Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana ...........

czy facet moze zakochac sie w brzydszej dziewczynie?

Polecane posty

majac do wyboru ladna zgrabna dziewczyne mila nie pijaca nie palaca taka za ktora kazdy sie oglada... i czemu?

Gość mając do wyboru ojej
myslisz ze facet wybiera w której się zakocha? serce nie sługa

Gość autoreczka
hmm... wiem ze nie ale jak wczesniej sie zakochal w tej opisanej przeze mnie nie widzieli sie troche czasu to mogl sie tak szybko odkochac i zakochac w innej? dla mnie to jakies trudne do zrozumienia

aaa to inna sprawa po jednej miłości chciał zapomnieć dzięki innej ale muszę Ci powiedzieć, że to nie zawsze się sprawdza i uczucia mogą wrócić

aaaa i piękno to pojęcie względne, bo ładne jest to co się komu podoba więc jesli uwazasz sie za brzydszą to skończ z tym grunt to wiara w siebie i własne siły :)

Gość zalamana..................
kurwa mac bo ja tego juz nie rozumiem wyjasnijcie mi prosze ta laska wyglada okropnie..nie wiem czemu wybral ja skoro miedzy nami bylo iskrzenie tylko z pewnych wzgl byla rozlaka na 5 mc moze chcial zapomniec racja ale co ja mam teraz zrobic? chyba nie ma sensu walczyc jak on jest z nia?????????pomocy!!!!!!!!!!!!

aha czyli Ty jesteś tą piękną tak? :O bo jeśli to nie podszyw... to może urzekła go swoim charakterem? jeśli uważasz, ze jestes piękna, to nie znaczy, że wszyscy tak uważają, może on nie ma o czym z Tobą gadać? z drugiej strony brzydka nie zawsze dla wszystkich jest brzydka

mala zero figury fryzura jak spod kosiarki by wyszla zero seksapilu kurwa mac czemu on z nia jest skoro chcial mnie????????????? chcial przy niej zapomniec? bezguscie z niego a ja go tak kocham jak nikogo nigdy nie potrafie bzapomniec .....chyba mi odbilo ale nie potrafie sie mieszac w czyjsc zwiazek i unikam go bo jego widakz nia sprawia mi bol i plakac mi sie chce bonie moge uwierzyc ze dwoje ludzi cchialo ze soba byc a skmonczylo sie tak

o matko boska, dziewczyno między wami było iskrzenie, czyli pewnie znaliście się dwa miesiące to za mało aby kogos pokochac nie widzieliscie się, więc on sobie darował, w tym czasie poznał kogos wartosciowego, a ze jest normalny to nie bedzie wracał od jednej do drugiej co pol roku nie rozumiem tej paniki, stało się gdyby mu zalezalo by czekał

aha może właśnie Twoj narcyzm go odstraszył :P

Gość Sir Lancelot
Sposób w jaki piszesz o niej i o sobie mówi nam, że ta druga na pewno jest bardziej wartościowa

zalamalas mnie ta odp ja nie potrafie sobie odpuscic

Gość WRÓCI DO CIEBIE
uśmiechnij się :))

Gość zazdrosna jetses
ona jest zazdrosna bo go kocha czy to trudne do zrozumienia? moze chcial zapomniec? moze po prostu mu nie zalezalo tak jak tobie skoro szybko znalazl inna odpusc sobie tego kretyna!

nie no sorry znasz go chociaż dobrze? czy sobie ubzdurałaś, że musi być z tobą i już? a może za wysoko go oceniasz, to tylko fascynacja

skad wiesz ze wroci?????? co ja mam robic?nigdy nikogo tak do szalenstwa nie kochalam ale nie chce sie mieszac unikam ich rozplynelam sie nie widuje go

Gość WRÓCI DO CIEBIE
Sir Lancelot Sposób w jaki piszesz o niej i o sobie mówi nam, że ta druga na pewno jest bardziej wartościowa Sposób w jaki pisze świadczy o tym że przeżywa jakiś życiowy dramat więc kierują nią emocje.... ....oni zawsze wracają....

nie potrafie zapomniec odpuscic juz raz mialam taka syt i poradzilam sobie ale teraz to jest silniejsze ode mnie nie moge nie chce choc wiem ze teraz to nie ode mnie zalezy nie mam na to wplywu placze codziennie nie jem .....jestem zalamana niemyslalam ze tak siepotoczy zakochaslam sie po uszy jak nigdy...

haha wracają, jeśli byli ze sobą kilka miesiecy,kilka lat itd. a tu? spotkali się parę razy, zaiskrzyło i on ma wrócić? ee no :O poza tym, mi się wydaje, że życiowym dramatem dla niej nie jest to, że chłopak z nią już nie chce się spotykać, tylko to że wybrał ''brzydszą'' a załamana nie moze sie pogodzic z taka porazka

Gość może jesteś
ładna , miła , nie pijąca, taka za którą się każdy ogląda, niemiła perpektywa, cały czas myśleć że inny może poderwać cię z pozytywnym skutkiem, wole brzydsza a pewniejszą, księżniczki to dobre są w bajkach dla panienek, a w życiu każdy wie

Gość gosiaczek..........
jak kocha wroci wczesniej czy pozniej tylko nie czekaj na niego dlugo bo nie jest warto marnowac zcasu dla kogos takiego pomysl ze spotkasz lepszego

Gość racja.......
czemu ladnym dziewczynom trudniej znalezc faceta?

poradzcie mi co robic walczyc czy sobie odpuscic? jak sie powinnam zachowac i jak zapomniec

daj mu spokój skoro sam nie przyszedł tzn, że nie chce proste

Gość ładnym na krótką metę
bardzo łatwo, na dłuższą dużo trudniej, bo ładne wybrzydzają bo myślą że zawsze znajdzie się bogatszy, przystojniejszy, a najczęściej kończy sie to tylko na myśleniu

Gość facet................
a mial od razu sie u niej pojawic jak ma dziewczyne?

Gość facet................
jak facetowi zalezy to sie rozstanie z tamta ....poza tym moze ma dobry seks z na\ia i to go trzyma

Gość a tak naprawdę
to ładna zbrzydnie, a brzydka już niestety nie zbrzydnie

Gość tez facet
moim zdaniem nie moze ...kazdy cche miec ladna mila i seksowna laske a jak wybral gorsza to frajer z niego "widac nie wie co dobre" tak sobie pomysl i odpusc znajdz nowego powodzenia:)