Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blober

Dlaczego tak mało kobiet ma fajne ciało ?

Polecane posty

Gość blober

tylko wciskacie w biodrówki te wasze grube cielska....już nawet odpusze wam małe piersi bo to akurat nie wasza wina...

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeww
bo wyglądasz jak drożdżyca!!!

bo tak malo mezczyzn ma fajne cialo. oczywiste? tak? to wypierdalaj z forume :D

Gość dejot
dlaczego rozmowa na tym forum to odbijanie piłeczki ? ale facet ma racje...jakoś nie widuje dwudziestoparoletnich facetów z nadwagą...

a dlaczego tak malo facetow jest wysportowanych,zadbanych,z cudownym cialem,dlaczego coraz mniej ma 180 cm wzrostu,dlaczego maja jakies zakola na glowie i dlaczego nie jezdza sportowymi autkami za kilkadziesiat tys. i czemu nie maja wlasnych domow-apartamentow...Idlaczego tak trudno znalezc takiego ktory potrafilby sie fajnie ubrac...DLACZEGO was tak malo,czy my tak wiele wymagamy??? 😭 :-0 :classic_cool:

dejot Jakbyś nie wiedział/-ła, to kobiety różnią się troszkę od mężczyzn i one w wieku dojżewania tyją, a chłopcy chudną najczęściej :D

Gość dejot
powiem ci tak...ogladam zdjecie z liceum mojej mamy na naszej klasie iwiesz co widze ? na 30 dziewczyn ( zenskie klasa) nie bylo tam ani jednej z nadwaga , nie mowiac juz o otylosci...spojrzmy prawdzie w oczy, po prostu wychodza wasze nawyki zywieniowe...kiedys nie bylo fast foodow, nie bylo tyle slodyczy to ludzie byli szczupli...... a ze wam dodatkowo nawet cwiczyc sie nie chce to macie potem szerokie tylki.....

Gość blober
kochana faceci w Polsce sa 100 razy bardziej wysportowani od kobiet, tylko dla ciebie wysportowany facet...to skoksowany typek z osiedlowej silowni...

Gość black*
dlaczego dookola widze samych facetow,ktorzy wygladaja jak szkielety??

Jezuuu nie gadam o skoksowanych typkach :-0 bo znam ich sporo i nie podobaja mi sie tacy.Juz kiedys pisalam ...Ja lubie takich w sam raz np.Boruc z ciała mi sie podoba ( z ciala tak smiesznie brzmi :classic_cool:) A napisalam tak dlatego bo te topiki o grubych,chudych itd juz sie nudne robia no ile mozna....kazdy wyglada jak wyglada i nic nie poradzimy,po co setki razy o tym pisac

ja tam tez nie lubię patrzeć na te boczki wylewające się ze zbyt obcisłych biodrówek, bleee, jak ktoś lubi swoje ciało i te boczki i nie chce nic z tym zrobić, to niech przynajmniej nie naraża innych na ten żałosny widok

dejot, zgadzam się... Z drugiej strony faceci też wpierniczają te fast foody, ale im nie szkodzi, tylko trafiają się potem takie osobniki o łydkach jak patyczki. Poza tym mial na to wpływ rozpad rodziny. Coraz mniej jest rodzin, gdzie są regularne obiady, kobiety robią kariery, mężowie nie pomogają w utrzymaniu ładu i dzieci nie mają wpajanych dobrych zwyczajów żywieniowych, a im później, tym trudniej je zmienić.

bo kobiety tyja o wiele szybciej od facetow i co z tego ze ja jem mniej niz moj on objada sie slodyczami potrafi zjesc 2 tabliczki czekolady na raz gdzie ja po polowie juz pekam i ja tyje a on nie... to zalezy od genow i od przemiany materii niektorzy maja ja do du.py no i tak to juz jest :D zyjesz w Polsce pogódz sie z tym, albo jak uważasz że nasze dziewczyny są grube to wyjedz do ąnglii i tam sobie popatrz jakie laski w biodrowkacz albo jeszcze gorzej w krotkich spodniczkach chodza to powiesz ze Polki sa cudne hehe:D

nie mozna zaprzeczyc ze w polsce jest wiecej pieknych kobiet niz przystojnych facetow, nawet jesli sa przystojni to nie umieja o siebie zadbac

a ja tam jestem fajna i wystarczy:D ... za to nie widać umięśnionych facetów na ulicach. samy karakany i chudzielce domagające się fajnych lasek :classic_cool:

Gość dejot
dlaczego dookola widze samych facetow,ktorzy wygladaja jak szkielety?? u mnie na siłolwni jest taki typek co waży chyba 65 kg przy 185 cm wzrostu ale na klate bieże 140 kg...do tego ma najlepszy wynik na ergometrze....chudy facet nie znaczy ze nie jest wysportowany...gruba kobieta owszem

wymagacie tyle od kobiet, a sami nie jestescie misterami

Gość ..a ja zwijam sreberka
dlatego, ze tylu facetow ma takie male penisy :D

Gość Typowy SK
Co raz więcej obleśnych grubasek kręci się po świecie. Najbardziej żałosne są grubaski, które próbują zrobić się na bóstwo. Nie wiem czy się śmiać w głos czy pochylać głowę z litością, jak widzę taką parówę w szpilkach, solarze, tipsach i krzykliwej fryzurze/makijażu. Świnia jaka jest każdy widzi i nikt jej nie ma za złe tłustej słoniny ale świnia wystrojona w biżuterię i pompony wygląda jak niesmaczny żart.

kwestia gustu, moze ta swinia sie sobie podoba i nie obchodzi jej opinia innych ...

Gość dejot
nie mozna zaprzeczyc ze w polsce jest wiecej pieknych kobiet niz przystojnych facetow, nawet jesli sa przystojni to nie umieja o siebie zadbac ale to się zmienia.... na Discovery był kiedyś program o ewolucji ....faceci rodzą się coraz wyżsi i o coraz bardziej regularnych kobiecych rysach twarzy, bo takich kobiety teraz wybierają...kiedyś facet miał mieć inne cechy..nie musiał być ładny liczyly sie inne cechy,,,wasze wnuki juz beda mialy wiekszy wybor w "ciachach"

Gość a ja powiem tak..............
ja tam mam fajne a reszta mnie nie obchodzi :)

Gość Typowy SK
dejot- i będzie dochodziło do konfliktów o fajne kobiety. Po tłustych macior co raz więcej i fajna, zgrabna laseczka robi się towarem deficytowym.

Dlaczego tak mało kobiet ma fajne ciało? odp: bo cały czas płaszczą tyłki na kafe zamiast sie ruszyć...

bo nie chce nam sie ruszyc dupy, dla takich brzydkich facetow jak wy :)

Gość typowy samiec
wg mnie polki są najładniejsze i w sumie wole te o pełnych kształtach , każdy ma inne gusta :classic_cool:

Gość Poznaniak 85
byłem ostatnio pare dni na Ukrainie i tam kobiety są o wiele ładniejsze ( i tak jak Polki prawie 20 lat temu prawie wszystkie szczupłe)...jednak to jest efekt uboczny dobrobytu.

no to niech nam znowu wprowadza wszytsko na kartki i bedzie tak jak kiedys bo nie bedzie duzo zarcia i nie bedziemy sie objadac, nie bedzie chipsow nie bedziemy siedziec przed TV czy kompem i wcinac cala paczke a potem isc spac.. itd.

Gość a ja powiem tak..............
przeginacie nie jest jeszcze tak zle:) popatrzcie na amerykanki:)