Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looser na maxa

Mam 27 lat, nigdy nie uprawiałem sexu, nie całowałem się

Polecane posty

Gość looser na maxa

namiętnie z kobietą, nie wiem co to znaczy erotyczny dotyk. Generalnie porażka na maxa.

Gość pewnie juz przez wiele lat
tykałeś i masowałeś swoje pręcisko waląc koniora i wypróżniając jajca z nasienia !!!!

Gość vgser
ja mam 25 lat i jestem prawiczkiem i nigdy nie mialem dizwczyny

Gość parodyja
żal.peel

Gość prawy prawiczek
no to sie dopisze ja mam 26 i tez nie miałem dziewczyny , nie całowałem sie poprostu przespałem lata 16 - 26 za duzo głupot w głowie w tedy i sporo niesmiałoścvi to jedyny powód

Gość eliza z małej wioski
I ja się dziwie, że nie spotkałam tu rzadnego sensownego pana. Dziadostwo tyle wam powiem

Gość prawy prawiczek
co do dziwek nie mam ochoty w ten sposób sie rozdziewiczać

Gość eliza z małej wioski
Nie masz ochoty a może Cię poprostu nie stać

Gość looser na maxa
mam już dosyć związków z facetami , boli mnie od nich już dupa , teraz chciałbym spróbować waginy :classic_cool:

Gość prawy prawiczek
stac mnie , i co to da , i co do końca zycia mam wspominać ze mój pierwszy raz był z prostytutką a nie z dziewczyna i efekt bedzie taki ze wszyscy bedą sie nabijać ze zadna mnie nie chciała wiec poszedłem na kurwy o nie dzieki to wole czekać

a tak z ciekawosci WHY? czemu nie miales dzioewczyny....?co z toba nie tak,jestes niesmialy czy co.....

Gość nastepny prawiczek 27
dopisuje sie:o najgorsze ze nic mi nie brakuje ani w charakterze ani w wygladzie,biedny nie jestem:o jak mialem 20/21 lat i mniej bylem niesmialy, majac ok22 lat i potem zajalem sie praca zeby miec kase zeby jkeszcze lepiej wygladac i miec wiecej pewnosci sibie,udalo sie ale zmarnowalm nastepne 3 lata bo praca i praca od rana do nocy,:o a teraz? mam 27 i zadnej niesmialosci ,sama minela z czasem,ale unikam kontaktow z kobietami a moglbym miec ich wiele.nie wiem dlaczego unikam,balbym sie popasc w druga skrajnosc i byc zbyt odwaznym bo kazda bym chyba od razu do lozka ciagal bez zadnych ceregieli:p:o no i wogole jak tobrzmi? 27letni prawiczek i to taki facet:p ,przeciz kazda by mnie wysmiala i w ten sposob zjebalem sobie zycie:o kumple zonaci,niekotorzy juz pare lat a ja nawet golej laski nie widzielem ,juz nie mowie o tych wszystkch innych rzeczach randkach zwiazkach itd:o i co ja mam robic? do burdelu nie pojde,kolezanki jakies mam nawet leca na mnie:p ale co z tego?glupio jak ch^j wiec gram niedostepnego kasiatego przystojniaka-singla i ch^j:p:o:o nie wiem jak dlugo jeszce:o

ale to nic straconego....Przestan grac niedostepnego,wyjdz gdzies do jakiegos klubu,na jakas impreze....Strzel na odwage i zacznij zyc!nie musisz sie spowiadac ze jestes prawiczkiem...Zobaczysz jeszcze nadgonisz te stracone lata :D

Gość koloryt
zazdroszczę wam ...

Gość dziewica 26
a ja bym takiego właśnie chciała :-) :-P ja z kolei cały czas wczesnej młodości ;-) przeznaczyłam na naukę, a to takie studia, a to takie i w końcu tak sobie narobiłam, że z nadmiaru nauki i stazów nie maiłam ani czasu ani najmniejszej ochoty wiązać się z kimkolwiek... no a teraz jestem sama... póki co nie narzekam :-)

Gość Ja zawsze się przyjaźniłam z
facetami, jednak po tym, jak mój najlepszy przyjaciel upił sie jak wór i próbował mnie rozdziewiczyć na siłę straciłam zaufanie do przyjaźni męsko-damskiej:O Po tym, jak dwóch facetów zostawiło mnie twierdząc, że wszystko ze mną ok, jestem cudowna i wspaniała, ale to ich wina, stwierdziłam, ze mam dość takich sytuacji, dość głupiego gadania i wolę być sama. Na razie mam 23 lata i jestem dziewicą, ale ten stan na pewno jeszcze dłuuuuugo potrwa. Nie mam ochoty spać z kimś, kogo nie kocham, nie ufam mu itd. A chyba raczej trudno byłoby mi teraz ufać facetom. 🖐️

