Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

co robić w takim układzie?

Polecane posty

mysle ze taki zwiazek jeszcze bardziej cie pogrąża, tymbardziej ze sama mowilas ze leczysz sie na depresję...zastnow sie czy warto

Gość matulkaulka
Wiesz,mam syna 19 letniego i mimo,ze jestem kobietą i lubiłam zawsze dostawać prezenty i być zapraszana do róznych restauracji,na rózne dyskoteki,to teraz buntuje troszke swojego syna i tłumacze mu,ze owszem mozna zafundować cos dziewczynie ale rzadko ,a dopiero jak z dziewczyną bedzie się chodziło długo i dziewczyna zostanie narzxeczona to wtedy dopiero meczyzna moze pozwolic sobie na rozrzutnosc. black velvet chodzisz dopiero poł roku z tym facetem,On nie jest zobowiązany do sprawiuania Ci prezentow ani płacenia za Twe rozrywki.Dziewczat mozna miec wiele i pomysl jak facet mogłby pszybko pozbyc sie pieniedzy gdyby na kazda dziewczyne wydawał mnostwo kasy.

black...napisz nie chchę tego ujawniać napisz coś więcej a ja powiem czy to moze być ten:o co do utrzymywania się- owszem. później jak najbardziej. Nie wyobrażam sobie bycia na czyimś utrzymaniu jak już skończę studia to pójdę do pracy, ale teraz? Zarabia, zarabia a ja nie :(

matulkaulka- ale twój syn jest na Twoim utrzymaniu a mój chłopak zarabia własne pieniądze

Gość ja myslę że trzeba
litości, facet za którego płaci kobieta ? gdzie jego godność, resztki honoru..jeśli jakis biedny, młody chłopak nie ma pieniędzy to rzeczywiście lepiej umówic sie wtedy na spacer albo zaprosic go do siebie do domu na obiad i potem siedziec w domu ale TO JEST DOROSŁY podobno MĘŻCZYNA a nie chłopiec...

powinny---ona sie uczy, zrozum, a po drugie los bywa pokrętny i jeszcze kiedys mogłoby tak byc ze on musiałb liczyc na nią przeciez nikt nie mowi ze tylko on ma ją sponsorowac, ale stwierdzenie ze nie przyjedzie do niej bo nie ma na benzyne, to jest smieszne, wynika z tego, ze to zwykły prostak

Gość sprawa smierdzi
matulkaulka mowisz swojemu 20letniemu synowi jak sie zachowac na randce? pogratulowac

Gość hmeee
nie wiem..kobieta może płacić za mężczyznę! no przecież to normalne!ja staram się zapraszać mojego faceta do kina czy kawiarni czy na piwo, ale w granicach moich możliwości...ja dostaję stypendium stażowe a on zarabia ok 3x więcej!

Gość black ............napisz
twój wybór podanie wieku czyli dwóch cyfr to nie ujawnianie tajemnicy stanu ale jak chcesz to ty masz problem nie ja chciałam tylko ci pomóc jeśli to ten

Gość matulkaulka
black velvet no i co z tego,ze Twoj mezczyzna pracuje:-) nie oznacza to ,ze ma wydawac na Ciebie pieniadze.Masz ręce to sobie zarob na swoje widzi misie.Dziewczyno,on dopiero poł roku z Toba jest i masz jeszcze czelnosc miec do niego zal,ze nie wydaje na Ciebie kasę.Moze zaczneisz go szantazowac,ze seksu nie bedzie jak nie kupi Ci tego albo nie zaprosi tam i tam. Nie prezenty sa wazne ale uczucia.

własnie na propozycje żeby dziś przyjechał napisał "nie obrażaj się ale naprawdę nic mi się dziś nie chce" :o

Gość matulkaulka
NIe mowie mo0jemu synowi jak ma sie zachowywac na randce ,tylko juz od jakiegos roku wpajam mjemu aby nie wydawał na dziewczyny pieniedzy,bo na tym zycie nie polegfa aby kazdej krotkotrwałej dziewczynie fundowac.

ja nie mam zamiaru opowiadac swojej historii ale postanowilam ze musze od niego odejsc black velvet jesli ty tez tego chcesz napisz na gg 2384493 bedzie nam trudno ale razem razniej

Gość ja myslę że trzeba
nożż ale ten skurczybyk mami ją słówkami KOCHAM CIĘ i ciagnie do łózka, tego sie nie mówi i nie robi z koleżankami, z ktorymi sie spotykają 19-letni chłopcy bez zobowiązań, skoro chłop jest z kobietą na etapie łózkowym to niech ma jakies zobowiazania aż sie boję zapytać o antykoncepcję, o to kto płaci, Black skoro łykasz antydepresanty antykoncepcja hormonalna nie jest skuteczna na pewno to wiesz, pomyśl co będzie jak wpadniesz...

wiesz, mialam tez takiego faceta kiedys tyle ze bylismy razem 3 lata a on NIGDY ZA MNIE NIE ZAPLACIL. pracowal, zarabial. wtedy mial ok 22 lata ja 17. myslalam ze to nic wielkiego ze tak ma byc. mialam pieniadze wiec nie bylo problemu, ale teraz wiem co bylo przyczyna on poprostu nie traktowal mnie powaznie ! zostawilam go po dlugim czasie ale jednak. on mnie nie szanowal a kochal to juz wogle abstrakcyjne slowo, dlatego badz pewna, on nie traktuje cie powaznie, jestes zeby byc, aby on mial z kim spelniac swoje seksualne zachcianki bo dla faceta jest to wazne. wystarczy ze znajdzie wg niego bardziej atrakcyjna , z wieksza iloscia pieniedzy a Cie zostawi. dodam ze w pewnym okresie czasu to juz wogole nie chcial nigdzie ze mna wychodzic. siedzielismy wieczorami w domu, ogladalismy tv i uprawialismy seks czasem myslalam ze moze sie mnie wstydzi.

