Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sitsasasasasasasasasasasasasas

DZIECKO DOSTANIE NA KOMUNIĘ KONIA!

Polecane posty

moja matka jest zamożną osobą,a moja córka ma w tym roku komunię .więc ona sobie wymyśliła żeby dziecku kupic kuca :O:O a ona nawet nie umie jeździć.owszem mamy duży dom stodołę i kilka psów ale po cholerę jej koń?! i tak jej nie pozwol;e jeździć bo sama nie umiem i nie lubię tych zwierząt :O:O:O najgorsze jest to że już go kupiła.mąż i ja widzieliśmy mamy andżeli nic nie mówić :O:O klaczka w białe łaty jakiś mieszaniec :O:O odsprzedać to bydle czy nie?prosze o rady i wyrozumiałość:O

Gość wiesz ile dzieci maży o własny
m kucyku?może jej sie spodoba przecierz są szkółki jeździeckie możesz cxórę zapisać :)spójrz na 2 satrone medalu

Gość kokodżambo je śledzie w oleju
osobo powyżej inteligencją się nie popisałaś/łeś "maży" :O:O:O

ciekawe co babcia kupi dziecku na 18stkę. dom ? 2 samochody? męza. dziecko bedzie rozpuszczone i bedzie mialo zal ze sprzedajesz prezent od babci. wspolczuje. najgorsze co moze byc,to babcia rozpieszczjaca wnusię.

kokodżambo je śledzie w oleju - oj tam od razu tak drastycznie:p

Gość konina jest dobra
calkiem smaczna i problem rozwiązany

jezuuuuuu co ja mam robić?!:O:O:O:(:(:(przecierz jej nie powiem że ma odsprzedać tego konia ... a jak odsprzeda to co jej kupi?lustrzankę?laptop?mp3? :O:O jezuuu :(:(:(

po co dziecku 8 letniemu koń niewiem czy ona nawet lubi te zwierzęta :Opobawi sie nim i rzuci w kąt :O

sitsasasasasasasasasasasasasas - co sie martwisz???zaoszczedzisz na biletach do szkoly buahahaha:p

wspolczyuje matki i dzieciaka. jak dorosnie bedziesz miala przejebane z obiema.

Gość ihaha
"pobawi sie nim i rzuci w kąt" czy to konik na biegunach? :D

Kucyk fajna sprawa jeśli ma się do tego warunki a co najważniejsze jak taki prezent popierają rodzice.

w życiu bym się nie zgodziła na taki prezent takie dziecko jest za małe by czymś świadomie opiekować to raz , poza tym nie widziałam aby autorka napisała że ma kasę ona. A utrzymanie konia to wydatek duży a jeśli ktoś nie ma na to czasu to i kłopot

nie,to żywe zwierzę :O to jest najgorsze :( wszystko spadnie na mnie,będę musiała czyścić,karmić,leczyć,zajmować się :(:(:( może niech mama za mnie to zrobi?!

powiedz jej ze nie zgadzacie się na taki prezent i że tego typu prezenty powinny być uzgadniane z wami. Że to miły gest ale niestety niesie za sobą konsekwencje których nie będziecie w stanie podejść. jeśli babcia się uprze niech wynajmie wam boks w stajni w której dziecko będzie mieć lekcje i ponosi koszty dożywotniego utrzymania zwierzaka i tam się nim zajmą. Inaczej nie wyobrażam sobie takiego prezentu

Kucyk fajnym prezentem - tak może twierdzić tylko osoba, która konie widuje tylko na obrazkach :o Koń/kuc to nie chomik :o

Gość nfxgvb ncv
nazwałaś dziecko Andżela?

Gość Przestań się wygłupiać
Co pewien czas ta sama nudząca się dziewucha, tworzy takie kwiatki :O Tak, radźcie jej, radźcie....

Gość nfxgvb ncv
sorki, nie doczytałam, ze wsi jesteś