Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blober

Dlaczego tak mało kobiet ma fajne ciało ?

Polecane posty

a dlaczego tylu facetów ma piwny brzuch? wygladaja jak w 6 miesiacu ciazy............ ale faktycznie dziewczyny w za malych spodniach wyglądają nieciekawie, przecież można to ukryć, a nie eksponować, ale mowie tutaj o takich ekstremalnych kobietach, bez kompletnego poczucia estetyki :(

Gość taa a faceci się mogą
zapuścić brzuchy piwne nie dogoleni dziurawe skarpety :P

Gość bejbetka
Kobiety tu piszą: "...Jemy, bo mamy co jeść. Wprowadźcie kartki, wtedy nie będziemy jeść, bo nie będzie niczego..." No dobra babeczki, jecie ;)) Ale czemu nie spalacie tych kalorii uprawiając sport?? Czemu nie dbacie o swoje ciało??

Gość mala ameryka
a ja sie zgodze z autorem topiku. Niestety ale jak spojrze wstecz kiedy chodzilam do liceum czy podstawowki dziewczyny grubsze to byly nieliczne przypadki a teraz niestety zamieniamy sie w mala ameryke. Rozumiem ze sa kobiety ktore dobrze sie czuja w swoim ciele ale pewne mankamenty umieja ukryc a sorry jak widze panne ktora wciska spodnie rozmiar za male przymala bluzke i wszystko jej sie wylewa to mi nie chce sie patrzec na taka laske a co dopiero facetowi. I takie usprawiedliwianie sie ...nie mam zamiaru sie katowac dieta czy to przez tabletki. Bujda tez kiedys mialam kilka kg wiecej od kilku lat utrzymuje taka wage jaka chce bez katowania sie i biorac tabletki anty... takze trzeba tylko chciec. Ale jak wczesniej powiedzialam kazdy wyglada tak jak jak chce i sam na to pracuje dziwie sie autorowi bo idac ulica ma do wyboru caly wachlarz od szkieletow do otylych. Niech patrzy na te ktore go interesuja i tyle

Gość yyyy iiiiiiiiiiii
Dlaczego tak wielu jest takich kretynow jak ty autorze? Idz lepiej ksiazke poczytaj. Zajmij sie swoja super zgrabna kobieta i od innych sie odpierdol, nie powinni cie oni interesowac. Ahoj!

Gość a mój facet mnie tuczy
bo lubi z dużą doupą a ja mam rozmiar xs

Gość fsdfsdfdsf
zgadzam się z kolegą mimo iż jestem kobietą, ja widzę dużą różnicę że teraz naprawdę dużo dziewczyn nie jest szczupłych, jest coraz więcej grubszych dziewczyn, mam porównanie do siebie i mojego rocznika kiedy miałam 18,19 czy 20 lat nie było tak dużo dziewczyn grubych większość było szczupłych a nie jestem jakimś dinozaurem bo to było 6 lat temu a teraz coraz więcej lasek jest grubszych i czasem patrząc na siebie i moje znajome to mogę powiedzieć że powiedzmy 1/4 z nich może mi pozazdrościć tego że jestem szczupła, choć nie idealna ale na pewno lepiej wyglądam od niektórych tłustych 20 latek

Gość może za mało wfu z szkołach
zimą żadne łyżwy narty w gre nie wchodzą prawda?

Gość KKKKKKKKKKKKKKK
A dlaczego większośc facetów ubiera sie jak lebiody, nic nie pasuje do sibie? Dlaczego większość (jak i autor tego tematu) jest takimi idiotami? Dlaczego brak im ogłady i wiedzy ogólnej? Ja tam auta u kolesia nie potrzebuję ale jestem już zmęczona zaniedbaniem intelektualnym Polaków.

Gość po części się zgadzam ale
właśnie coraz więcej młodych kaszalotów chodzi po ulicach jak byłam młoda to słodycze były tylko w pewexach :P

Gość nooooo
no niestety to fakt. Dziewczynom nie chce się ruszać, jedzą stanowczo za dużo, i wyglądają jak wyglądają-cóz- na własne życzenie. Tak naprawdę niewiele osób ma problemy zdrowotne, które tłmaczyłyby wygląd grubaski.......mi się marzy fitnesska:))))

Gość ewinam
zgodzę się ze spostrzeżeniami, że coraz więcej kobiet ma nadwagę. ale mimo to wciąż więcej widuję zaniedbanych facetów z piwnymi brzuchami. nawet bardzo młodych. nawet już nastolatków. i choć tony kosmetyków używanych przez niektóre kobiety dają zwykle okropny rezultat, to wciąż bardziej razi mnie zapach potu spoconych facetów, którym nie chce się użyć nawet antyperspirantu, bo to przecież "takie niemęskie"... autor łaskawie wybacza nam małe piersi... wybacz, ale za coś takiego mam ochotę dać Ci w ryjek :] to co? my, jako kobiety mamy wam, facetom, wybaczać wąskie bary? bo wybacz, ale to, czy facet ma figurę typowo męską, czy jest zwykłym prostokątem z wąskimi ramionami nie zależy za bardzo od tego, jak dużo ćwiczy i dba o siebie, tylko od genów i szkieletu. a swoją drogą, zdecydowanie mniej widzę przystojnych facetów niż ładnych kobiet, więc zacznij od swojego brzucha...

Gość zajęta jestem mam misia
napakowanego;) i 190cm wzrostu

Gość martynkoska23
Ja równiez zgadzam sie z wypowiedzia autora. Sama tez dosc mam widoku takich zaniedbanych,otyłych kobiet usilnie wbijajacych sie w ciuchy 2 rozmiary za male- wyglada to nieestetycznie, po prostu okropnie. nie rozumiem dlaczego kobiety potrafia sie tak zaniedbac,sama mam fiola na punkci mojego ciała,cwicze codziennie, biegam, rozciagam sie,plywam,jezdze na rolkch i rowerze,mam zadbane,jedrne cialo,zawsze pachnace swieze wloski,dlugie,pomalowane paznokcie.nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej.