Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weerrtryui

Czy uważacie tak jak ja ,że większość nauczycielek matematyki....

Polecane posty

Gość weerrtryui

...... jest nienormalna albo zbzikowana? I ogólnie ,że niezłe z nich oryginały?

u mnie w liceum byla normalna, ale w podstawowce to rzeczywiscie oryginal...

Gość weerrtryui
ja jestem w gim. i moja matematyca jest taką świruską ,że nie mogę z nią wytrzymać :D Ma 35 lat ,a jes taka dziecinna...wszystko obraca w żart i nie da się z nią na poważnie pogadać ;? ( w dodatku jest moją wychowawczynią)

Gość weerrtryui
up up

Gość ogolnie nauczyciele to banda
swirow i nieudacznikow zyciowych...mam kolezanke na chemii i pod koniec studiow wybiera sie konkretny kierunek, np toksykologiczny, srodkow kosmetycznych itd i mowi,ze najwieksze glupole ida na nauczycielski...obijaja sie caly rok i jeszcze mowia ze w ciezkich warunkach pracuja...

Moja faktycznie była oryginalna, ale bardzo pozytywnie - taka starsza pani z niesamowitą klasą, manierami, sposobem mówienia, dobierania słów...jak hrabina:)

ejejej ja chwilowo bo chwilowo ale tez jako nauczycielka pracuje:P

Znaczy ta babka to z gimnazjum. W liceum miałam nauczyciela, jeszcze większy oryginał, miał autorski sposób liczenia ocen oparty o jakiś program informatyczny własnego autorstwa i o zebrane punkty z 3 lat liceum, powiększane o coś w rodzaju bonusów za ilość napisanych klasówek...wyglądał jak z księżyca, a teksty miał takie że cała klasa leżała na ławkach ze smiechu... A na studiach znów babkę, i też nie była zbyt normalna, ale w przeciwną stronę niż ta poprzednia. W dodatku potrafiła w jednej chwili wyklinać studenta i wpisywać mu tróję z litości (ale na poprawce, kiedy widziała że i tak nic się już nie nauczy). Może inaczej: kto miał normalnego nauczyciela matematyki? :)

Gość
ja! wszyscy byli normalni aczkolwiek ma wiedza niekiedy nie była w stanie ich zadowolić :p

Gość matematyka to logika
Co roku nowe stado baranów, więc się im nie dziwię, że tak na debili reagują, a debilom wydaje się co innego :P

Moi mieli raczej oryginalne osobowości, nie wierzę zeby nawet największe stado baranów mogło tak zdeformować osobowość jakich ja miałam nauczycieli:) Ale absolutnie nie były to deformacje negatywne, po prostu nietypowe, oryginalne osobowości:)