Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn

dlaczego nie lubicie szczupłych mezczyzn

Polecane posty

no....a tak marudzisz... jak bys mial 15 :-( jestes fajny !!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :classic_cool:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mu od dawna powtarzam ze jest fajny ale mi nie wierzy:(:(:( a jakimś złośliwym frustratkom wierzy:(

cream-->eeeee...myslalam żeś taki chudy ze tylko skora i kosci a tu sie okazalo ze masz cos wiecej ... hehe nie no nie jest zle ,jest ok,no przynajmniej ja za taka klata bym sie jeszcze ogladnela :D tylko fakt łapki masz troszke za chude ale da sie to jakos naprawic hehe I nie narzekaj wiecej ,spora czesc meskiej populacji chcialaby wygladac jak Ty a wygladaja jak konusy :O

Gość onnn
to sa chude rece? jezu, wy naprawde lubicie misiowatych...

cream i co ze chude rece? jakbym ja przejmowala wszytskimi mankamentami mojej sylwetki to chybabym poszla i sie zabila :O Nikt cie nie bedzie resetowaltylko dlatego ze masz łapki jak badylki ,bez przesady chlopie ,zero do bani i bedxie ok :D

oj Kremiku ... twoję łapki są pewnie nieziemskie ;) i tylko je calowac 😘

Kremik-jak się patrzy na faceta to na całość :) a nie na łapki:) całość jest ok:) i jeszcze 192 wzrostu;)

he,he,he a myślałałam , ze tylko dziewczyny chcą sie dowartosciowac wklejajac swoje fotki na forum a tu patrzcie... coraz ciekawiej sie robi :)

ja się nie chce dowartoścoiwac :( tylko chciałem pokazac że nie jestem chudy :P

tylko człowiek wyjdzie na chwilę, a tu tyle się dzieje... kremik - czyś ty naprawdę rozum stracił? masz fajne ciało, a siedzisz i użalasz się nad sobą, nie masz chudych rąk, chude to takie z odstającymi łokciami i żyłami na wierzchu :-)

Teraz będę chamska! Krem przestan jęczeć, fajny dosyc jesteś, wiec nie rob z siebie chodzacej pizdy na nogach, ktora tylko jeczy, a ajk jedno Ci pochwalą to zaraz drugie \"mam za chude rece, zabrali mi lizaka\" Co Ty qrwa harem zakładasz, ze masz sie wszystkim dziewczynom na swiecie podobać? Jak tak bedzziesz jeczał to kazda Cie bedzie miec w d... Ty to juz tu tylko jeczysz po to by Cie kobietki dowartosciowywały i mowiły jaki to Ty piękny jesteś! Chu... z misiami i innymi, sterydami czy wieszakami... Dupa a nie chudy jesteś, jak dla dla mnie to nawet masz za duzo w klacie, wiec przestan tak skomleć, bo sie coraz brzydszy robisz od tych jęków! Wrrr... stara bab tyle nie jeczy :-O

Bo Ci kopa w tył trza, a nie miziów, i pysiów, chłop jak ta lala a jęczysz jak dzieciak, któremu lizaka zabrali! Czego Ty chcesz od zycia? Kobiety nie masz? Jak uciekasz bo twierdzisz, ze jestes przegrany na starcie to nie dziwota, ze nie masz nikogo! Lec i wyrywaj lachony, bo pewnie nie jedna poleci, tylko nie jęcz przy niej, bo to żałosne i odpycha, bo kobieta lubi zdecydowanych facetów, a nie takich co uciekaja za krzaczkek jak widzą dziewczyne! Wybacz, ktoś musiał Ci to powiedzieć, wiec uwierz wreszcie ze jest gut z Toba!

Carlanika -pomijając formę wypowiedzi to ogólnie ma rację;) ale ja wierze ze Kremik tylko w necie sobie jęczy,a w realu jest inny;) mam nadzieję:D

tak mam lekko wystające obojczyki i te wystające obojczyki mi się podobają własnie ;) oj Kremiku ... my se tylko tak gadamy ale napewno byśmi razem miło czas spędzili :)