Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcdfadscvdfas

co sie dzieje po wypaleniu jointa?

Polecane posty

łoj matko 1 jinta zajaralam w 2 gimnazjum :D Najpierw nic mnie nie wzielo tzn bylam taka troszke otumanione ale jak 2 raz sztachnelam sie to uuu...makabra byla :D Z uwagi żem jest madra osobka w tym roku wpadlam na genialny pomysl zeby zajarac przed pojsciem na uczelnie z ranca :D A zeby bylo smieszniej szlam centrum miasta i na legalu sobie ciagalam ,tak sie z kolezanka z jaralysmy ze omal sie w skleoie nieposikalysmy ze smiechu bo babka miala dziwny nos(tzn tak sie nam zdawalo) .A w szkole jak to w szkole ...ludzie skumali o co biega ,skomentowali to tylko tak "pojebalo Was?" mozei pojebalo ale ta adrenalinka mala ,fakt faktem zaliczylam kolokwium na 5 ,nie wiem czy to moja wrdzona madrosc czy tez sparwa owego "specyfiku"ale wazne ze w ideksie stoi kolejna 5 :D

Mexx hehehehe :-D masakra outsiderka dziekuje 🌻 :-D Zielak McTrawiak-tak to moje fffoto :P

ano masakra kiedys jak zajaralam tak sie zdolowalam,zaczelam cos sobie wkrecac ze myslalam iz wyskocze przez okno , na szczescie dol na trawie rzadko mnie lapie wiec jest lajt :classic_cool:

Gość podstawka
trafia się na forum kafeterii:)

Mexx hehehe :D moj kolega mial zawsze takie jazdy.Spal pod lozkiem bo wkrecil sobie ze policja go szuka :P :classic_cool: Zielak McTrawiak- loool dzieki :D ja z malopolski :D

Gość ktoś tu_
napisał, że marycha jest rakotworcza, ja slyszalam ze wrecz lecznicza na zacme alboj askre, juz nie pamietam dokladnie, a swoją drogą lubie raz na jakis czas sobie zapalic, jest to raczej raz na rok ale zawsze jeden dymek mi wystarcza i jest fajnie :), moze uzaleznia ale ja pale od 16 roku roku a mam 28 i jakos specjalnie mnie nie ciągnie, zdaza sie ale bardzo rzadziutko, raz mnie bardzo bolało nad żołądkiem w okolicach mostka, ale wtedy 2 dymki poszly, jakies mocne dziadostwo

nie ma bata ze gandzia szkodzi przeciez to bym wiec jakiegos tam raka mozna złapac. z te ocie wiem to pomaga na alzchajmera czy jak to sie pisze., podobno usmieza delikatnie ból w usa chyba mozna kupic na recepte palenie.

Gość ktoś tu_
a jesli chodzi o jakies jazdy, to raz bylysmy z kolezanką na stacji benzynowej i mialysmy polew z czegos, jak wrocilysmy to mowila ze bylo fajnie na stacji a ja do niej, ze przeciez nie bylysmy na zadnej stacji( myslalam wtedy o dworcu PKP) i znow byl polew, raz siedzialysmy przy piaskownicy i na piasku z odbitych sladow butow wynajdowalysmy malpki, misie itd smiesznie bylo tez :)

Gość ktoś tu_
zawsze jak szlam po paleniu naszą alejką to wydawało mi sie że jestem taka malutka a ta aleja taka szeeerrroookkkaaaa

pamietam mialam jeszce taka jazde po trawie oczywiscie palilam przed szkola potem musialam wejsc na starsznie dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie schody zeby przejsc przez autostrade ,o maj gad... usiadlam i zaczelam beczec ze nie dam rady ,ze cos tam cos tam doladnie nie pamietam ale tak sie ludzie na mnie gapili ,jak na wariatke a kolezanka stala i sie smiala ze mnie ,jaka iditka dla mnie to bla tragedia ,naprawde ,yslalam ze tam zostaje juz do konca zycia 😭

Heeehheee :D kumpel opowiadal jak jechal autem i mial moze 10km zrobic a wydawalo mu sie ze jedzie z pol dnia :D i dzwonil chyba z piec razy ze jedzie,jedzie ,jedzie i nie moze dojechac tak sie mu ciaglo :classic_cool:

w zasadzie to Bialystok :D Tez dawno nie jaralam ,jeszcsze rok temu zawsze imprezy,trawa,nawet amfa,% a teraz?starosc nie radosc ,zaczynam sie sypac wiec musialam zrobic sie gzieećnym dzieciuchem :D :classic_cool:

no ja mam kumpele co ma około 25 latek i feta zjadła jej wszystkie tryby, no moze przesadzam zostały jej ze 3. i to nie ze sciemniam centralnie nie ma zebów. kumple sie smieja ze pewnie pobrze pałe ciagnie. kiedys była sliczna dziewczyna długie czarne włosy szczupła laska wszystko na miejscu. teraz hmm cóz zawaliła studia pracóje w drukarni i jakos sie kreci.

oj tez bym wrzuciala fote swoja ale sie troche boje ,kolezanka ostatnio pytala czy zagladam tutaj oczywiscie zaprzeczylam udalam ze nawet nie wiem co to za forum :D

wlasnie a jak ktos znajomy tu wejdzie :P przeczytaja co wypisuje i beda jaja :D

Mexx hehe bo tam ja ja wykasowalam :D ale tu ja outsiderka "przyniosla" i wkleila na pierwszej stronie jest w tym topiku