Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdolowany

Nadal ja kocham

Polecane posty

Gość Zdolowany

Witam, I od razu mowie ze potrzebuje pomocy. Sprawa jest taka. otóż to: Mieszkam obok miasta i ta dziewczyna mieszka w tym miescie. Zapoznalem sie z nia poprzez kolege. Wiem ze ja sie jej podobam. A ona mi tez sie podoba. I nastalo tak, ze ona mnie lapie za rece, chce chodzic ze mna pod reke, noi doszlo do tego ze zaczelismy sie calowac, na drugi dzien.. powiedziala ze nie mozemy byc razem. Bo kogos juz kocha ! Chodzi mi oto: Chodzili ze soba 2 tygodnie, ona ja rzucil, a ona go kocha, nie chce go znac !! chce go uderzyc!! Ale go kocha ! I oto jej wiadomosc z GG: "nie nie ma problemu. po prostu ja sie w nim zakochalam i sie tak szybko nigdy nie odkochuje. i nie chce nikogo zranic, bo jesli chodze z kims, a kocham kogos innego to szybko zrywam, a nie chce zeby sie nasze kontakty zjebaly, bo jestes super chlopak i mi na tobie zalezy .." Zakochalem sie w niej. Czekam kiedy ja przytule. Pocałuje itp. Ona tez. lecz ona jak pisala ze dopiero jak sie odkocha. Mam czekać czy co robic.. POMOCY PROSZE!! jeszce jak cos GG : 3194744

Gość Kanifer
Daj jej czas. Na to. Zeby sie odkochala. Potem pokocha Ciebie!!

Gość problemem nie sa dzieci a ich
ale i swoją obecność:) Tylko czas? bez cibie-obecnosci, słów...

Gość Zdolowany
Spotykamy sie co weekend.. i jak nie idzie sie do szkoly ! Zawsze sie z nia caluje chociaz i tak kocha Go! I czekam na to az sie odkocha/ Dobrze robie?

Gość krishna
radzilabym dac sobie z nia spokoj bo ona sama nie wie czego chce

Gość ziomallllll
a ile ona ma lat a ile ty ??

Gość Zdolowany
Jest Rok starsza ja mam 14 lat ona 15

Gość Zdolowany
Nie dam rady dac sobie spokoju!! Ciagle o niej mysle ! Chce mi sie plakac nawet nie wiem dlaczego! Pomocy =/ Ona mowi ze jak sie odkocha to dopiero. Ja wiem ze sie odkocha i bedziemy razem. Ale caly czas mam dola i chce mi sie plakac ; (

Gość krishna
ta dzisiejsz młodzież...:D

Gość krishna
*dzisiejsza

Gość Zdolowany
Jak myslicie czekac czy nie?>

jesteś emo? :D rozrycz się przy niej, to żal jej się zrobi dzieciaka :p w jej wieku to może się zakochiwać i odkochiwać co dwa tygodnie więc za dwa tygodnie będzie Twoja, a za cztery jeszcze kogoś innego, więc się tak nie podniecaj. 🖐️

Gość mendeleyev
Chlopak pyta sie powaznie co ma robic. To robicie z niego Polewe.. Jesli chcecie wrzucic to nawrzucajcie swojej matce.. 14 letni chlopak sie zakochal i ma prawo. Sam mam 21 lat i wiem jak to jest. Moj pierwszy raz byl identyczny. Jezeli mowila ze bedziecie jak sie odkocha to czekaj.. sluchaj co mowie.. czekaj, ona sie odkocha, nie bedzie miala co robic, pozdrowienia Zycze udanego zwiazku

ja bym trochę przystopował. Chociaż na chwilę. jeżeli chciała by się spotkać to powiedziałbym NIE , wtedy zobaczyłbym jaka jest jej na to reakcja - jak będzie jej jednak zależeć to... a zresztą sam zobaczysz co ;)

Gość Zdolowany
Po sprawie.. kochala go... noi niestety sama mi to napisala! Jakie to jest dziwne! Naprawde! Sluchajcie On ja rzucil nawet nie chce jej ogladac!! A ona chetna mu zaku**rwic w morde ale go kocha nie wiem.. jest na mnie zla nawet zablokowala mnie na gg... z jej wygladem jest tak.. raz mi sie podoba.. raz nie.. wiec nie wiem.. czekac az jej przejdzie czyyy ?? olac wpi*zdu?

Gość Zdolowany
Mam czekac? Czy nie?

Gość DaVVid
Mysle za warto poczekac.. poczekaj na odpowiedzi innych. Nikt nie pomozE?

Gość Zwolowany
Widze ze nie moge liczyc na wasza pomoc

Gość Biras
RozwioZalem problEEm xDD TO Byl Taki SzyBki PRawY SiERpowy XD!

Gość Biras
problem rozwiazaj sie sam ;)) www.biras602.fbl.pl poznalem nowa dziewczyne teraz kocham tylko ja ; * dziekuje za pomoc ;)