Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

co robić w takim układzie?

Polecane posty

sluchajcie nie wiem dlaczego dyskutujemy w sprawie kwestji placenia : CHCIWOŚĆ A OSZCZEDNOŚĆ TO JEST ROZNICA! mama zawsze mi mowi ze moj ojciec w mlodosci byl biedny, czasem nie mial sie w co ubrac i mama musiala przyszywac mu guziki do koszul i cerowac dziury ale zawsze mial grosik na kwiatka dla mamy czy by zaprosic na kawe i ciastko. JESLI MEZCZYZNA KOCHA KOBIETE, NIE MA DLA NIEGO TAKIEGO PROBLEMU, CHCE KOBIETE ROZPIESZCZAC, BY ZAWSZE CZULA SIE SZCZESLIWA. prawda?

Gość matulkaulka
Szacunek do kobiety nie jest okazywany kupnem prezentow,zaproszeniem tu i tam.Szacunek to gesty bez wydawania pieniedzy.

Gość ja myslę że trzeba
no dobrze sponsorowane na prawo sponsorki na lewo Black na srodek a facio dostaje wielkiego kopa w tyłek, problem rozpracowany 🌻

Gość do matulka
a tobie też mąż przed śubem nigdy niczego nie kupowal ??? nie zaprosil cie nigdzie ??? kwiatka nie dostalaś ???

Gość matulkaulka
A czy trzeba kupowac kwaitki,zapraszac gdzies,kupowac drobiazki aby kobieta czuła sie szczesliwa z mezczyzna? Ja jestem okropnma materialistka ale widac,ze wy przebijacie mnie milon razy

:D:D:D:D Boże, w wieku 44 lat dowiedzialam sie ze jestem sponsorówką!!! Tego jeszcze nie grali, kawał stulecia:classic_cool:

Gość matulkaulka - masz dużo kasy
jak masz dochody wyżej niz przeciętne to twoje poglądy są zrozumiałe. nie zapomnij synkowi pokazać w necie, gdzie jest wzór intercyzy, jakby się biedak nie daj boże zakochał.

Gość matulkaulka
do malutka :-) moj maz dprzed slubem kupował mnei,zapraszał i nie tylko maz i nawet moge wam napisac ,ze nie pracuje od dawien ,dawna ,maz mnie utrzymuje i dlatego wiem co pisze.Po prostu wiekszosc z was szuka bardziej oparcia finansowego niz uczucia.

Gość i ja sie dołączę
Czyli rzeczywiście matulka nie dostawała kwiatków od narzeczonego !! No chyba,ze z grobów.

Gość do matulka
pewnie że nie trzeba dla niektórych kobiet wystarczy żeby byl i aż byl ty do nich należysz inne mają wieksze wymagania

Gość matulkaulka
:-) dostawałam,dostaje prezenty i dlatego ucze syna aby miałs ie na bacznoscio,bo wiekszosc kobiet niestety patrzy naa kase i mozecie zaprzeczac i mnie krytykowac ale taka jest prawda.

Gość matulkaulka
mi mała,maz mi nie wygaduje z,e jestem utrzymanka,bo nawet nie mogłby tego powiedziec,bo jestem jego zona a nie dziwczyna czy przyjaciołka

dobra ja po ostatnim poscie matulki zmieniam front :D OMFG, przed slubem kupowac prezenty to nie, nie wolno, ale po slubie żerowac na mezu jest super i w ogole. boze ludzie jak wy popadacie ze skrajnosci w skrajnosc, zamiast mowic i normalnosciach to rzucacie skrajnymi teoriami, ehh...

Gość przecież to nie o kasę chodzi
matulko - nie rozumiesz nic. I w tym niezrozumieniu zapewne umrzesz :) Współczuję synowi, który staje się mężczyzną w takich przekonaniach. Na kobietę szkoda jakże cennych pieniędzy, chyba że jest "stałą narzeczoną", bo wtedy inwestycja już się zwraca :O I kto tu stawia kasę na piedestał? My, czy Ty ?

Gość matulkaulka
Po waszych wypowiedziach niestety widac co jest wazne :-) kasa drogie panie,tylko nie umiecie sie d tego przyznac:-)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa matulka, czyli uważasz że papierek zmienia wszystko i po ślubie juz mozna byc utrzymanką???O_O OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość matulkaulka
:-) zegnajcie sponsorowane kobietki :-)

matulkakulka: szok , jestem w szoku "czy kobieta musi dostawac kwiaty itd zeby czuc sie szczesliwa" wiesz kobiety lubia dostawac kwiaty, czuja sie docenione jak ksiezniczki... ale Ty masz juz en etap za soba abo nigdy go nie mialas ! kobiety nie szukaja oparcia finansowego haha, dobre. mam chlopaka ktory studiuje jak ja. nie pracuje , a nie pochodzi z bogatej rodziny, nie oczekuje niczego od niego, a napewno nie licze na jego pieniadze. ale ON lubi kupowac mi kwiatki od czasu do czasu, zaplacic za zakupy. on czuje taka potrzebe, lubi mnie uszczesliwiac a przy okazji i ja czuje sie wyjatkowo. zali mi Ciebie i Twojego syna :o

matulkaulka \"maz mnie utrzymuje i dlatego wiem co pisze\" A nauka męskości wygląda tak: - \"Synu - jeśli nie chcesz być takim frajerem jak ojciec i jesli nie chcesz, żeby twoja żona była dla ciebie meblem jak matka dla ojca - zostań żigolakiem, gejem albo starym kawalerem. Bycie frajerem jest takie niemęskie....\"

matulko - utrzymanko męża 🖐️ :) Ja tam pracuję razem z mężem. A skąpstwa nienawidzę i gardzę nim.

Gość sprawa smierdzi
podsumowując: każdy mierzy swoją miarą

Gość ja myslę że trzeba
no to jeszcze raz :D no dobrze sponsorowane na prawo sponsorki na lewo Black na srodek a facio dostaje wielkiego kopa w tyłek, problem rozpracowany 🌻

Gość tez w podobnym temacie
no a co powiecie na to: mamy z mezem wspolna kase, zarabiamy w sumie bardzo podobnie, a jak przyjdzie do placenia np w kasie to on ostentacyjnie mowi i co? ja mam placic?? nie wiem jak mam sie wtedy zachowac, jest mi glupio, ekspedientki czasem zwracaly mu uwage - no wie pan co? a kto ma placic? zona? jest dziwnie bo nigdy nei skapil na mnie, kupujemy sobei czasem naparwde drogie perzenty, tylko czasem robi mi taki obciach w sklepach. jak mam sie zachowac???

ja myslę że trzeba ----> dokładnie tak! :D