Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lareczek

Przeczytajcie i zapamietajcie w głowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lareczek

1.Miłość tajemnicą dwojga zakochanych. 2. Jeśli chłopak nadepnie dziewczynie na nogę to znaczy, że chce z nią chodzić. 3. Jeśli chłopak daje dziewczynie zapałkę to znaczy, że chce ja pocałować. 4. Jeśli chłopak patrzy dziewczynie prosto w oczy to znaczy, że chce z nią porozmawiać. 5. Jeśli chłopak przytuli dziewczyne to chce, aby dziewczyna go pocałowała. 6. Jeśli dziewczyna patrzy zawstydzona na chłopaka to znaczy, że tęskni za nim. 7. Jeśli dziewczyna patrzy chłopakowi prosto w oczy to znaczy, że go uwielbia. 8. Jeśli dziewczyna chłopaka kocha, to powinna go pocałować. 9. Nie wolno dziewczynie całować przewrotnie. 10. Nie wolno po tygodniu zrywać znajomości. 11. Całować można zawsze, bo to nie grzech. 12. Dwie godziny przed pocałunkiem chłopak, nie powinien pic lub palić. 13. Przy pocałunku chłopak przechyla głowę, a dziewczyna lekko w tył i trzyma ja mocno, 14. Przy pocałunku chłopak opiera się o dziewczyne. 15. Usta dziewczyny powinny byc lekko uchylone. 16. Pocałunek nastepuje wtedy, gdy oboje patrzą sobie w oczy. 17. Przed i po pocałunku, dziewczyna powinna być uśmiechnięta. 18. Pocałunek powinien trwać 5-15 sekund. 19. Jeśli chłopak pocałuje dziewczyne i patrzy jej prosto w oczy to znaczy, że chce ją jeszcze raz całować. 20. Chłopak nie powinie zwracać dziewczynie uwagi. 21.W pierwszym liście dziewczyna nie powinna pisać o miłości. 22. Chłopak powienien spytać dziewczyne czy go kocha. 23. Prawa reka jest nie relna, a lewa dla ukochanego. 24. Dziewczyna powinna patrzeć chłopakowi w oczy, gdy z nim rozmawia. 25. Na spotkanie nie wolno przychodzić z towarzystwem. 26. Chłopak powinien pierwszy wyznać dziewczynie miłość. 27. Dziewczyna nie powinna być wymalowana. 28. Po zakończeniu miłości nie wolno się kompromitować. 29. Przy pocałunku nie wolno się śmiać. 30. Jeśli chłopak chce pocałować dziewczyne niespodziewanie powinien zrobić to w czasie rozmowy. 31. Jeśli chłopak patrzy na dziewczynę, a potem w dal to miłość nie będzie udana. 32. Podczas miłości nie wolno się kłócić. 33. Chłopak nie powinien klękać przed dziewczyna. 34. Chłopak nie powinien palić przy dziewczynie. 35. Chłopak swoją dziewczne powinien całować dość często. 36. Nie powinni się wzajemnie zdradzać. 37. Podczas swojej miłości dziewczyna nie powinna interesować się innym chłopakiem. 38. Przy poznawaniu się z jakimś chłopakiem dziewczyna nie powinna dać się pocałować. 39. Zakochani powinni znać 40 przykazań miłości i postępować zgodnie z nimi. 40. Zakochani powinni starać się aby ich miłość trwała jak najdłużej.

Gość masz 15 lat czy 13
:O

Gość lareczek
22

Gość a mi sie podoba
z wyjatkiem paru punktow ;p

Gość takie moje przemyślenia....
hahahah dobre to jest :D

Przeczytałam i nie mogę nie powstrzymać się od śmiechu :D Najlepiej przepisać to na jakiś transparent i chodzić z tym po mieście ;) 🖐️

Gość to go w chuja cmoknij
punkt 41. Przestrzegając tych punktów możesz se poruchać palcem w bucie

Gość oh my darling
masakra.to było fajne jakieś 20 lat temu jak miałam 13 :D .Pasowało do wieku ... ale życie to nie głupie przykazania :P