Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oolllaaa234

aparat na zęby - pytanie

Polecane posty

Gość oolllaaa234

czy aparat pomoze na wady genetyczne zgryzu?

Gość eellllleee123
nikt nie wie?

Ci pomoc pomoze ,ale napewno nie bedzie tak ,ze Ty majac Dziecko napewno nie bedzie mialo krzywych zebow bo to jest zakodowane w genach, a jesli twoj partner ma proste to dziecko tez moze miec proste... chyba o ty Ci chodzilo bo nie wiem...

Gość eellllleee123
oj ja mam proste zeby a wada jaką mam to lekkie cofniecie dolnej szczeki, to ze moje dziecko moze to odziedziczyc to chyba nie musi oznaczac ze ja to juz nie moge nosic aparatu no nie??? a w pytaniu nie chodzilo mi o to przeciez czy wada genetyczna usunie sie calkowiecie w pokoleniu:D tylko o to czy mi pomoze, czytaj dokladnie

a o tym czy ci pomoze no to chyba wiadomo ze pomoze wkoncu po to sa aparaty ... niezaleznie jaka wada czy genetyczna czy przez smoczek czy nie wiem przez co jeszcze pomagaja tak samo.. a co do czytania dokladniej to niestety w temacie nie ma mowy dokladie o tobie tylko o wadzie genetyczniej i kazdy moze to inaczej zinterpretowac :D

Gość eellllleee123
poprostu nie wiedzialam czy aparaty pomagają w wadach genetycznych czy tylko w nabytych, a co do pytania uznałam chyba za oczywiste ze wady genetycznej w pokoleniu nie usunie sie aparatem:D:D:D