Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna jolie

Pocałowałam jej męża

Polecane posty

Gość panna jolie

Ostatnio pocałowałam się( bardzo namiętnie) z mężem swojej przyjaciółki...po prost 2 piwka i stało się..powiedział mi ,że od zawsze tego pragnął ale myślał,ze to niemożliwe..że spełniło się jego mażenie... a mi strasznie głupio wobec niej...:(

Gość panna jolie
słucham? nie pisałam nic tu nigdy....

Gość panna jolie
to był tylko pocałunek..nie łaczylo nas nic wiecej i nie połaczy...mimo,ze bardzo na mnie dziala i mi sie podoba mimo tego moze powinnam jej powiedziec...bardzo ja lubie..

wlasciwie to jej nic nie mozna zarzucic oprocz braku lojalnosci. natomiast ten facet... wspolczuje kobiecie, ktora wybrala go sobie na meza.

No jasne że powinnaś... tylko wtedy zapomnij już o przyjaźni z nią bo ja bym panience dobierajacej sie do mojego męża nie wybaczyła.

Gość panna jolie
ja naprawde załuję...rzeczywiscie marzenie- sorki za literówke.

Gość Na nią najeżdzacie
a facet oczywiście niewinny bo ta "zła kobieta" zbałamuciła biedaczka?:o

Gość panna jolie
ja sie na prwde nie dobieralam-on mnie pocalowal ja na to niestety przyzwolilam:( przyznam szczerze,ze dlon chciala wyladowac na moim biuscie-ale nie pozwolilam na to. Niestety stalo sie...nie cofne czasu:( tylko dzisiaj ja goszce na babskich ploteczkach jak co tydzien..a na ustach mam jeszcze slady ust jej meza z wczoraj...nie umiem sobie z tym poradzic..

W sumie tu nie ma cie za co ganić;)...ty jesteś wolna...to on ma żonę...nie powinien cię całować...a z 2 strony ty tez moglas nie dac sie poniesc...no nic stało się... teraz nic tylko to powtórzyć;)

Gość panna jolie
na pewno nie powtórze...przeciez to usta mojej przyjaciolki ja nie mam do nich praw...

ale mimo to zona powinna sie dowiedziec. ja bym nie chciala z takim facetem miec cokolwiek wspolnego...

Gość panna jolie
Tak olalabym sprawe gdyby to byl przelotny pocalunek.. ale bylo gleboko namietnie mokro.. tak stalo sie wiem nie gdybam juz ale czy jej mówic? czy zatrzymac dla siebie... czyli powiedziec???

Gość do panna jolie
idz sie z nim przeliz jeszcze raz... a potem bzyknij jeszcze najlepiej i loda zrób..

nie ma mowic, bo lepiej zyc z mezem hipokryta, zdradzajacym i zaklamanym gnojem, ktory lize sie pokatnie z innymi babami, tak?

No i kurcze jaka super przyjaciolka z naszej autorki:))) Niech Bog mnie chroni od takich "przyjaciolek".

Gość panna jolie
Jestem pewna ,ze nie zdradził Małgorzaty wczesniej ... chciaz nie wiem czy mozna to nazwac zdrada..

Gość ale zaklamanie
Najpierw sie z nim calujesz a potem chcesz biec i o wszystkim mowic jego zonie :O...tylko po co???? Chcesz udawac biedna skrzywdzona a jego oczernic???? Zaklamana oszustka jestes I na dodatek plotkara :P :P Pewne rzeczy lepiej zachowac dla siebie a nie trabic o tym wkolo

bo ona ma nadzieje, ze wtedy tamta odejdzie od meza i zostawi go jej:)) Nie ma to jak "przyjaciolki".

Gość panna jolie
Jejku!! Nie chce ranic mojej przyjaciolki..nie chce zabrac jej meza.. i watpie by tak sie stalo od jednego pocalunku..

Gość ale zaklamanie
Skoro nie chcesz ranic "przyjaciolki"i nie chcesz jej meza :P to zachowaj to zdarzenie dla siebie...po piwie sie nie liczy he he :P I zapomnij o tym co sie stalo...chyba ze super calowal i masz ochote na jeszcze :P Po co wogole o tym gadasz????

Gość fruzia812
hej ja radze żebyś siedziała cicho nic jej nie mów, bo stracisz przyjaciółkę i rozwalisz zwiazek a tego bys chyba nie chciała jak powiedziałaś to tylko pocałunek a jego unikaj szczególnie jak będziesz pod wpływem alkoholu, pozdro

Gość nail enamel
alkohol niczrgo nie tlumaczy baby!!!!

Gość rybka33
Obyś kiedyś znalazła się w tej samej sytuacji co twoja przyjaciółka...

Gość rybka33
I fakt,alkohol tego nie tłumaczy...