Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest okropne

Cwicze i cwicze a cellulit coraz wiekszy

Polecane posty

Gość to jest okropne

No juz nie moge, jestem bardzo szczupla i nie mam problemow z figura czy waga ale za to mam straszny cellulit na udach i posladkach. Jest okropny nie wiem jak sie go pozbyc bo bardzo duzo cwicze i tak naprawde to widac go coraz bardziej. CZy mam nadal cwioczyc bo moze w koncu cos sie ruszy i ten tluszczyk zacznie sie wypalac czy powinnam troche odpuscic te cwiczenia :( wierze w Was na pewno cos wiecie na ten temat

Gość czysta zlosc
mi pomogl nivea antycellulite + rowerek. ale nie wiem co bedzie jak przestane sie smarowac. poza tym moze to urojenia ale uwazam ze skora mi sie wygladzila po przejsciu na zdrowsza diete

Gość to jest okropne
w jakim czasie zauwazylas poprawe? ja tez jezdze na rowerku ale jescze nie widze efektow :( a zdrowsza dieta ? co takiego jesz?

Gość to jest okropne
biegam jezdze na rowerze cwicze w domu codziennie po 40 minut sa to cwiczenia na nogi szczegolnie uda i posladki oraz na brzuch

Gość ttktjhonhnh
DIETA+ćwiczenia!!! polecam diete wysokobłonnikową...

Najlepsze by było bieganie i skakanka, chociaz rowerek też jest dobry.Polecam peelingi z kawy ,ten zel nivea, masaze i prysznic , naprzemian zimny i ciepły

Gość czysta zlosc
no 2 tygodnie okolo minimalna poprawa a teraz juz z miesiac i jestem w miare zadowolona tylko jeszccze posladki. od paru dni stosuje diete 1000kcal. duzo sikam-podobno sie odtruwam:)

Gość czysta zlosc
o rowerku czyatlam w gazecie ze jest dorby na cellulit przedewszystkim ud i posladkow ale dziala tez na brzuch i miesnie ramion

Gość Sabinosss
Ja jeżdze codziennie na rowerze 40min i potem ok10min ćwiczenia. I cellulit się zmiejszył, chociaż nadal jest. A jest widoczny gołym okiem, pomimo, że gruba nie jestem. Smaruję się też balsamem i prysznic zimno-ciepły

Gość to jest okropne
no to jutro ide pobiegac, troche sie podlamalam bo naprawde duzo z siebie daje a widac go coraz bardziej moze to prze to ze miesnie sa bardziej napiete ale przeciez powinno byc chyba odwrotnie

Gość czysta zlosc
intensywne cwiczenia nie sa polecane na cellulit bo rosnace miesnie go wypychaja. trzeba usprawnic krazenie skory

Gość to jest okropne
czyli wychodzi na to ze zbyt intensywnie trenowalam krcze myslalm ze w ten sposob poprostu przyspiesze ten caly proces pozbywania sie cellulitu a tu wyszlo odwrotnie :(

Gość to jest okropne
no to ukladam dzienny plan :) 1. 40 minut treningu dziennie (cwiczenia na uda posladki i brzuch) 2. bieganie na zmiane z jazda na rowerze ( wjeden dzien biegam w drugi jezdrze na rowerze) 3. masaze 3. zimny cieply prysznic 4. dieta wysokoblonnikowa czy to nie jest przesada?

Wystarczy jak bedziesz ćwiczyła 3-4 razy w tygodniu , codziennie niemozna bo organizm musi sie zregenerować.