Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łechtaczka nindża

POZWOLE SOBIE ZADAĆ KŁESZCZYN

Polecane posty

co sądzicie kobietki o takich butach bez palców na wiosnę? W jakich sklepach można je spotkać, i jakie najlepsze? może ktoś jest posiadaczką? jakieś zdjęcia ?

Gość Ja mam takie zirzemki
ale szczerze mówiąc nie jestem zadowolona, dlatego, że palcami odkrytymi trę o asfalt i mam potem całe czarne. Siedze potem przez ół dnia i trę pumeksem. Polecam za to takie beż pięty, no lepiej mieć piętę czerną niż palce... No to na tyle...

chodzi ci o peep-toe? w kazdym sklepie. uwielbiam takie buty. kochaam je doslownie. mam 3 pary takich :D jestem zachwycona :D

no chyba pip toł. nie wiem :D a w jakich kolorach posiadasz? ; dd też je uwielbiam, tylko nie mogę znaleźć ładnych. w hausie są na BAMBUSOWYM obcasie :D

przy poście: Ja mam takie zirzemki padłam ze śmiechu xD proszę się powstrzymywać od takich komentarzy ponieważ każdy atak śmiechu moze byc u mnie smiertelny (mam megasuperhipermocny kaszel) :o rozumiemy się ? hę?

Gość tryfga
tez mam takie buty , wg mnie sa niezwykle kobiece i seksowne:classic_cool:

będę oryginalna :D wszystkie w czarnych :D jedne sa tylko na piete i na palce wiec pumeks mi niepotrzebny drugie maja sandalkowate zapiecie z tylu i sa bez piety sa na 5 cm obcasie trzecie sa cale czarne plus pip tół plus kokardka plus wysoki obcas. :D