Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkolllaaa

trudno sie dostac do policji?

Polecane posty

Gość szkolllaaa

Gość szkolllaaa
eh eh no wlasnie. a wiesz moze czego tam oczekuja? jak ten test wyglada>?

Gość Jasmin_Jesi
wiem, że test sprawnościowy trzeba pokonać w czasie max. 105 sekund (1:45s) i kobiety i mężczyźni. Nie ma podziały na płeć. Nie wiem, czy tak jest we wszystkich szkołach i czy co roku ten limit się nie zmienia. Wejdż na stronę http://www.policja.pl/rekrutacja/test_sprawnosci.html Tam więcej dowiesz się o rekrutacji do policji.

Gość to tamto siamto owamto
szczerze?? zajebiście trudno.. mi pykło za 4 razem..

Gość ta ta ta
tu nie o testy sprawn chodzi ale o psychologiczne i z wiedzy ogólnej,tam odpada najwięcej osób

no niezartujcie ze trudno tzn zalezy w jakim miescie np w moim jest zapotrzebowanie a malo chetnych wiec biora kto sie zglosi ,sasaidka pracuje na komendzie i powiedziala ze ostatnio zglosila sie dziewucha z nadawaga 15 kg a wzieli bo potrzebowali wiec luz :)

Gość szkolllaaa
heh to moze sie zglosze?:D u mnie tez duze braki. ale kuzwa co sie w tej policji dzieje to az czlowiekowi konczyny opadaja

Ale jeśli myślicie ,że praca tam, to bułka z masłem, to jesteście w błędzie. A ta dziewczyna z nadwagą, o której było pisane , to na pewno nie będzie chodziła w mundurze po ulicach. Dodam,że każdy nowo przyjęty ma 3 lata na to aby się sprawdzić. Dopiero po tym okresie czasu i szkoleniach, oceniają przydatność do służby.

Gość szkolllaaa
ja nie lubie latwych rzeczy;)

Gość tbbte
a ile musi miec kobieta wzrostu zeby ja przyjeli?

Gość czysta zlosc
jest jakas granica?

Gość po co do policji
? nie macie ambicji? :P

Gość czysta zlosc
mam swoje powody:) policjant to zawsze lepiej niz ochroniarz heh. no to jest jakas granica czy nie?

Gość Hashimotka25
DO JOLKAZA: Ostatnio rozmawialam z kolezanka, ktora 7 lat pracuje w dochodzeniowce. Spytalam sie jej jak wyglada sprawa po studiach (resocjalizacja). Czy po 9mcach (przeszkolenie) moglabym byc na wyzszym stanowisku niz bycie "chodnikiem" przez kolejne 3 lata z suuuuuuuuuuuuper pensja?

ja tez marzyłam o szkole policujnej , . niestety życie -czyt. rodzina , nie zdążyłam . marzyło mi sie Legionowo ,bo wtedy była tylko tam jednostka ,która przyjmowała kobiety :( . teraz świetnie wygladam w mundurze . :P

Gość czysta zlosc
tzn mnie to tylko wkurza korupcja i te pączkojady. ale sama idea pracy mi pasuje

to tylko ludzie , tak samo pracujący na swoje konto , jak każdy z nas , tylko , nie każdy ma "okazje " odcinac ludzi z rur , zbierać szczątki , i dokopywac sie nie wiadomo jakich świństw w rodzinach . trzeba miec psyche "niezrytą" , . mocną psychike i doswiadczenia , z zycia 'przed" .

Gość czysta zlosc
no a mnie "kreci" zlo tego swiata jesli mozna sie tak wyrazic;)

Gość szoszorek
Hej :) mam do Was pytanie.... Mam 19 lat, skończyłam liceum sportowe, obecnie jestem na stażu KPP w wolnych chwilach przygotowuję się do testów policyjnych... Bardzo chciałabym dostać się za pierwszym razem ale boje się że będą patrzeć na wiek :( w sumie ja się tak łatwo nie poddam będę startowała tyle razy do póki się dostanę :) po prostu ciekawi mnie czy wiek gra tam główną rolę???