Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ehhh...buu

co o tym myslicie??

Polecane posty

Go艣膰 Typowy SK
gdyby tobie na prawd臋 zale偶a艂o to by艣 wykona艂a tak prost膮 czynno艣膰 jak roz艂o偶enie n贸g. Wida膰 ci nie zale偶a艂o i facet stwierdzi艂 'po co mi laska kt贸ra wog贸le si臋 nie anga偶uje w zwi膮zek'

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ehh...buu...
anga偶owanie sie w zwi膮zek polega na rozk艂adaniu n贸g...achaa...reszta jest niewazana?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Typowy SK
rozk艂adanie n贸g to nie koniecznie najwa偶niejszy ale NIEZB臉DNY element ka偶dego zdrowego zwi膮zku. Zwi膮zek bez seksu jest patologiczny. Nie po to w naturze 艂膮czy si臋 samiec i samica, 偶eby w膮cha膰 kwiatki czy podziwia膰 chmurki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh...buu...
powinnam sie go spytac o co mu tak napwadre chhodzi??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh...buu...
tesknie za nim strasznie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powinna艣 da膰 sobie spok贸j
ON CI臉 NIE CHCE, NIE KOCHA!!!!!! i co teraz zrobisz polecisz i powiesz no to przele膰 mnie :o nie r贸b z siebie 偶a艂osnej idiotki to KONIEC!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hdgdfsfs
i dobrze ze cie zostawil ten palant, znajdziesz lepszego. i jeszcze lepiej, ze znim nie spalas, bo potem bys zalowala a on i tak by cie olal :) nie odzywaj sie do niego, nie pisz, nie szukaj kontaktu.

Udost臋pnij ten post

typowy zada艂 pytanie, czy nie pcha艂 r膮k tam gdzie \"nie trzeba\", jak wyglada艂y wasze spotkania? calowa艂 ci臋? czy zawsze tylko kawka i do domu? napisz cos wi臋cej bo to wazne, przeciez jak ci臋 nie dotyka艂 to jak od razu m贸g艂 mysle膰 o 艂贸偶ku, mo偶e ty 偶le odbierasz t膮 ca艂膮 sytuacj臋? do Typowego, pewnie 偶e zwi膮zek polega na dawaniu, ale facet te偶 musi dawa膰;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh...buu...
poca艂unki przytulanie by艂y oprocz tego rozmowy wydawa艂o mi sie ze jestesmy ze soba blisko :/

Udost臋pnij ten post

ale tylko tak romantycznie, czy mo偶e troch臋 z werw膮;) no mia艂 na Ciebie ochot臋 czy nie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buu...eh...
wydaje mi sie ze mia艂 albo tak bylo albo udawa艂....eh juz sama nie wiem...czy mam sobie dac spokoj czy walczyc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh...buu...
chcia艂abym znac pwade moze wtedy by艂by mi 膮艂twiej o nim zapomniec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh...buu...
:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Typowy SK
>>>>>>>Enda Oczywi艣cie, 偶e facet r贸wnie偶 powinien oddawa膰 ca艂ego siebie. Nawet powinien wykazywa膰 pewn膮 inicjatyw臋 na tym polu ale je艣li facet oddaje si臋 w 100% a kobieta w 95% (bo 5% to duupa) to co艣 jest nie tak. Oczywi艣cie dawanie duupy po paru spotkaniach to kurrewstwo ale 4 miechy to wystarczaj膮cy okres. S膮dz膮c po tym co pisze autorka (a pisze niewiele), w ich zwi膮zku nie by艂o wog贸le nami臋tno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh...buu...
skad wiesz czy on dawal z siebie 100%? tego nawte ja nie wiem a namietno艣膰 by艂a a pewno taka co przez nia rouzmiem sadzac po tym co napisa艂es to skoro dawa艂 100% to dlaczego tak szybko zrezygnowa艂 nie daj膮c mi nawet szansy zeby to naprawi膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh...buu...
i nie wiem co mam juz myslec bo po cholere o mnie zabiega艂 mowi艂 te wszystkie rzeczy nawet nie da艂 mi odczuc tego ze dzieje sie cos nie tak moze wtedy by艂oby co ratowac...postawi艂 mni e przed fektem dokonanym...i to jest najgorsze ze zalezy Ci na kims a NIC nie mozesz zrobc zeby z nim byc....

Udost臋pnij ten post