Gość płacący Napisano Listopad 11, 2010 "kiedys powie 'dawaj kase stary ch.uju' itp" Czy zwrot "itp" w powyższym zdaniu należy interpretować: "dawaj kase stara ku.rwo"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty płacący Napisano Listopad 11, 2010 to chyba jestes jakis pomylony? ty kompletnie piszesz od rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość płacący Napisano Listopad 11, 2010 Odnoszę wrażenie że piszę raczej do rzeczy. Proszę rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 33kalina33 Napisano Listopad 11, 2010 http://tnij.org/izkm polecam.,.,., Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jeszcze tata czy juz nie Napisano Listopad 11, 2010 A ja place na 2 dzieci po 900pln i nie widzialem ich juz 2 lata. Nie wiem gdzie jest matka i gdzie sa dzieci. Pewnego dnia jak wrocilem z delegacji w domu zastalem tylko list i kopie pozwu (Walczylem o to malzenstwo ale przegralem z jej kochankiem). Na rozprawach byl tylko jej adwokat. Nie mam z nimi zadnego kontaktu. Jak tylko nie zaplace w terminie dzwoni do mnie jej adwokat jak pytam gdzie sa odpowiada mi, ze nie wie. Jej starzy tez nie wiedza. Zlozylem wniosek do sadu o widzenie z dziecmi ale niestety nie mozna bylo nic zrobic bo nikt nie wie gdzie jest matka i nie mozna jej dostarczyc wezwania... Mam dosc, najchetniej przestalbym placic ale robie to chociazby po to zeby kiedys sie dowiedzialy , ze tata je kochal... Naprawde nie macie pojecia jak to jest. Byc tata i jednoczesnie nie moc nim byc... :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lampa-Wisząca Napisano Listopad 11, 2010 Współczuję ci. Naprawdę... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co ma adwokat Napisano Listopad 12, 2010 do alimentow? od alimentow jest komornik a nie adwokat ty chyba cos tutaj krecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach