Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna jolie

Pocałowałam jej męża

Polecane posty

Gość znajdzie sie niedługo
jak bedzie sama męzatką, losie gdzie te dziwki maja głowe, męza własnej przyjaciółki....

taak, lepiej oklamywac wlasna przyjaciolke i na dodatek pozwalac na to, by tkwila w zwiazku z facetem, ktory ma wiernosc w dupie. czasem sie ciesze, ze nie posiadam zadnych przyjaciolek.

Gość ale zaklamanie
Z tym alkoholem ze po nim sie nie liczy to ironia :P :P :P :P Za bardzo sobie do serca niektorzy biora to co sie pisze na tym forum :O

OD POCAŁUNKU ZAZWYCZJ SIĘ ZACZYNA póżniej idzie już dalej nie zapomnisz tego i potem spróbójesz coś innego ....:classic_cool: ....

Gość rybka33
Mam nadzieję że jednak gdzieś są lojalne przyjaciółki...

Gość fruzia812
jak się ma męża to nie ma się przyjaciółek zapamiętajcie to sobie kobiety.Nawet najlepsza przyjaciółka może omotać ci męża

Gość campinosss
to co ze mezatki..a ile romansów nawet mezatek-przyjaciolek z Waszymi mezami

Gość przyjaciolce nic nie mow
z facetem na ten temat tez nie, uznaj sprawe za niebyłą i nie ciagnij tego dalej.

dokładnie zreo przyjaciółek maż i dzieci:)

Gość campinosss
Finea- jak nie przyjaciolka to bedzie mlodsza wolna czy mezatka "kolezanka" z pracy...

jak będzie chciał to i tak żone zdradzi nie ma na to reguły ale przyjaciółka jest niewporzadku nie da się ukryć:(

Nie jesteś żadną przyjaciółką - przyjaciółka NIGDY nie zrobiłaby tego co Ty zrobiłaś. Alkohol nie jest ŻADNYM usprawiedliwieniem. Jesteś pozbawiona zasad. Nie masz pojęcia co to lojalność. Winę ponosicie oboje. Ale spokojnie - sprawiedliwość się o Was upomni :) Twoja przyjaciółka powinna natomiast być z kimś, kto na nią zasługuje, bo ten obecny palant z pewnością nie.

Gość ja tak miałam
Co tak nalatujecie na nią, miałam tak samo , choć to nie moja przyjaciółka a dobra znajoma.Pocałowałam się z jej mężem ... namiętnie, bo oboje mielismy chyba w tamtym momencie słabość. Wiem, że zrobił to , bo wie że po śmierci męża bardzo brak mi czułości. Przytulił i pocałował... Nigdy nie powiem jego żonie o tym co się stało. Ani tez nie mam zamiaru jej go odbić. Lubimy sie bardzo i tyle.On jest dla mnie dobrym kumplem i tak pozostanie. Osobiście jestem mu wdzięczna za to co zrobił.

ale z ciebie przyjaciółka, alkohol to żadne wytłumaczenie