Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niewiadoma X

Balsam brązujący - jaki najlepszy?

Polecane posty

Proszę pomóżcie! Juz wypróbowałam ziaja ale mi nie pzsuje. Chodzi głownie o to zeby nie robił smug. I nie był za drogi wiadomo :P:P

dla mnie Johnson, ładnie się rozprowadza, nie pozostawia smug, plam i ładnie pachnie :)

Gość może w pierwszej chwili
nie dasz wiary ale najlepszy balsam brazujący jaki miałam to ten z Biedronki, za śmieszne pieniądze efekt delikatny, równomierny, zadnych smug, na moich bardzo jasnych nogach bardzo dobry efekt zapach neutralny

a ten Sopot Ziaji próbowałyście? cena kusząca, chyba spróbuję :)

Straszne smugi robi, chociaz gdyby ni to to ładny kolor i widac juz po pierwszym użyciu :D ale zacieków mu nie daruję :P

ten z Biedronki ? u mnie dał efekt złocisty ale nie w tym sensie ze posiada jakies połyskujące drobinki, kolor jest napisałabym satynowo-złocisty

Gość albo odwrotnie
ja używałam johnsona, al;e faktycznie brudzi bieliznę , widziałam natomiast skorę po Dove - bardzo ladny koloryt, nie żółty i bez smug

kurcze zachęciłas mnie do tego biedronkowego moze nawet polece go jutro z samego rana kupic:) a probowal ktos ten z kolastyny?

Eveline ok 12 zł nie robi smug, stopniowo brązuje i NIE śmierdzi a czy brudzi? nie zauważyłam

niestety obawiam sie ze kazdy brazujący balsam bedzie brudził jasną bieliznę i ubrania, zawsze jest cos za cos ja smaruje nim tylko nogi, skóra na nich jest u mnie wyjątkowo mało podatna na opalanie, pędzej sie spiekę niz opale nogi, inne czesci ciała opalaja mi sie normalnie, chodze w brazowych/czarnych kieckach i krótkich spodniach, nie zniszczyłam jeszcze niczego

zauważyłam ze wiele osob, takze moich kolezanek ma zastrezzenia do jonsona. Cos musi byc na rzeczy :)

aha, ja tą Biedronką smaruję nogi po masazu balasem antycelulitowym ,więc nie stosuję go bezpośrednio na sucha skórę, najpierw antycelulit i masażer a potem Biedronka, taka jest u mnie kolejność

Garnier skóra muśnięta słońcem, daje szybko ładny kolor-złoty, ciemniej chyba się nie da...:P

no to juz masz wybór, nivea, dove, garnier, eveline to są wszystko raczej pewne firmy a jeśli lubisz ryzyko to wypróbuj biedronke, jakby co duzo nie stracisz ;-)

Gość Asik482
dziękuje, odp na mailu:)

serio ?

Gość Asik482
dziewczyny nie uzywajcie johnson okropnie smierdzi, ja juz uzywalam kazdego chyba i najlepszy z najlepszych to l'oreal. Jesli chodzi o konsystencje, zapach i efekt koloru...

Johnson próbowałam ale okropne efekty , byłam zółt i smierdziałam bllee....Dove jeszcze najlepszy , ale zastawiam sie nad musem opalającym Lirene.Próbowałyscie go?

Gość marlut
biedronkowy cztery pory roku .polecam.cena 5 zeta z groszami.

Gość effy
ja stosuję dove samoopalający. nie zauważyłam smug ani brudzenia bielizny. a swoją drogą to może bieliznę Wam brudzi, bo za szybko ją nakładacie? nie wiem jak Wy, ale ja jak biorę prysznic [wcześniej jakiś peeling], to nakładam od stóp w górę, po kolei fragmentami, np łydki, kolana, uda itd, potem myję zęby i już zakładam bieliznę - nie mam żadnych plam na ubraniach. wszystko sięidealnie wchłania:)

Gość uwaga 1111
ja po johnson byłam żółta!!!! nie polecam

Gość Ktooośś
Johnsons jest dobry moze troche smierdzi ale nie tak strasznie. Pozostawia sliczny brązowy kolor. Bardzo dobrze nawilza skóre. Dobrze sie rozprowadza i nie pozostawia zadnych zacieków.. A sopot jest beznadziejny barwii skóre na pomaranczowo i smierdzi! Nie doradzam.

Gość a ja nie mogę samoopalaczy
ze względyu na to z epo każdym smierdzę "spalenizną" ten swąs mnie dobija, w dodatku wżera się w ciuchy Jak Wy wytrzymujecie takie smierdzące?

Gość Aaabecanka
Ze względu na brak takiego specyficznego "zapaszku" (czytaj:smrodu) polecam Dove. Bardzo lubię kosmetyki Nivea (np. Q10) ale jak powąchałam ten balsam brązująco-ujędrniający to mnie odrzuciło.

Gość blada87
ja mam bardzo jasną wręcz porcelanową karnację i używam dove summer glow ładnie pachnie delikatnie i ładnie opala im częściej tym ładniejszy efekt w końcu słyszałam że niemieckie kosmetyki są najlepsze i nie mylą się