Gość tak tlyko pytam ja
on cie wykorzystuje!! rzuć go jak najszybciej!

Gość hmeee
ojojoj..matulkacos tam! bez przesady! zaproszenie do kina , kawiarni czy kupno kwiatów to żaden sponsoring i żadne wymuszanie prezentów! jeśli facet chce gdzieś iśc, np na film a jego kobieta nie ma na to pieniędzy to logiczne, że powinien zapłacić...skoro tak mu zależy1

Gość matulkaulka
Jestem koebietą i Wy jestescie kobeitami ale postawcie sie na miejscu mezczyzn,dlaczego oni maja tracic ciagle kase na nas.Co innego jak jest sie juz narzeczenstwem ale jak zwykłe chodzenie to naparwde szkoda kasy .A w ogole dlazego tylko faceci maja fundowac kobietom :-) zacznijcie kobietki fundowac mezczyznom to zobaczycie same,ze innaczej spojrzycie na ta sytuacje. A fundowanie czegokoliwek nie jest oznaka uczucia ,w wiekszosci jest to oznaka włąsnosci ,ze ja Ci kupie,zaprosze a Ty musisz mi sie potem odwdzieczyc.

Gość sprawa smierdzi
matulkaulka skoro twoj syn chcadza na randki tzn ze nie ma stalej dziewczyny ciekawe czemu? moze przez nabyte rodzinnie skapstwo? dwudziestolatek moze kupic piwo na imprezie - przeciez nie kupi samochodu, ani zegarka jesli kupienie piwa, postawienie kina na randce uwazasz za zbedne - przygotuj sie na spedzenie calego zycia z synkiem

Black Velvet a moze zrob mu niespodzianke i Ty go odwiedz? jesli faktycznie tak jest ze Ty go ciagle do siebie wolasz, przyjedz przyjedz przyjedz to nie dziw sie ze w koncu mu sie "nie chce" :o ubierz sie ladnie, kup po drodze pare ciastek i jedz do niego. wszyscy tu oceniaja faceta jako buraka a nikt nie patrzy na to ze ona tylko wymaga.

Czekolada- było już tak, powiedziałam, ze wpadnę o 15 a on odpisał smsem 'ale ja o 17 idę do garażu naprawiać samochód" zatkało mnie. :o

Gość tak tlyko pytam ja
black velvet rzuć go jak najszybciej!

Gość ja myslę że trzeba
tak, niech pojedzie, nakarmi, zrobi loda, moze jeszcze posprząta po sobie, na koniec przeprosi za kłopot jaki zrobiła swoją niezapowiedzianą wizytą i wróci do siebie SUPER POMYSŁ

Gość black ............napisz
niech strace velvet ,ale albo to fakycznie ten sam, albo ma klona :)

Nie wiem co wy tak o tym "sponsoringu" gadacie. Ja z moim chlopakiem nie mam tego problemu, jak gdzies wychodzimy to albo dzielimy sie kasa,albo np on placi raz za mnie a ja na drugi raz place za niego, wielka filozofia. jak jade do niego to czasem kupuje po drodze pizze albo cos innego i nie wymagam zeby mi za swoja czesc oddal, po prostu uznaje to jako gest, ze chce mu sprawic przyjemnosc i nie liczy sie te 20 zł w tę czy w tę. Jakies durne gadki tu wychodzą, kto ma placic :o najlepiej facet niech od razu jej oplaca leki, jedzenie, szkole i mieszkanie, wtedy bedzie MACZO.

Gość matulkaulka
Widze,ze wiekszosc z was szuka sponsorow a nie uczucia :-) Kobietki miłe to jzu nei te czasy,ze facet ma byc podpora finansowa.Do roboty weźcie sie a nie szukajcie frajerow :-)

O zgrozo forumowa!!!:P Mi Mała popieram Twoja wypowiedź w całej rozciągłości! Teraz wiem skąd sie bierze to koszmarne sknerstwo młodych facetów... jak mamusia tak uczy...:O

sorry, nikt nie powiedzial ze ma do niego pojechac i zrobic mu dobrze i sobie pojsc :o z jednej skrajnosci w druga popadacie. a moze facet zwyczajnie sie z nią nudzi, moze ona mu nic nie oferuje procz seksu, znacie tylko jedna strone i najezdzacie na faceta ktorego wersji nie slyszeliscie. nic nie dzieje sie bez przyczyny.

Gość matulkaulka
Biała czekolada podoba mi sie postepowanie Twoje i Twojego chłopaka.Tak ma byc a nie tylko aby facet fundował.

Gość sprawa smierdzi
matulkaulka sponsor utrzymuje a nie fundniecie piwa kolezance z ktora sie poszlo na randke to brak kultury