Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccossaa CXX

czy związałabyś się z chłopakiem po zawodówce??

Polecane posty

Gość ccossaa CXX

Gość a w czym widzisz problem
? mój mąż jest po zawodówce, prowadzi własną firmę, wiedzą i fachowością przewyższa pracujących u niego inżynierów.

Gość kasienka ma
Ja się kiedyś z takim spotykałam. W życiu nie byłam na tylu imprezach. Było miły, chojny, wystarczył jeden telefon i rzucał wszystko by zawieść mnie na drugi koniec kraju kiedy chciałam się spotkac z przyjaciółką. W łóżku rewelacja. A dlaczego się rozeszliśmy hmmm dlatego chyba, że poza seksem i imprezami człowiek odczuwa potrzebę rozmowy

Gość a w czym widzisz problem
wszystko zależy od człowieka, tępaków zarówno z zawodowym jak i z wyższym wykształceniem teraz nie brakuje. Powiem ci, że nie razi mnie tępota intelektualna u ludzi bez tzw. wykształcenia ale jak muszę przeprowadzić rozmowę w niedorozwiniętym magistrem, to niejednokrotnie ręce opadają.

Gość fanka anka
moj narzeczony tez jest po zawodówce, był w liceum ale nei skonczyl, jest dobrym, kulturalnym człowiekiem, nie pije, nei pali, nie przeklina, dla mnnie to nie wazne jakie ma wykształcenie, mam kolezanke ona studiuje a jej maz ma wykształcenie podstawowe

Gość kostka cukru
Przez rok z takim chłopakiem byłam. Był beznadziejny, w życiu przeczytał tylko program telewizyjny, a jedynie na czym się znał to spawanie, a poza tym klapki na oczach. Generalnie nie było o czym z nim pogadac, bo on był zacofany i na dodatek strasznie staroświecki. Jedynie seks z nim był ok. Jednak wiadomo że wykształcenie nie idzie w parze z rozumem, ale mój eks nie miał ani tego ani tego. Teraz jedynie umawiam się z facetami z wyższym wykształceniem. Mam uraz niestety.

Gość ja bym się nie związała
ponieważ uwielbiam mężczyzn inteligentnych, wykształconych, mających swoje poglądy na życie, takich, którzy mają swoje cele, poglądy (nie tylko cele materialne) oraz je realizują. Dla mnie ktoś, kto nie może mi w ciekawy sposób opowiedzieć o czymś, o czym nie wiem (a o niewielu rzeczach nie wiem) nie jest partnerem do rozmowy, ani do niczego innego. Aczkolwiek samo wykształcenie nie wystarczy, bo obecnie pełno jest debili po studiach:O Facet, z którym mogę się związać musi reprezentować wysokie standardy moralne, być inteligentny, wychowany i musi być dobrym człowiekiem.