Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość space harmony

Szczupłe kobiety dla szczupłych facetów , a grube kobiety dla grubych facetów !!

Polecane posty

odbieracie tutaj ostatnie złudzenia normalnie :-) dobrze, że jeszcze mam troszkę wiary w cud ;-)

bosz tak sobie teraz myslę b yłam z rudym...z wysokim i chudym...z niskim i chudym......z wysokim i grubszym.......nie widzę logiki swojego postepowania :D czy mam niską samoocenę i biorę jak leci ???

Gość drambui
A ja mam przecudowną, słodką puszystą Nimfeczkę i nie zamienię jej na żadną inną, choć ma co najmniej 40 słodkich kilogramików nadwagi. Ma ciepłe oczy i cudowny uśmiech, dołeczki w policzkach i burzę mięciutkich włosów. Ma dużą krągłą pupę i fałdki na brzuchu. Kocha mnie z wzajemnością, jak żadna moja partnerka dotąd, uwielbia robić ze mną wszystko, wejdzie ze mną nawet na najwyższą górę, lubi nawet najbardziej wyuzdany seks. Uwielbia moje pieszczoty, słodkiego ciałka nigdy dosyć.... I nie zamienię mojej ukochanej foczki na żadną anorektyczkę.

Gość lolemoniak
co to za jakaś głupia teoria? rozumiem, że szczupły facet nie może mieć grubej kobiety? przecież tak było w dawnych czasach i niektórym szczupłym facetom podobają się grube dziewczny, naprzykład mnie :). nie podnają mi się dziewczyny z normalną wagą, a tych chudych to już w ogóle się brzydzę. natomiast uwielbiam laski które mają dużą nadwage. i czy z tego powodu mam nigdy nie mieć dziewczyny?

Gość żal przez żal
hehehehe, ostatni wpis, żalllllllllllllllllllllllllllllll

Gość żal przez żal
trudna do wyczucia przez monitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bezczelnośc? O gustach się nie dyskutuje. Bardzo często widzę wysokiego faceta z niską dziewczyną, lub chudego z grubą. Nikt się Ciebie o zdanie pytał nie bedzie:D

Gość puszyste to sa dywany
a ja jestem gruba :D i zawsze obok mnie kreca sie przystojni faceci ( nie tylko wg mnie). Kazdy z nich byl wysoki i ladnie zbudowany , inteligentny, szarmancki, czuly ale niestety mieli tez wady i sa ex. I bzdura jest pisanie teorii jak w temacie topiku, bo ile ludzi tyle gustow.

Gość lolemoniak
żadne proporcje nie muszą być zachowane! mnie się podobają grube laski i nikt mi tego nie zabroni, szkoda tylko że ja im się nie podoban :( .

Gość daff
a ja jestem dość okrągła a mam bardzo przystojnego, wysportowanego, szczupłego faceta... i co powiesz

zgadzam się z całkowicie z - puszyste to dywany. A tak a pro po co ma piernik do wiatraka ? :| Czyjaś sprawa czy lubi chude, grube, wysokie czy niskie! A innym jak się nie podoba to narka i tak ta osoba nawet na ciebie nie spojrzy wiec ?

Gość precz z tucznikami
Precz z tucznikami:P

Gość grubaski
Jestem sczupły i zawsze grubaski mnie zaczepiaja.. niech sobie szukają swoich rozmiarow wielkoryba

Gość grubaski
chodzi ze sie brzydze zarlocznych lasek, nie lubie tluszczu mcdonaldow i innego scierwa. Dla nich to raj. Zatem chodzi tu o styl zycia. Pewnie by mi nawet nie stana jakby zobaczyl lady na brzuchu

Gość silvergirl
Nie lubię facetów typu bear i koksów :o