Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Na pewno jest cos czego wasz ukochany facet nigdy by dla was nie zrobił...

Polecane posty

"masz ogormne szczęscie że na tym forum jest multum kobiet które potrafią docenić intelekt mężczyzny" a czemu mam szczęście? :) w realu jest identycznie

\"a czemu mam szczęście? \" Masz rację, pewnie powinnam napisac że masz pecha.....:) :) Skoro w realu jest identycznie to masz szczęscie podwójne:) Lub podwójnego pecha, no, jak tam wolisz....:)

nie wiem komiczne czy miałeś okazję natknąć się na jeden z topików tobie poświęconych , gdzie duża ilośc pań przyznała że wolałaby sie raczej z tobą w realu nie spotkac w obawie przed tym bys nie okazał się kims zwyczajnym, nieprzystojnym i podstarzałym:) I że najlepiej im z tymi marzeniami o tobie, a real niewiele je interesuje:) Co ty na to? :)

ani pech, ani szczęście... lubie kobiety inteligentne, wiec automatycznie mozna skreslic wiekszosc :P lubie z nimi troche poflirtowac - nie rozpatruje tego w kategoriach pecha lub szczesnia

Gość hsisihinxixnijbjkddsdsdajk
[lubie kobiety inteligentne, wiec automatycznie mozna skreslic wiekszosc ] ile ty znasz kobiet komiczne :D:D:D

"gdzie duża ilośc pań przyznała że wolałaby sie raczej z tobą w realu nie spotkac w obawie przed tym bys nie okazał się kims zwyczajnym, nieprzystojnym i podstarzałym" nie widzialem tego :) ale tutaj kilka pań ma moje zdjecia i nie jestem aż tak strasznie anonimowy :) wiec nie jestem tylko starym dziadem, ktoremu na necie udaje sie byc czarujacym (dla tych, ktore tak myslą) wiecej powiem - wiele z tych oburzonych moimi chamskimi tekstami, w realu łyknęłoby je bez problemu :D

"ile ty znasz kobiet komiczne" ile znam na tyle, by moc stwierdzic, czy jest inteligentna? przez 16 lat doroslego zycia poznalem tysiące... nie trzeba z kims przeżyc dekady, by stwierdzic czy jest inteligentny... wystarczy rozmowa

Po wnikliwym przeczytaniu wszystkich postów od początku stwierdzam, że: - orkiestra grała głośno ale nierówno, - niektórzy soliści/stki zamiast na pałeczkę dyrygenta zwracali uwagę na to \"czy łbem zarzucił\" w odpowiednią stronę, - czasami były z premedytacją fałszowane najpiękniejsze fragmenty melodii, - kompozytor się w grobie przewraca słysząc wplątane samowolnie refreny z utworów disco-polo - chociaż babcia stoi na balkonie a w dole dziadek defiluje - puzon nie huknął , za to skrzeczał z zatkanym ustnikiem, - gitara do orkiestry nie pasowała - zresztą i tak nie stroiła, widocznie struny popuściły dzisiaj, - werble były wbrew pozorom obecne i to razem z fanfarami, a przecież i tak było widać, że idący o orszaku król jest nagi, Poniosło się echem po kafeterii, zadudniło, zagrzmiało basem i ucichło... Albo będzie druga próba, albo zrywamy kontrakt:) To jak

szukanie czy zechcesz pozwolić mi dać się uwielbiać? :) :)

ooo, złośliwa. Teraz cała złośliwość z ciebie wylazła....:) sama dałaś wypowiedzenie, i to jeszcze nie do rąk własnych... brzydko:) Ja liczę że jeszcze czasem wejdziesz i poklekoczesz....:)

retro "czy zechcesz pozwolić mi dać się uwielbiać? " jeszcze mi życie miłe:) zresztą kawa do końca nie wypita, szkoda, żeby się zmarnowało::D samica jak instrument jest sprawny, to zawsze można wrócić do prób;)

