Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość space harmony

Szczupłe kobiety dla szczupłych facetów , a grube kobiety dla grubych facetów !!

Polecane posty

taaa pod tym względem mam lepiej- bo ja już mamuska jestem więc i tak nie ma co oceniać bo mamuski są zawsze na spalonej pozycji :D

ike -ale ja sie wstydalam 😭 a co do tylkow misiowatych facetow to masz racje ,sa takie fajne okraglutkie i wogole miodzio :D cream ale nie chodzi o jakies rysunki a o kolor,j'adore le noir le rouge et le vert :D

jk to się wstydzisz??? przecież jesteś ideałem:P tylka jak wiadro pokazywać nie musisz ;)

ale kiedy sie wstydze,jedej osobie wyslalam fote mordki i powiedzaila ze jestem nawet ladniutka :P ale moze klamal ,nie wiem nie wnikam :D

cream- niedawno płakałeś że chudy jesteś czy ty może przebadałeś się pod kątem schizofrenii??

itsonly- napewno kłamał:D i tej wersji będę się trzymać :D

ike ...chodzi mi oto że aby się podobac to trzeba byc misiowatym :O

nie nie ike wole nie ryzykowac ,moze kiedys...ale czy ja wiem..jeszcze sie zakochacie ;) cream a ty znowu o tym...przecie napisalm ze masz mniamniuśki tyleczek :P

A ja wtrącę, że wcale nie trzeba być misiowatym :)

cream- bosz żeby się podobać to trzeba mieć w sobie "coś" mój mąż jest misiowaty a poprzedni by chudy jak tyczka

itsonly o mnie się nie martw- ja się nie zakocham zdecydowanie wolę facetów ;)

ike napisal zem nawet ladniutka bo wyslalam fote przed kilku miesiecy ,mialam wiecej cialka no i te wlosy ... blond w ktorych wygladam jak tania dziwka :D hehe teraz mi sie schudnelo no i jest la brunet Mademoiselle :classic_cool:

ok dzieciaczki wy tu oglądajcie swoje tyłeczki ja idę szukać klucza od piwnicy:O

itsonly- abstrachując od tematu- raczej każdypiszę że fajnie wyglądasz żeby kogoś nie urazić ;) ale nikt nie powiedział że w twoim wypadku to było kłamstwo ;)

no wlasnie zeby sie podobac nie trzeba byc ani misiowatym ani chuchrem co byle podmych wiatru zwiewa na druga strone ulicy,jak to ujela ike trzeba miec to cos ,magnes ktory przyciaga .tajemniczosc i takie tam pierdoly :D

hehe ike ja to wiem nie jestem naiwna malolata :D jednemu moge sie podobac a drugi moze powiedziec żem jest paszkwil ale i dobrzeinaczej wpadlabym w narcyzm ;) :P

\"juz prędzej uwierzyłabym , że ci \"super faceci\" biorą sobie brzydką do sprzątania gotowania itp- bo jak to się mówi na ładną trawkę muchy srają - brzydka nie zrobi skoku w bok i będzie wiernie wpatrzona w takiego co ją chciał teoria o niskiej samoocenie mnie nie przekonuje\" tu nie ma do czego przekonywac, bo to jak mawia nasz prezydent, oczywista oczywistosc :P atrakcyjnosc faceta to, poza jakimis przypadkami skrajnej brzydoty, stan jego ducha i charakteru... a to co napisalas, to czyste potwierdzenie mojego twierdzenia... piszesz, ze facet bierze sobie brzydka kobiete by go nie zdradzala :D a czemu zaklada, ze go bedzie zdradzac? bo ma NISKA SAMOOCENE... bo uwaza, ze jest za cienki dla pieknej... kompleksy to tak naprawde najsilniejszy motor dzialania i determinuja wiekszosc decyzji życiowych... Ps wiekszosc kobiet lubi facetow jesli nie misiowatych, to na pewno nie chudzielcow - czysty atawizm zwiazany z poczuciem bezpieczenstwa... mezczyzni maja odwrotnie i dlatego wiekszosc facetow ma brzydkie kobiety dlatego bo nie wierza w to, ze moga miec ladniejszą... oczywiscie to uproszczenie bo dochodzi do tego poziom testosteronu, lenistwo itp... ale zasada ogolna jest taka

komiczne--wreszcie ktos madra rzecz napisal :) wtrace do tego jesce to ze brzydota to pojecie wzgledne ,zalezy co komu sie podoba :D

Komiczne, mam rozumieć, że Ci wszyscy młodsi faceci (przystojniacy) podskakują do mnie bo nie wierza ze moga być z ładna babą??? :O:O:O:O Stracilam złudzenia 😭 :D:D:D

Gość tod
"Ps wiekszosc kobiet lubi facetow jesli nie misiowatych, to na pewno nie chudzielcow - czysty atawizm zwiazany z poczuciem bezpieczenstwa..." taaak? To powiedz czemu wiele dziewczyn lubi wlasnie chudych? A moze one maja niska samoocene i mysla, ze na lepszych facetow ich nie stac? :D

C.r.e.a.m, dokładnie :) Lepszy misiowaty facet niż taki, na którym można się uczyć anatomii kości :P

jesli nie misiowatych, to przynajmniej wysokich... po prostu musi miec jakies cialo... Ps nefa - napisalem, ze to uproszczona analiza zreszta nie jestes brzydka, a charakterek masz iście tygrysi :D

Cholera, ci wysocy i misiowaci to sami młodsi:O A jak juz jest ktoś w leciech odpowiednich, to od razu taka mała szprotka:O Komiczne chciałeś powiedzieć: wredny charakter :classic_cool:

dlaczego mlodsi??? bo starsi się zdeptują;) komiczne - co do twojej wypowiedzi - może coś w tym jest:P ale idąc tym torem rozumowania- mało kto ma wysoką samoocenę :O