Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olej rycynowy

przyspieszanie porodu-pytanie

Polecane posty

Gość olej rycynowy

sluchajcie, mam pytanie, czy ktoras moze probowala przyspieszac porod olejem rycynowym? Wiem,ze sposobow jest pare-mozna pic herbatke malinowa, mozna okna myc itp, ale interesuje mnie ten olej :-) Czy ktoras probowala i czy poskutkowalo i czy bylo latwiej czy gorzej? Dzieki wielkie za odpowiedzi! :-)

a po cholerke chcesz nature oszukiwac??? tez zostalo mi 5 dni do terminu tez mi sie juz spieszy tym bardziej ze 11 maja mam komunie corki ale na sile???:-o Owszem posprzatalam dokladnie chate pomylam okna ale nie bede pic jakis paskudztw tylko dlatego ze doczekac sie nie moge!Byloby mi i corce przykro gdyby nie bylo mnie na jej komunii ale trudno nie zamierzam natury wyreczac i nie daj Boze zaszkodzic sobie a tym bardziej dziecku:-o

Gość olej rycynowy
mantodea -boze, jestes tak agresywna kobieto, ze naprawde ciesze sie,ze nie mam z toba do czynienia w naturze! I wspolczuje kazdemu, kto ma to nieszczescie... caly czas masz atakujacy ton, od godziny czy dwoch przewijasz sie przez watki i wszedzie z WYRZUTEM atakujesz.. ile mozna?? Pytalam o opinie kobiety, ktore probowaly, a nie takie, ktore nie sa w temacie i nic ciekawego do tematu nie wnosza. A przy okazji... slyszalas moze o tym,ze dziecko odbiera nastroje jeszcze przed narodzinami? Matka przekazuje mu swoje dobre lub ZŁE wibracje w zaleznosci od tego,jak w ciazy sie zachowuje.... i to juz dziecku podswiadomie zostaje jako pierwszy prezencik od mamusi. no coz-gratuluje kochana :-D

Gość alllala
moje drogie mam 10 dni do terminu i wszystko fizycznie robie ostatnio kuchnie malowalam firanki wieszalam codziennie podloge myje scierka bo mopem nie umiem i jeszczeziemniaki sadzilam nie robie tego po to aby szybciej urodzic poprostu musze bo nikt za mnie tego nie zrobi i nic i jakos nie zbiera mnie do porodu poprostu przyjdzie czas na kazda

Gość kasienka ma
a potem bedziesz dzieku opowiadac jak to nie mogac doczekac sie jogo przypycia na swiaz popijalas srodek przeczyszczajacy w nadzieji ze zreczka przyniesie ci dzicko.

nie herbata malinowa tylko napar z łodyk i liści malin wywołuje skurcze!!

Gość SanSan
olek rycynowy mozna wypic jezeli wszystko jest juz przygotowane do porodu, np jest juz rozwarcie np na 3 cm, skrocona szyjka a nie ma skurczy, wtedy wypicie go pod okiem poloznej albo gina i moze zadziala w innym wypadku moze cie przeczyscic porzadnie a dziecko moze wydac smolke a ty mozesz urodzic je za pare dni - niedotlenione kiedys podawano olej ale tylko w szpitalu pod okiem poloznych nie radze samemu eksperymentowac

Gość aaaaaaaaaaa buba
Jak mozna pic chwile przed porodem?????????????Co za głupota.A czytałaś może o tym co sie dzieje jak dziecko napije sie smółki????????? Nie czytałaś skoro polecasz olej rycynowy.Lepiej lewatywa............