szukanie myslałąm o tym że może powinieneś zmienic nick na "szukanie całego w dziurze..."? :) i z innej beczułki: Skąd u ciebie ten monytpythonowski dowcip..?? Rzadko się spotyka, tym bardziej doceniam....:) I podziwiam. I uwielbiam zupełnie niechcacy:)

nefrytowa Alez jesteś! ja cię widze przy keybordzie!:)

nefrytowakotka noooo, coś sie nie zgrywało;) Bo jak to tak grać na dwóch jednocześnie: - najpierw - (...) "Kurde, niechętnie, ale zgadzam się z Komiczne (znowu mnie do jego haremu wsadzą" - a za chwilę - (...) "Komiczne, tak. I weszłam do haremu Frk " :) Proszę się zdecydować:)

wpadam tylko na chwile z szarpanym staccato mojej gitary i pytam, czemu retro tak złagodniała? czyzbym najlepszy czas prowokacyjnych tematow, spedzil na urlopie? :P

coś mnie ominęło? :O :( wiem - zdjęcie Komicznego kurcze, to niesprawiedliwe, choć aż takiego parcia na fotkę nie mam chyba nieco zboczyliśmy z tematu topiku :P więc idąc tokiem rozumowania Szukanie - fałsz, fałsz, fałsz! :P

samica a może ty po prostu zamiast grać... wolisz hmmm, odwrotnie? Zastrzeżenie: Komu się szarpanie, dmuchanie tudzież bieganie paluchami w tę i z powrotem po wszystkich otworach nie kojarzy z szerokim instrumentarium, ten... ... nie ma słuchu:)

Retro o rany:D:D:D:D Szukanie, połączyłeś dwie moje wypowiedzi, które rzeczywiście razem wygladaja bez sensu. \" Kurde, niechętnie, ale zgadzam się z Komiczne (znowu mnie do jego haremu wsadzą\" a kiedykolwiek stamtąd wyszłas? Komiczne, tak. I weszłam do haremu Frk Tak to wygladało. Czy teraz ma dla Ciebie sens?

"wiem - zdjęcie Komicznego kurcze, to niesprawiedliwe, choć aż takiego parcia na fotkę nie mam" daj swoją to ponegocjujemy :P

nefrytowakotka premedytacja miała na celu mentalny powrót do tematu:) Da się zauważyć, że się nie nie da zagłaskać, w końcu z nefrytu to nie tak łatwo. Nawet takim twardzielom:)

Zastanawia mnie fakt, że autor czyli retro odnosi się do tylko wybranych wypowiedzi osób tu piszących i ignoruje wiele pozostałych osób. Ustosunkuj się do tej. Skoro rozpoczynasz temat to potem odpowiadaj. 14:19 bajabongo23 retro no mój nie chce zrobić mi anala i nie daje się wybzykać wibratorem, czy to pasuje ci do tematu?

pomyślę o tym Komiczne choć tego nie robię - spotykam się, ale fotek nie rozdaję :) zmykam, nie za bardzo tu pasuję spałam całe popołudnie i jakoś dziwnie ciężką mam głowę, żeby nie powiedzieć, że nadal ciągnie mnie do wyra chętnie poczytam Was później 🖐️

ten topik tak się rozdmuchał niechcący że nawet nie musiałam dziś myśleć nad nowym, dlatego niechcacy poczułam jakbym się znalazła na chwilowym urlopie, Komiczne może mylić łagodność z chwilą odpoczynku....:) Zastanawia mnie ta pozorna nieobecność werbli o której wspomniało szukanie...........................:) rada bym była ujrzeć in persona...:) ot, sentyment pozostał.....:) :)

Skoro rozpoczynasz temat to potem odpowiadaj. facet38 zmuś mnie:)

samica A co złego w kołatkach? Dobijają się, zagłuszają wszystkie inne instrumenty perkusyjne aż do momentu, w którym nadają rytm. A kto nadaje rytm jest prawie jak sam dyrygent:)