Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluegirl

dziewczyny pomocy !!!!!

Polecane posty

Gość bluegirl

ok, sprawa jest zawila, ale postaram sie wytlumaczyc. Mam problem z chlopakiem, zerwalam z nim bo rozmawial z dziewczynami na portalach randkowych. Oczywiscie zapewnial mnie ze z nikim sie nie umawia itd ale mialam swoje powody zeby przypuszczac ze jest inaczej i mialam tego dosyc. Nie jestesmy ze soba 1,5 tygodnia i on zapewnia mnie o swojej niewinnosci i prosi abysmy do siebie wrocili. Kocham go pomimo wszystko ale boje sie bardzo ze mnie znow zrani. Postanowilam go zatem sprawdzic. Zalozylam nieprawdziwy email i zaczelam z nim rozmawiac na komunikatorze. Z tym ze...i tu zaczyna sie moj problem.. on nie chce sie spotkac dopoki nie zobaczy mojego zdjecia. Dlatego blagam was kafeteriowiczki pomozcie. Potrzebuje zdjecie dziewczyny dziewczyny. Czy jest jakas chetna do pomocy? Plisssssssss Takie zwykle zdjecie, nawet moze nie byc bardzo wyrazne. Bez tego nigdy sie nie dowiem kim naprawde jest moj ukochany

zaczernilam sie zeby nie bylo podszywaczy i to jest bardzo wazna sprawa dla mnie i obiecuje w 100% ze to zdjecie uzyje tylko w tym jednym celu a pozniej wyrzuce. Licze na was dziewczyny!!!

nie mieszkam w polsce, jest 6 godzin roznicy wiec bede tu jutro (sobota) pozniejszym wieczorem papa dziewczyny

koniecznie znalez zdjecie innej dziewczyny i wyslij mu oraz złoz specjalnie e -mail i GG tez miej inne.i do dzieła.kokietuj go.jak jestes brunetka to daj blond i po sprawie!!!!

Gość no spoko fajne laski
Musisz wybrać taką która będzie w jego guście ;))

Gość Typowy SK
I właśnie dlatego faceci dorośli traktują nastolatki jak przechodnie szpary. Są durne i tylko one robią tak idiotyczne numery z lewymi fotkami.

Gość ofe rma
może mi ktoś odpowiedzieć czy wszystkie dziewczyny są takie głupie czy tylko czasami trafia się taka niedorobiona idiotka? może ja mam za wysokie standardy i to co uważam za szczyt idiotyzmu to norma?

to szczyt idiotyzmu... swiadczy o bardzo mlodym wieku i niedojrzalosci i z pewnoscia wielkiej glupocie, jednym slowem puste dziewuszysko...

Gość Typowy SK
obawiam się ofermo, że kobieta-idiotka to standard. 90% kobiet, które poznałem to skończone idiotki.

Gość do tych powyżej
To wy jesteście durne wolicie żyć z kłamcami i łajdakami i udawać że tego nie widzicie :O to jest chore podejście, zaraz zaczniecie pierdolić o zaufaniu w związku itd. tylko w życiu nie zawsze trafiamy na takie osoby jak byśmy sobie tego życzyli i to że facet ja okłamuje to nie jest jej wina :O może oczywiście pozwolić sobie wcisnąć kolejną bajeczkę i wysłuchać że jest psychiczna i ma chorą wyobraźnie a potem się okaże że gość zrobił jakiejś innej dzieciaka.... Jak ona już będzie jego żona z gromadka własnych 😭