Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blober

Dlaczego tak mało kobiet ma fajne ciało ?

Polecane posty

no albo tak jak pisalam na Angielki

Gość dejot
ale nie oszukujmy się...to jest kwestia czasu kiedy dogonicie amerykanki czy brytyjki...jak sie idzie w markecie to wszystko teraz w ekstra rozmiarach...chipsy pół kilowe to teraz średnie są :/

Gość nie ma jak skromnosc
:D

zeby sie zabezpieczyc musismy sie kataowac hormonami albo innym swinstwem i nic dziwnego ze pozniej robimy sie wielkie ...jakos na ulicach nie widuje wielu wysportowanych facetow, to dlaczego wymagacie tego od nas

Gość a skad wiesz czy facet
jest wysportowany ? chyba że wysportowany dla ciebie jest ten z 60 cm w bicepsie

caramia- swieta slowa zapomnialam jeszcze o tabletkach anty :) niedobrze dobra dodaja kg i potem je zrzucic to tez nie lada wyzwanie jak sie dalej jakies tabletki bierze bo kazde mniej lub wiecej zatrzymuja wode w organizmie... no ale faceci chca miec wygode..

Gość a ja powiem tak..............
Dejot a dlaczego mowisz do nas? Widziales nas? A moze sam pokazesz nas swoje boskie ciało? Bo pisać to każdy moze:-)

Gość Odpowiedź do autora
"Dlaczego tak mało kobiet ma fajne ciało ?" A dlaczego Ziemia jest okrągła ?

takim "facetom" jak autor topiku mówię NIE. Toż to nawet szarego budyniu zamiast mózgu nie ma.

zamilkł albo przeszukuje internet w celu umieszczenia fotki"swojego" boskiego ciała :-D

Gość kobiecie wypada miec
troche ciala wiecej, wyglada to schludnie i estetycznie, ale facet musi byc szczuply i wysportowany, kaloryferek na brzuchu musi być. a kobieta może być zaokrąglona poza tym to czasami nawet fajnie wygląda ;-) a większy facet ? fuuuuuj :-o obleśne :-o

a wlasnie jeszcze cos:P ideal kobiecego piekna merlin monroe wiecie jaki ona rozmiar ciuchow nosila 44-46 i co? a tu teraz same idealy z 34-36 ja np uwazam ze dobry rozmian to 38-40, niestety takiego nie posiadam bo mam 42;/ no ale coz trzeba sie za siebie wziac..

ja nosze 36 a marze o tym by przytyc ... uwazam ze kobieta powinna miec pewne ksztalty ehh ...

co was tak popierdoliło z tymi wymiarami? że jakiś mizogin jeden z drugim o skłonnościach homoseksualnych nieuświadomionych chciałby żeby wszystkie kobiety wyglądały jak anorektyczne, wygładzone pfotoshopem lalunie z pisemek o modzie, to znaczy, że WSZYSTKIE kobiety mają tak wyglądać? kobieca sylwetka to biodra, pupa, biust, które WIDAĆ. a potem dziewuchy pogrzane w móżdżek żrą jakieś świństwa przeczyszczające, rzygają po jedzeniu albo wydzielają sobie listek sałaty jako dzienną rację żywieniową. :-O na szczęście poza tym forum są normalni mężczyźni, jesssu, normalnie im więcej czytam takich jareczków, tym bardziej kocham mojego faceta :D

Gość dejot
z psem byłem na spacerze...wam też by się przydało....hmm przepraszam ale narcyzem nie jestem i nie mam fotek swojego ciała na kompie :Djak odzyskam aparat cyfrowy od mamy to najbardziej dociekliwe dostaną.... Sobie nie mam nic do zarzucenia ciało to typowy odwrócony trójkąt z szerokimi barkami...4 lata wioślarstwa robią swoje

hmmm, szerokie ramiona ... odpowiedni kandydat na meza ;D

Nie będę skromna... pomimo mojego wieku i dwójki dzieci mam fajne ciało. Nie ma na nim grama celulitisu. Szczupłe , zadbane- nosze rozmiar 36. Biust niezły, pupa tez niczego sobie. Jak patrze na te nastolatki ztłustymi boczkami właśnie upchnietymi w biodrowki to zastanawiam się czy maja lustra w domu, bo ja w życiu nie ubrałabym się tak mając takie sadełko. Nie potępiam takich z nadmiarem sadełka ale trzeba mieć odrobine samokrytyki i wiedzieć jak się ubierać. Mozna mieć klasę bedąc puszystym ale to trudna sztuka.

hehe szerokie ramiona i mala pupa? jak jony bravo z cartoon netwoork hehe jak bylam mala to ogladalam nie lubie takiej sylwetki u faceta ze ramiona ma ogromne a pupy wcale...

i chyba tym wiosłem niechcący przyjebałeś sobie w łep:D

Gość dejot
nie powiem ci jaką mam pupę bo nie wiem :D nie wiem co jest dla kobiet małe, co duże co w sam raz itd całe życie ujprawiałem sport, nawet teraz jak czasu już nie mam specjalnie to albo siłownia...a jak nawet to nie wypali to pompki robie codziennie...więc moja partnerka musi kochać sport bo inaczej się przy mnie wykończy :)

Gość dejot
jakbyś była kiedyś na łódce to byś wiedziała, że to raczej niemożliwe bo wiosła są w dulkach :P...nie wyszło ci...

wysoki z ladnym, proporcjonalnymi ramionami i tyleczkiem - ideal marzenie

Jareczku, co to znaczy TŁUSTA? masz jakąś definicję? Bo ja chętnie się dowiem. Wg wszelkich norm mam prawidłową budowę, rozmiar 40 przy wzroście 176 i 32 przeżytych wiosnach. Jak dla mnie to bardzo fajne liczby. Miałam kiedyś 38, ale raczej już nie wrócę do tego rozmiaru, nawet niespecjalnie mam ochotę, bo nie mam zamiaru katować się dietami. Ale pewnie powinnam mieć 34 albo 36 :D Powiedz kochanie, bom ciekawa :)

Gość mawronka- otoz to
u mnie na roku jest moze kilku facetow miskow, za to dziewczyny- jakies 40% chodzace tuczniki porazka

to gdzie ty mieszkasz ? tzn moze obracam sie w dosc mlodym towarzystwie ale otylych ludzi malo znam .a jezeli cos to nie przeszkadzaja mi :)

Gość nie-ja ok masz racje
kobieta ma miec pupe, biodra i biust poza tym ma miec waska talie, drobne dlonie, szczuple rece i smukle nogi, zeby nie wygladac jak goro z mortal kombat a jak to zrobisz gdy babeczka nosi rozmiar44? bedzie wygladala jak king kong i tyle