Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula1984kra

Mieszkania tbs w Skawinie

Polecane posty

Gość nie ma głupich

w tbs nie mozna kupic mieszkan, tylko idiota da sie na to nabrac. był nawet jakis prog na tvn o tym. ktos miał na siebie chate odsprzedwała ja komus za rynkowa cene takiego metrażu i sie smial b ow rzeczywitosci odsprzedał mieszkanie z wadium o wartosci max 30 %. reasumujac dla ułomnych. dostaje chate w tbs wpłacam 30 % wartosci i zgodnie z prawem moge je uzytkowac ale nie jest moje. łapali idiotów wmawiali im ze je kupia na własnosc, a te frajerki odkupywali tylko uzytkowanie myslac ze biora chate na własnosc czyli zmieniał sie tylko najemca mieszkania spółdzielni a chata daalej własnoscia tbs.

Ja nie chce kupic od kogos tylko bezposrednio parcytypowac od tbs-u a po za tym moze kiedys bedzie mozna je wykupic na wlasnosc. Po drugie nie stac mnie na kupno wlasnosciowego (na razie)wiec wole wynajac od tbs za liczmy 400 zl niz od kogos za 1200 taki sam metraz i nie musze sie martwic ze komus odwidzi sie wynajmowac mieszkanie i mnie wyrzuci. Pieniadze 80000 tys ktore wplacam w razie wyprowadzki dostaje spowrotem