Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swerdona

odbiłam narzeczonego przyjaciółce

Polecane posty

Gość swerdona

a ta teraz opowiada światu wszem i wobec jaka jestem strasznam, robi na siłę z siebie anorektyczkę " w żałobie" ;/ wkurza mnie juz etykieta" wrednej złej". nie układało suię im, a między mną a Nim zaiskrzyło. bywa

Gość swerdona
spoglądam przez końskie teleskopy w nadziei zobaczenia drogi mlecznej:classic_cool:

dziwisz sie jej ? ja nie.......jak sie im nie ukladalo to moglas poczekac az skoncza ze soba a nie odbijac faceta PRZYJACIOLCE...

Gość przyjaciele sobie takich rzecz
nie robią no ale wy baby do wszystkiego jesteście zdolne:o

ehh... nawet przyjaciolce nie mozna ufac, jak sie okazuje:/ zrobilas jej swinstwo to sie teraz nie dziw, ze zachowuje sie tak jak mowisz. ciekawe, co Ty bys zrobila w takiej sytuacji:/ wbilas gwozdz do trumny jej zwiazkowi i tyle mam do powiedzenia...

Gość Nie przejmuj się
Ona odbije ci meża, kwestia czasu

Gość swerdona
Ale zaraz zaraz chwileczkę... postawmy sprawę jasno... jeśli ona niejednokrotnie dawała mi do zrozumienia, że jestem gorsza bo "nieustatkowana", że zaden facet nigdy na mnie uwagi nie zwróci, bo nie jestem taka "szczupła";/ jak ona, tyle razy krytykowała mnie, a mimo to byłam ZAWSZE gdy mnie potrzebowała... nigdy jej facet mi się nie podobał, nigdy nie planowałam tego...po prostu pewnego dnia, na pewnej imprezie, wspólnej naszej paczki... tak wyszło... mam z tego powodu się powiesić?!

no ale nie napisalas na poczatku ze traktowala cie tak.......skoro byla taka jedza no to zwracam honor :P

jesteś po prostu świnią delikatnie rzecz ujmując

Gość swerdona
hurra!!!! udało mi się!!!! uwierzyli w moją prowokacje :D:D kurcze, szkoda, że nie chwcieliscie uwierzyć w historię o dziewojii ze wsi, której ojciec przetestował "kandtytata na mynża" swoją drogą to ja :D " echadora":D

jędza była twoją przyjaciółką?? przecież przyjaciółka to jest prawie jak siostra, z tą różnicą ze ty ja wybierzasz, czyli musisz ja lubić i szanować... a ty jej nie szanujesz i chocby to była najwieksza jedza ale nadal twoja PRZYJACIÓŁKA to zrbiłaś jej świństwo jakich mało...:O ehhh żal

a jednak chłopak pozostał z przyjaciółka:D

no pewnie że chłopak został z przyjaciółką :) przyjaciółce chłopaka odbijać nigdy nie zamirzam :) lece obić gołąbki :)