Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozśmieszajcie mnie

Dlaczego kobiety mówią szukam faceta ?

Polecane posty

a ja nie szukam... czekam aż mnie ktoś znajdzie... :) a zdarza mi sie patrzeć na kolesia, bo mi sie podoba... ale to że mi sie ktoś spodobał nie oznacza, że pobiegnę go zapraszać na kawę... albo mnie znajdzie facet z inicjatywą, albo będę sama... :P

Gość taka se
tak tak joletka---a kto powiedział ze sie nia nie interesuja

daruj sobie ten sarkazm, nie myśl , że jestem na straconej pozycji z powodu moich dzieci, ktoś kto mnie doceni nigdy tego nie pożałuje

No ludzie jak kobita szuka faceta to juz porażka ,żalosna niewiasta ... A po jakiego szuka? chce miec piwo,kino ito itd za free?brakuje jej sexu?czy jesce inne sa powody? tak czy siak uwazam ze takie szukanie jest idiotyczne ,tak jakby stala pod latarnia z karteczka "szukam faceta co mnie przelci za piwo" :O

Gość tak tak joletka
przepraszam, trochę mnie poniosło :(

Gość o jarek widzę że znów
zacząłeś mieszkać z mamą?

gardzę kobietami i nie zostaje mi nic innego tylko zaspokajać się do monitora przy zdjęciu - no właśnie czego? jak kobiety to idiotki, to zacznę dymać rulon w papierze toaletowym

faceci z forum to jednak kretyni, z kazda chwilą utwierdzam sie w tym przekonaniu... już tu nie szukam , wartościowy facet z pofałdowaną odpowiednio korą muzgową sam do mnie trafi i bedzie szczęśliwy

Gość a tam uogolniacie
ja tam lubie przejmowac inicjatywe,jak mi sie ktorys podoba to zwyczajnie zagaduje,zaleznie od miejsca i sytuacji oczywiscie,

Gość tak tak ..
warościowi faceci mają mózgi, a nie jakieś "muzgi". Coś te fałdki u ciebie to też nie teges za bardzo :D

ja nie wabię, bo jestem obleśnym idiotą, któremu sie wydaje że jarek to brzmi dumnie a i tak w 2042 roku będę starym sfrustrowanym koniobójcą

Gość tak tak ..
czyba koniobijcą :o

wiem chyba kim będę .konibójcą, bo do tego czasu zabiję mojego konia na śmierć. Nienawidzę za to kobiet, że przez nich muszę bić zwierzę

a nie mam ochoty nikogo wabić wzrokiem, daje sobie na luz....ide rozpalić dzieciom ognisko, kiełbaski mam, piwka sie napije... po co mi facet właściwie...:)

Gość ate ape
żeby przytulił....

chyba po to żeby mi wytykać błędy ortograficzne heh...żal mi was czepiacie sie drobiazgów jak zwykle

Gość D E B I L E

Gość bo ja wiem
powiem tylko że wszystkich swoich facetów najpierw wypatrzyłam, a potem zdobyłam odpowiednim zachowaniem. Nie mam zamiaru wychodzić z większą inicjatywą, jak się podobam facetowi i okaże mu odrobinę swojego zainteresowania to on powienien dalej działać.

Gość bo ja wiem
odpowiednie zachowanie polegało na oscentacyjnym drapaniu się po psicie w jego obecności :)

Gość no to ja....
rzeczywiscie super pomysl mialas:O

Gość inna niz wszystkie
A mojego meza wyszukalam i poderwalam ja. W doslownym znaczeniu tego slowa. Nie czekalam pasywnie az sie ktos mna laskawie zainteresuje tylko sama wzielam sie do dziela. W pubuch czy innych imprezach staralam sie ja nawiazywac kontakt to pytajac o papierosa to o jakies inne glupstwo. I mowie wam, ze w ten sposob nie raz faceci od razu chcieli sie ze mna umawiac eccc. Czekajac na przystanku jak widzialam kogos kto mi sie nawet podobal to pytalam o godzine obserwujac ukradkiem jego reakcje. Mozecie nazwac to desperacja ale naprawde w ten sposob poznalam sporo facetow i sporo nawet bylo chetnych by sie potem umowic. I mojego meza poznalam wlasnie w podobny sposob pytajac sie w pubie czy ma zapalic. On powiedzial, ze nie (na szczescie bo ja tak naprawde nie pale) ale spytal sie czy dosiade sie do niego do stolika i w ten sposob zaczelismy sie spotykac. Za puszczalska raczej mnie nie wzial bo efektem naszej znajomosci jest to, ze jestesmy malzenstwem juz z paroletnim stazem i niedlugo przyjdzie na swiat nasze baby.