Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn

dlaczego nie lubicie szczupłych mezczyzn

Polecane posty

lulula ma racje sylwetka się sama z czasem wyrobi jednym prędzej innym pózniej tylko chyba lepiej byc szczupłym niż misiowatym ale to tylko moja opinia ale i tak dziewczyny wolą misiowatych :O

Gość lulula
Nie wiem, które wolą, ja znam takie, co wolą szczupłych. Zresztą z miśkami ten problem, że po latach kłopoty zdrowotne i to poważne... wiec lepiej inwestować uczucia w szczupłego, dziewczyny ;)

cream, widzialem dzis 2 naprawde piekne kobiety u boku dwoch naprawde szczuplych mezczyzn:)

Gość gość
Nie oszukujmy się. Kobiety wolą mężczyzn szczupłych, najlepiej nieco muskularnych przy tym. To od zawsze byli facec****erwszego sortu tzw. ciacha, czesto zatrudniani w modelingu. Problem w tym że tacy najczęściej zdradzają. Faceci pow. 180cm i 90kg maja przeważnie ulane twarze i wystający bęben ewentualni sa koksami i nijak nie mogą sie równać z tymi pierwszymi. Nie mniej są bardziej godni zaufania. Dla pocieszenia dodam ze taki facet to i tak lepszy wybór niż jakiś totalny chuderlak.

Gość gość
ja bardzo lubie szczuplych. nie cierpie zas otylych lub sztucznie napakowanych.

Gość gość
dodam, ze sama jestem nieco przysadzista...

Gość gość
Gdybym nie byl wysportowany bylbym grubszy, a tak jestem chudy. Sorry ale nie obchodzi mnie ze wolicie nier***awych.