czego i komu zazdrroscisz? Gejsza do klubow nie chodze, imprezwoicz ze mnie jak z koziej du^py trabka:o nie potrzbuje nic na odwage,nie czytala uwaznie albo nie rozumiesz tego problemu:p opowiadac nie musze ale co z tego?skonczylbym w minute to i tak sie wyda chyba ze laska bylaby w trupa zalana albo glupia jak but z lewej nogi to moze by nie zczaila:p jeden pomysl mam jak z tego wybrnac ale i tak bedzie dziwnie. i nie pisz ze nic straconego bo straconych mam co najmmiej 7/8lat tego sie nie da nadrobic:o a wynikaja z tego jeszcze inne problemy o ktorych nie mozesz miec pojecia bo facetem nie jestes dziewica ja tez nie narzekam,mi sie nawet dobrze zyje samemu ogolnie ale czasem jak sie zachce-to nie na zarty:p:)

Gość Ja zawsze się przyjaźniłam z
No to byś skończył:O Myślę, że powinieneś znaleźć kogoś, kto nie jest debilem i tyle. Sorry, ostatnio w mojej obecności, podczas samego całowania się, kiedy tak jakby klęczałam nad nogami chłopaka, trzymają cgo jedynie za głowę, ot, zupełnie niewinnie, on miał orgazm:O I to taki, że cały się zaczął trząść. I to ja jestem zielona, do tego stopnia, że nie wiedziałam, co się w ogóle stało! Patrzyłam się jak głupia, bo myślałam, że to jakiś atak:P On ma już dawno pierwszy, drugi i czterdziesty raz za sobą. No ale co z tego? Czy to jest jakaś tragedia?:O

moze nie tragedia ale komfort zaden raczej stres;) poza tym mowisz jako niedoswiadczona wiec to zupelnie co innego i tak byloby dla mnie idealnie- poznac kogos w podobnej sytuacji,ale gdzie znalezc 20paroletnia dziewice zmeczona tym stanem i gotowa wskoczyc do lozka oby miec to za soba i miec jakies doswiadczenie?prawie nierealne;)

Gość virgin_ka24
"ale gdzie znalezc 20paroletnia dziewice zmeczona tym stanem i gotowa wskoczyc do lozka oby miec to za soba i miec jakies doswiadczenie?prawie nierealne" No fakt. 20paroletnie dziwice chcą się najpierw zakochać. :p

Gość
tak jakby klęczałaś nad nogami chłopaka trzymając go za głowę? :D co za akrobacje ;)

Gość virgin_ka24
kurde e zjadłam :O

Gość czyli naprad są tu
sami przegrańcy

nie uwazam sie za przegranca:p osiagnalem wiele rzeczy o ktorych wiekszosc moze pomarzyc,mam kilka zawodow co jeden to lepiej platny i pracowac moge w kazdym,dobra prace mieszkanie dzialke na dom dobre auto to z takich materialnych rzeczy, niezle wygladam zalet tez troche sie znajdzie tych w srodku ,takze wypraszam sobie:p tylko w sprawach damsko meskich mi nie wyszlo nigdy:o

Gość czyli naprad są tu
No i właśnie o to chodzi :P Po co ci kasa skoro i tak nie masz z kim jej dzielić.A "najlepsze" jest to,że chciałbyś to zmienić,ale nie umiesz czy nie jesteś w stanie.Przegrałeś 27 lat,zastanów się,czy chcesz przegrać resztę

Gość
jak Ci miało wyjść skoro nie próbowałeś? a teraz boisz się że Cię któraś wyśmieje lub odrzuci :p wiesz, niektóre kobiety mają taki tok myślenia "skoro do tej pory żadna go nie chciała to coś z nim musi być nie w porządku"... no ale zawsze można starać się udowodnić, że tak nie jest :) kogóż moje piękne oczy widzą? a ja wygrałem życie! odwykłam od kafe, nie zaglądałam tu ładnych parę tygodni ale u Ciebie widzę bez zmian?

Gość myślę że to i tak lepsze
od tych bachorów, co na erotycznym piszą, że chcą uprawiać seks i są dorośli, mama kupiła im gumy i mają 14 lat:O Ale z tą dziewica to prawda- jak się juz czeka tyle czasu, to chce się mieć pewność, że warto było i że się nie popełni błędu. Bo w sumie jak już mi się znudzi, to mogę sobie kupić wibrator:classic_cool: Zresztą mnie nie pociągają ludzie, których nie kocham:O To też problem. No i nie żadne akrobacje- normalnie klęczałam nad chłopakiem, tzn. on siedział na łóżku, a ja klęczałam nad jego nogami i go całowałam, trzymając za głowę. To takie dziwne??:D