Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn

dlaczego nie lubicie szczupłych mezczyzn

Polecane posty

właśnie:o starszy facet o 19 lat-ok,ale nie o 30:o to nie jest normalne,co oni sobie wyobrażają??:o

ItsOnlyMexx_20 ... ale też o ich ubiór mi chodziło ;) ubierają się lepiej niż nauczycielki :)

Gość ona 19..
186 i szczuplaczek? dla mnie świetna sprawa.. najbardziej takich lubie ^^ :P

Nie wiem co sobie wyobrazaja ale chyba zbyt wiele ,tak jak napisalam jesli bylby zadbany i wogole no to ma prawo mierzyc wyrzej hehe atrakcyjny jest ale nie taki oblech stary ,tacy to chyba mysla ze jak mloda i niewyrzyta to kazdemu da ,byleby dobrze zrobil ale liczy na to ze kazda panna mysli ze jak starszy to i doswiadczony i jak nikt inny bedzie w lozku niewiadomo co wyprawial :D JA tak nisko jesce nie upadlam dla mnie facet najleoszy jest jesli ma ok 29 lat :D A ze starym brzsiastym bym sie nigdy nie przespala nawet jakbym musiala poscic do konca swpich dni :D

ja bym chciał miec dziewczynę co ma 20 lat :) by do mnie pasowała no chyba że oj Kremiku ;)

mnie interesuje przedział wiekowy 26-34;) chociaż zdarzali mi się młodsi:P;)

Kremik-ja mam więcej niż 20 lat😭 :D:D wiedziałam ze nic z tego nie będzie:D:D:D;)

cream 5 lat mlodsza?nono mlodej dupeczki sie zachcialo ;) Ja mam 20 ale żeś dla mnie za mlody jest ,przykro mi ;) :D :P

e tam dbam ,to juz uzaleznienie 😭 jakbym mogla to bym w chlere to rzuciła ,czasem juz nie wyrabiam ale chuj biegne dalej bo tak juz w łeb sobie wbilam :O chyba do psychiatry sie przejde ,tak dalej byc nie moze :(

ItsOnlyMexx_20 ...mógłbym z tobą biegac ale chyba nie biegasz w różowym dresie ;)

Mexx:( ale dlaczego chcesz się pozbawić swoich atutów?:( szerokie biodra i wystający tyłeczek są super;)

cream no cos Ty chyba zartujesz,ja i rozowy? nie nie a feeeeee... biegam nago ;) :P oj kremiku->nie no pupcia moze byc ,mowia ze jest bardzo ale to bardzo sexi ale te biodra ...mimo ze sie podobaja co poniektorym chce troszke zeszczuplec ,mnie one przeszkadzaja ale jak widze biegam biegam cwcze katuje sie dietami dzis juz mialam mroczki przed oczami ale ni chuja nie chce nic zejsc {beksa]

Ni i jak juz wspomnialam nie biegam tylko dlatego zeby tu i owdzie ubylo a dlatego ze to jest jak narokty jak sie wciagniesz to koniec .jesli nie biegam wieczorem potem spac nie moge ,czegos mi brakuje i swiruje potem cala noc pokoj sprzatam zeby sie troche zmeczyc haha 😭

z bioder to chyba ciężko schudnąć:( chociaż nie wiem,ja tam bym wolała w tym miejscu przytyc;) ale też nie mogę:P

Gość czytam was
a w szczegolnosci cream ;) fajnie brzmisz ;) a co do tych boczkow ze sie tak wcisne,moja znajoma bliska przyjaciolka tez miala taki sam problem,jechala na dietach dlugo,cwiczyla,katowala sie i na nic,chudla wszedzie tylko nie w tym miejscu,wkoncu uzbierala kaske i poszla na zabieg,i faktycznie pomoglo,interes kosztowal niecale 2 tys zl ale oplacalo sie bo naprawde widac roznice,nie zebym zachwalal albo cos bo sama to bym sie obawiala ale pisze to zeby dac sobie spokoj z takim katowaniem bo w wiekszosci to nie pomoze a tylko sobie mozna zdrowie zrujnowac

ja nie jestem sexi a jak ktos tak mysli to ma nierowno pod sufitem :) Wlasnie ja tez tak mam wszedzie chudne zaraz mnie juz wcale nie bedzie za krzaka widac a biodra zostaja 😭 zabieg? chyba wiem o co chodzi tez o tymmyslalam ale musze najpierw oczy sobie zreperowac a nie o glupotach myslec a skad wziac na to kase? ja bidna studentka narazie jestem 😭 :P