Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn

dlaczego nie lubicie szczupłych mezczyzn

Polecane posty

Tak sobie mysle ze jak zejde do 48 kg i beda boczki to poprostu wezme noż i opierdole te sadlo !!!!!! :classic_cool: innego wyjscia nie ma . Aaaa... sie pochwale myslalam ze wazne 58 ale sie wazylam dzis i 4 kg poszlo wpizdu maciek jaka radocha no ja niemoge ,jesce tylko 6kg i bedzie gut :classic_cool:

Gość omg jak mnie to wkurza
a ja mam 1.60m i kobieca sylwetke i zakochalam sie w wysokim i chudym :(

Mexx-a ile masz wzrostu?:) Kremik-ale ja Ci nie mówię że jesteś seksowny tylko że jesteś fajny:) no może jeszcze powiedziałam ze masz fajny tyłek:P;)

oj kremiku-->nie płakaj ,chce tyle wazyc zeby te boki jakos zlikwidowac jesli sie nie uda to jak mowie noz w ruch i po klopocie :D Do Alby? hehe no niepowiedzialabym mam inna figure niz ona :)

wiesz co kiedys bylam naprawde kulkowata i nie moglam schdnac bo bralam tabletki a w zasadzie od nich starsznie przytylam ok 3lat temu odstawilam je i powoli zaczelo wszytsko do normy wracac .JAk zaczelam sie odchudzac wreszcie kg spadaly bo wczesniej bylo tak ze po tydzien potrafolam nie jesc i nic nie dawalo a szpital bym zaliczany :( Teraz kiedy efekty sa wodoczne wole byc za chuda ,to jest moj cel i bede sie tego 3mac :) Ok ale ja juz spadam biegac ,jesce musze zajsc po kolege ktory sie gramoli jak baba przed wielkim wyjsciem :) Wsakuje w sliczny moj dresic i spadam. Dzieki za mila pogawedke ,zycze milego wieczorku buziolki p.s. pewnie jesce wpadne dzis jak ni padne gdzies w krzaczorach ze zmeczenia i niewyspania haha ;)

aaa w ogole dodam, ze mieszkam nad morzem, a na plazy nie bylem z 5 lat i w ogole w lato chodze w dlugich rekawach, zeby sie maskowac:) mordęga, ale co zrobic

Gość gocha_zzz
ja bym Cie upasła ;D

Gość lulula
A ja lubię szczupłych, miśki są ASEKSUALNE. Nie wyobnrażam sobie iść do łóżka z facetem, który ma brzuch jak mój ojciec, niby jak mam się czymś takim podniecić? Mam szczupłego wysokiego faceta, fizycznie kręci mnie niesamowicie, chociaż nie mogę odżałować, że jak go poznałam, to miał jeszcze chłopięcą niedowagę, a potem zmężniał i się wyrównało ;) A w liceum to w ogóle miałam zajoba na punkcie chudych, tak więc nie poddawaj się - każdego kręci co innego :)

Gość ninkaaa
bo nie ma za co złapać ;) ;) ;) hehehe taka psota z mojej strony.

miskowatych nie lubie :o ale i nie wychudlych. najlepsi sa szczupli i sredniego wzrostu, oczywiscie dla mnie :)

A dla mnie to nie ma wcale znaczenia, czy facet jest szczupły, czy "miśkowaty" - nie toleruję tylko tych wszystkich napakowanych kolesi, którzy pól swojego życia spędzają na siłowni. Najbarsziej liczy się, żeby chłopak byl zadbany, czuły, inteligentny, mial poczucie humoru i ujmującą osobowość - to wszystko rekompensuje ewentualne braki w wyglądzie.

gocha_zzz - z tym upasaniem to wy kobiety cos macie, moj kolega tez zawsze był szczuplutki, poznal dziewczyne, zamieszkal z nia i po roku zupelnie inaczej wyglada:D

Gość klimpi
miski rzadza!!

Gość bcbc
mayka86 - jakbym ci pokazal swojego bica, to bys padla z wrazenia.

Gość frytaa
kogo obchodzi twoj bic...