, a Ty zastanow sie czy hcesz byc z takim facetem, na razie na Ciebie krzyczy ale gwarantuje Ci ze ktoregos dnia Ciebie uderzy, bo ja facet przed zlubem wywija takie numery to potem moze byc tylko gorzej

Gość malinowa dama
ja takiego dupka i chama kopnełabym w dupe,szkoda czasu na takich palantów.W ogóle dziwię się ze dziewczyny dają sie tak traktować,a póżniej będzie jeszcze gorzej.Poza tym nie jesteś niczyja wlasnością.

Gość fanka anka
czasem jak sie poklocimy, raczej to sa drobne sprzeczki a moj facet podneisie na mnie glos to kaze mu natychmiast przestac, ja jestem kobieta i mi nalezy sie szacunek, zreszta jak pozwole raz na cos to potem bedzie tak zawsze