Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błyskotka_19

Nieśmiały chłopak a metoda na niedostępną

Polecane posty

dziewczyno, ile ty masz lat? pewnie niewiele... jak czytam o metodach, o tym, że on się zbiera, żeby cię zaprosić na randkę to myślę sobie, że ja chyba w innym świecie żyję, koleś ci się podoba, rozpytujesz o niego, to dlaczego sama nie zaprosisz go gdzieś? nie kumam tego, jak ludzie sobie lubią komplikować życie

Gość kaman
Mamy wlasnie dowod, ze kobiety to glupie istoty :P Facet sie zbiera, zeby podejsc, a ta jeszcze chce niedostepna udawac :o

Gość kaman
no niech Ci bedzie ;)

Gość kaman
Chociaz o ile wiem, podobne rady sa zawarte w ksiazce, ktora kobiety tak chetnie czytaja. Nazwy chyba podawac nie musze :D

Gość Błyskotka_19
Ale się na mnie rzuciliście... Sama mam go gdzieś zaprosić?? No, przepraszam, ale gdybym była facetem, to poczułabym się co najmniej głupio i mało zaradnie, gdyby dziewczyna była tak zniecierpliwiona, żeby mnie na randkę zapraszać...Przecież ja to w trosce o jego poczucie własnej wartości robię... To znaczy już nie robię, bo mi nagadaliście i nie będę się bawić w żadne gierki. Ale przesadzacie trochę...

Gość kaman
A nie widzisz nic pomiedzy "byc niedostepna" a "byc natarczywa"? Srodek zawsze jest najlepszy. Daj mu do zrozumienia, ze ma u Ciebie szanse, ze on tez Tobie sie podoba. Jesli bedzie nadal niesmialy, mozesz przejac inicjatywe, jesli chcesz. I prosze, nie gadaj, ze robisz to dla jego dobra :o A najwazniejsza rada, badz soba, a nie zachowuj sie tak, jak napisali w jakiejs ksiazce czy magazynie.

Gość kaman
no jak to? faceci kochaja zolzy cala ksiazka jest bodajze o olewaniu faceta.

Gość faceci kochaja zolzy
to swietna ksiazka, nie lubia jej tylko ograniczeni, zakompleksieni prawiczkowie czyli praktycznie wszyscy faceci z kafe na normalnych facetow dziala i to jak

Gość asdfg
taaaa... jasne... tylko wiesz tak sie sklada ze to jest forum dla kobiet.. wiekszosc bab co tu siedzi to takie co sobie nie radza w zwiazkach.. mozna wiec zakładać ze gdyby sobie tak swietnie po tej ksiazce radzily to dawno by tego forum nie bylo.. :-/ a tak mniej teoretyzujac - kazdy facet z przynajmniej paroma komorkami nerwowymi po pewnym czasie widzi czy laska jest zakochana, kiedy olewa, a kiedy zakochana a udaje niedostepna.. i powiem z doswiadczenia ze najgorsze to te wlasnie zachowujace sie jakby byly wychowane na tym podreczniku - po pewnym czasie trzeba splawic bo niczego z nimi nie da sie zrobic... trafilo mi sie pare takich i za kazdym razem nie bylo sensu tego ciagnac - z tego co wiem nie sa teraz zbyt zadowolone z zycia wiec zapewnie techniki nie zmienily

Gość lebiodzia
czesc Błyskotka! nie wierze że przypadkowo trafilam na ten temat mając taki sam problem jak ty! ;D no wiec ja takze spotykam sie z pewnym nieśmiałkiem tylko u nas trwa to juz dłuuugo. mielismy kilka sytuacji takich bliższych. wprawdzie nie całowalismy sie ale on kilka razy dał mi buziaka w policzek albo przytalismy sie itp. ale nigdy nie bylo tematu bycia ze soba... musze dodac ze ja tez jestem bardzo nie smiała i wogole kompletnie niewiem jak zaczac powazna rozmowe... troche mnie to dołuje bo trwa juz prawie rok no wiecej niz pół na pewno. i co robic ? mieszkamy dwa kroki od siebie... mamy wspolne zainteresowania.... a jest miedzy nami taka przepasc nie do pokonania :( ja tez bym prosiła o rade;)

Gość loser_man
dajcie sobie dziewczyny z nimi spokój :( ja tez jestam takim niesmialym chłopakiem :o i no miło by bylo gdyby jakas dziewczyna sie czasem do mnie odezwala ;) bo ja za *** nie moge sie nigdy przemoc mimo ze bardzo bym chcioal zeby sie cos odezwać ale uwazam ze nie warto tracic czasu na takich niesmialych dopkow jak ja :( pomysl sobie co bedzie dalej / pozniej :o

Gość lebiodzia
nie wydaje mi sie zeby Twoj pomysł był dobry ;P sam mowisz ze miłoby ci sei zrobilo jak by jakas dziewczyna sie do Ciebie odezwała... to nas nie zniechęcaj! ;) i wiecej wiary w siebie! dlaczego dziewczyny maja za was odwalac całą robote w tych sprawch ?

Gość Maaaaaaarcinek19
Idioci, idioci. Dziewczyna się pyta, to jej odpowiedzcie, a nie prawcie morały. Doprawdy żałosne. Kim wy jesteście, by ją pouczać? Nieśmiałego jest bardzo prosto poderwać. Interesować się nim, ale jednocześnie być trochę wyzwaniem. Nie być nachalną. Jak nie robić: - kombinować z nk/smsami/gg bez uprzedniej rozmowy z nim twarzą w twarz - zawracać mu tyłek 24 h/dzień śledząc go - nachalnie się na niego patrzeć Jak robić: - rozmawiać jak koleżanka w szkole - od czasu do czasu rzucać spojrzenia w klasie, ale bez przesady - dużo rozmawiać na gg - żartować sobie, przekomarzać się w żartach To ostanie jest o tyle ważne, że nieśmiali zazwyczaj są wybredni. Jeśli kobieta się przed nim płaszczy to w życiu się nią nie zainteresuje, będzie unikał jak ognia. Natomiast jeśli kobieta stworzy normalną więź i potem zaczyna się trochę przekomarzać, jemu zaczyna na niej zależeć, nie spłoszy się. No i zastanowić się przed poderwaniem nieśmiałego. Jeśli na początku podniecała was nieśmiałość, powinnyście zostać z nim gdy się ośmieli i stanie się ohydnie miłym facetem.